www.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.com
2499 volgen @ICTberichten
Persberichten van 31 januari 2013 (2683 dagen geleden)  
Ondanks de crisis en de gevolgen hiervoor op bouwend en installerend Nederland zijn er nog steeds kansen voor mensen die hard werken, die ondernemen en risico nemen...
Logo HRM@WORK

Stewart rapporteert aan CEO Lee Chen over zijn opdracht voor 100% groei in 2013 in Europa, het Midden-Oosten, Afrika en Latijns-Amerika   Schiphol-Rijk, 30..
Logo A10 Networks

Afscheid van oude naam markeert Europees leiderschap
Zaltbommel, 31 januari 2013 – Qurius Nederland B.V., volle dochter van het Franse Prodware S.A., neemt de naam aan van haar moedermaatschappij: Prodware Nederland B.V...
Logo Qurius

Almere, 31 januari 2013 – IT-detacheerder neomax organiseert op dinsdag 12 februari een Tweet & Greet open avond. Vanaf 18.00 uur zijn IT-professionals, die..
Logo neomax

Norton heeft geconstateerd dat er nep FedEx emails in omloop zijn. In deze emails wordt gevraagd om op een link te klikken zodat je het ontvangstbewijs van een bestelling kunt..
Logo Norton by Symantec

Geachte heer/mevrouw, Vandaag maken wij het nieuwe Monster Year Report 2012 beschikbaar waarin wij terugkijken op het afgelopen jaar, maar vooral ook vooruit kijken naar de..
Logo Monsterboard.nl

Benoeming dankzij ICT’s onderscheidende techniek en bewezen klantoplossingen
ICT Automatisering (ICT) is benoemd tot Partner in het Microsoft Windows Azure Circle Program. De toekenning van het Azure Circle partnership is een duidelijke bevestiging van..
Logo ICT Group N.V.

Computer Profile ziet toename van ruim 400 procent
Breda, 31 januari 2013 – Het gebruik van zakelijke tablets neemt nog altijd snel toe. Aan het einde van 2012 ziet Computer Profile ten opzichte van de situatie eind 2011..
Logo Computer Profile

Freelancer.com presenteert kwartaalrapport over vijftig snelst groeiende freelance-opdrachten
Freelancer.com, de grootste marktplaats voor outsourcing en crowdsourcing ter wereld, heeft een nieuw Fast 50-rapport gepresenteerd dat de trends van de vijftig snelst..
Logo Freelancer.com

Beste redactie, Dit jaar zal G Data oor het eerst aanwezig zijn op Mobile World Congress in Barcelona. Er worden tijdens de beurs een aantal nieuwe mobiele functionaliteiten..
Logo G Data Security

Nokia City Lens is uit de bèta. Bezitters van een Nokia Lumia-toestel met Windows Phone 8 of 7.5 kunnen de alfaversie vanaf nu downloaden in de Windows Phone Store. De..
Logo Nokia

Ondanks de wensen van medewerkers, remmen beveiligings- en kostenaspecten de formele mobility strategieën van IT-afdelingen
Rotterdam, 31 januari 2013 – Nieuw onderzoek toont aan dat ondanks de adoptie van mobiele devices en het gebruik van persoonlijke mobiele applicaties op..
Logo Progress Software BV

Breukelen, 31 januari 2013 – Na een Europese aanbesteding heeft het Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG) in 2012 gekozen voor de dienstverlening van Xerox in de..
Logo Xerox

Onderzoek: focus ligt op meer interactie en klantretentie
Den Bosch / Eindhoven, 31 januari 2013 - De Nederlandse marketeer heeft de bestaande klanten dit jaar hoog op zijn prioriteitenlijstje staan. Gevraagd naar de belangrijkste..
Logo LEWIS

Schiphol, 31 januari 2013 – Uit onderzoek van Micro Focus, softwareleverancier op het gebied van modernisering, testen en management van enterprise applicaties, blijkt..
Logo Micro Focus

Acuo Technologies is een toonaangevende marktspeler in het segment van de vendor-neutrale archiveringssoftware, een onderdeel van de snelgroeiende markt van software..
Logo Lexmark International

Beste redactie, BT kondigt vandaag een reeks vernieuwingen aan binnen BT Contact, het portfolio van BT met oplossingen voor contactcenters. De innovaties helpen..
Logo BT

Nieuwe editie voorzien van geavanceerde anti-malware, Mobile Device Management en encryptietools met geïntegreerd managementplatform
Utrecht, 31 januari 2013 - Kaspersky Lab introduceert vandaag de nieuwste editie van zijn zakelijke beveiligingsplatform, Kaspersky Endpoint Security for Business. Deze..
Logo Kaspersky

Bedrijven sluiten strategische overeenkomst en ontwikkelen gezamenlijk platform
Den Haag, 31 januari 2013 — Software AG sluit een strategische overeenkomst met inQdo. Beide bedrijven zetten samen de oplossing inQdo Connect in de markt voor..
Logo Software AG Nederland BV

Europees consortium verkrijgt EU-financieringscontract om applicaties voor mobiele werknemers in de cloud te ontwikkelen
Stockholm en Brussel, January 31, 2013 -- Vandaag heeft het MobiCloud consortium aangekondigd dat het met succes de onderhandelingen met het directoraat-generaal voor..

Magneet Communicatie, grafische onderneming gespecialiseerd in communicatie en advies, kiest voor twee productieprinters van Konica Minolta. Er is gekozen voor een bizhub..
Logo Konica Minolta Business Solutions
Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Snowflake
Logo Snowflake
Logo Maunt
Logo Siemens Mobility B.V.
Logo Synobsys
Logo Renewd
Logo iSourcing Hub
Logo CPMview
Logo ORdigiNAL
Logo ID Control
Logo Codelogic
Logo Bergler ICT
Logo FortifyData
Logo UiPath
Logo Spryng
Logo Dataplace
Logo Postex Nederland B.V.
Logo RoSecure
Logo Postex Nederland B.V.
Logo Guardian360 bv
Logo Denit Hosting Solutions
Logo SCOS Software bv
Logo Guardian360 bv
Logo PQR B.V.
Logo Broad Horizon
Logo Young Coders B.V.
Logo Guardian360 bv
Logo Yenlo
Logo Postex Nederland B.V.
Logo NetApp
Logo Databricks
Logo Onguard
Logo Staples Nederland
Logo Bynder B.V.
Logo Poly
Logo Arrow Electronics
Logo Vertiv
Logo Protime BV
Logo Pegasystems
Logo Veeam Software
Logo Cloudian B.V.
Logo Citrix
Logo Solvinity
Logo Zyxel
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt persberichten platform voor de IT-sector

In de database
- 88532 persberichten
- 5709 bedrijfsprofielen
- 58 PR-bureauprofielen
- 8144 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.com