www.lubbersdejong.nlContentbureauContentbureauwww.marcommit.nl
2499 volgen @ICTberichten

ICT Group N.V. bedrijfsprofiel

Logo ICT Group N.V.
ICT is een leider in technologische oplossingen en diensten voor de industrie in Nederland. De oplossingen die wij aan onze klanten bieden omvatten het detacheren van ervaren en hooggekwalificeerde medewerkers, het ontwikkelen van systeemoplossingen op projectbasis en het leveren van diensten om IT-systemen te onderhouden.

Met meer dan 600 toegewijde IT-specialisten op het terrein kunnen wij technologie vertalen in relevante businessoplossingen in cruciale sectoren. Wij kunnen bogen op 37 jaar ervaring in het leveren van innovatieve oplossingen die de kernactiviteiten van onze klanten dynamiseren.

Onze verticale structuur weerspiegelt die van de cruciale sectoren aan wie wij onze diensten leveren: logistiek, automotive, industriële automatisering, machines en systemen, gezondheidszorg en energie. ICT werkt vanuit verschillende locaties in Nederland en heeft near-shoring teams in Polen en Bulgarije (Strypes). Via partnerschappen en dochterondernemingen is ICT ook actief in de verkeers- en transportsector (door een joint venture met InTraffic) en testen & trainen (Improve Quality Services).


Contact
+31 (0)88 908 2000
+31 (0)88 908 2500

KvK

Volg ICT Group N.V. op: facebook | twitter | linkedin | youtube | blog
Laatste persberichten  
ICT CONVENES ANNUAL GENERAL MEETING

Q1 2020 RESULTS ICT GROUP

ICT Group publishes annual report 2019
Bedrijfslocatie  
Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 
www.lubbersdejong.nlwww.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nlwww.marcommit.nl