Contentbureauwww.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nl
2505 volgen @ICTberichten

ICT Group N.V. bedrijfsprofiel

Logo ICT Group N.V.
ICT is een leider in technologische oplossingen en diensten voor de industrie in Nederland. De oplossingen die wij aan onze klanten bieden omvatten het detacheren van ervaren en hooggekwalificeerde medewerkers, het ontwikkelen van systeemoplossingen op projectbasis en het leveren van diensten om IT-systemen te onderhouden.

Met meer dan 600 toegewijde IT-specialisten op het terrein kunnen wij technologie vertalen in relevante businessoplossingen in cruciale sectoren. Wij kunnen bogen op 37 jaar ervaring in het leveren van innovatieve oplossingen die de kernactiviteiten van onze klanten dynamiseren.

Onze verticale structuur weerspiegelt die van de cruciale sectoren aan wie wij onze diensten leveren: logistiek, automotive, industriële automatisering, machines en systemen, gezondheidszorg en energie. ICT werkt vanuit verschillende locaties in Nederland en heeft near-shoring teams in Polen en Bulgarije (Strypes). Via partnerschappen en dochterondernemingen is ICT ook actief in de verkeers- en transportsector (door een joint venture met InTraffic) en testen & trainen (Improve Quality Services).


Contact
+31 (0)88 908 2000
+31 (0)88 908 2500

KvK

Volg ICT Group N.V. via: facebook | twitter | linkedin | youtube | blog
Laatste persberichten  
ICT REPORTS REVENUE AND EBITDA GROWTH

ICT Group completes acquisition Yellowstar

Q3 2020 RESULTS ICT GROUP
Bedrijfslocatie  
Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 
www.LVTPR.comwww.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nl