ContentbureauContentbureauwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl
2477 volgers blijven op de hoogte!
Persberichten van 19 februari 2014 (2072 dagen geleden)  
Hostingprovider Amsio heeft, als eerste hostingprovider in Nederland, de status van Platinum Cloud Provider behaalt. Deze status is een beloning voor de nauwe samenwerking..
Logo Amsio

Den Haag, 19 februari 2014 – Geheel in oranje sfeer van de Nederlandse topsporters in Sotsji krijgt de 5e editie van het Dutch Mobile Networking Event (DMNE) een gouden..
Logo DMNE (OrangeIngredients)

MAASTRICHT - Afgelopen 2 maanden hebben maar liefst vier nieuwe drankenorganisaties met DIN Solutions een succesvolle livegang doorlopen. Allen gaan zij werken met de br..
Logo DIN Solutions

Door onduidelijkheid over de dekking lopen consumenten risico op onverwachte kosten
Nederlanders zijn niet goed op de hoogte van wat  hun autoverzekering dekt. Dit blijkt uit onderzoek van Multiscope* in opdracht van Univé, onder ruim 1.000..
Logo Univé

Recent press articles have mentioned suspicions of unethical business behavior, including excessive gifts and entertainment, by an Imtech company in Switzerland. Imtech has..
Logo Royal Imtech N.V.

Samenvatting Organisaties die hun operationele capaciteit afstemmen op strategische prioriteiten met een geïntegreerde planning, budgettering en forecasting, zijn in..
Logo Oracle

Consultants versterken strategische ICT-dienstverlening voor zorg en onderwijs
Nieuwegein, 19 februari 2014  - Winvision, ICT-dienstverlener gespecialiseerd in Microsoft-technologie, heeft twee IT Strategie Consultants benoemd: Hanny der Kinderen..
Logo Winvision

's Werelds grootste marktplaats voor online coupons trekt business specialist aan om haar Britse tak te leiden.
VoucherCodes.co.uk, de grootste marktplaats voor online coupons in Engeland en zusterbedrijf van het Nederlandse ActiePagina.nl, kondigt vandaag de aanstelling van Claire..
Logo Actiepagina.nl

Nu ook netwerkbeveiliging en security management-oplossingen op basis van ‘pay-as-you-go’
Schiphol-Rijk, 19 februari 2014 - McAfee breidt zijn Managed Service Provider (MSP) -programma. Hiermee wil het bedrijf partners helpen in te spelen op veranderende..
Logo McAfee

Meubilair dat samenwerking en creatief denken stimuleert
Amsterdam, 19 februari 2014 – Werkomgevingspecialist Steelcase heeft zijn B-Free productlijn voor informele ruimtes vernieuwd. Het meubilair on..
Logo Steelcase B.V.

Met ingang van 1 maart 2014 zal de heer R.A.M.M. (Rob) van Kaathoven (51 jaar) benoemd worden tot Algemeen Directeur Imtech ICT Nederland. Hij zal per die datum tevens..
Logo Royal Imtech N.V.

Improve Quality Services verzorgt als eerste organisatie wereldwijd publiek ISTQB Expert Level trainingen
Improve Quality Services B.V (Improve), dochter van ICT Automatisering NV (ICT), is vandaag als eerste organisatie gestart met de geaccrediteerde training ISTQB Expert Level..
Logo ICT Group N.V.

Certificering minimaliseert storingen, terwijl er meer aan het glasvezelnetwerk wordt gewerkt
Maarssen, 19 februari 2014 - Eurofiber is gestart met de hercertificering van alle medewerkers die betrokken zijn bij de uitbreiding- en onderhoudswerkzaamheden aan zijn..
Logo Eurofiber

CoSign van ARX tijdens de OpenText Innovation Tour
Amsterdam, 19 februari 2014 – ARX Inc., wereldwijd marktleider in oplossingen voor digitale handtekeningen, toont CoSign en de CoSign Connector voor OpenText Content..
Logo ARX Benelux kantoor (CoSign)

Nederlandse online videospecialist groeit en verhuist naar nieuw kantoor met studio in Düsseldorf
Nog geen twee jaar na de oprichting van haar vestiging in Duitsland, doet de Nederlandse online videospecialist Quadia een belangrijke overname in Duitsland. Met de..
Logo Quadia

Amsterdam, 19 februari 2014 – Red Hat, Inc. (NYSE: RHT), leverancier van opensourceoplossingen, kondigt aan dat het telecommunicatiebedrijf Alcatel-Lucent het Red Hat..
Logo Red Hat, Inc.

Houding en gedrag van het projectteam blijkt grootste bottleneck
Baarn, 19 februari 2014 – Het mislukken van projecten met een groot IT-component is in meer dan de helft van de gevallen (68 procent) te wijten aan een slechte besturing..
Logo Cerios

Amersfoort, 19 februari 2014 – Procam, de ontwikkelaar van talentenprogramma’s voor jong hoogopgeleid IT-talent, heeft Gabri van der Wagt (32) aangesteld als..
Logo Procam

’s-Hertogenbosch, 19 februari 2014 – Everest, de business engineering company voor financiële dienstverleners en de overheid, heeft Coen Dijkstra (45)..
Logo Everest BV

KPN is een strategische samenwerking aangegaan met het encryptiebedrijf Silent Circle. Hierdoor kunnen mobiele telefoongebruikers vanaf juni dit jaar wereldwijd beveiligde..
Logo KPN

Amsterdam, 19 februari 2014 - Akamai Technologies heeft de overname voltooid van Prolexic Technologies, Inc., een private onderneming die cloudgebaseerde..
Logo Akamai

Intel Xeon-processor E7 v2-familie levert 's werelds meest geavanceerde technologie voor in-memory analyses
SAMENVATTING Intel Xeon E7 v2-familie ontworpen voor bedrijfskritische analyses; biedt grootste geheugenondersteuning(1) van de industrie, om grote datasets sneller te..
Logo Intel Benelux


Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Global Knowledge
Logo Icontact BV
Logo NewChannel
Logo PanCompany
Logo Maunt
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo NewChannel
Logo Belcentrale.nl
Logo Distology Nederland B.V.
Logo Leadgate Europe
Logo QuandaGo
Logo NewChannel
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo ZyLAB
Logo Insight
Logo Global Knowledge
Logo PQR B.V.
Logo Belcentrale.nl
Logo RoSecure
Logo RoSecure
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Medius
Logo Belcentrale.nl
Logo Vcare connect
Logo SCOS Software bv
Logo Spryng
Logo E-mergo
Logo Curvature
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Yenlo
Logo Extreme Networks
Logo Databricks
Logo Digital Transformers
Logo Palo Alto Networks
Logo Databricks
Logo Aruba Nederland
Logo Poly
Logo Dutchitchannel.nl
Logo Red Hat, Inc.
Logo Veeam Software
Logo Jaarbeurs
Logo HAL24K
Logo Datto
Logo Cyxtera Technologies
Logo NTT Ltd.
 
www.LVTPR.comwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl