www.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekers

2514 volgers @ICTberichten
Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.Herken zakelijke websitebezoekers
Persberichten van 22 januari 2014 (8 jaar en 121 dagen geleden)  
Het nieuwe Smart Wi-Fi-systeem helpt dekkingsgaten en verbroken VoIP-gesprekken voorkomen en vervijfvoudigt de capaciteit voor productielijnscanning, wat leidt tot een aanzienlijke besparing in de kosten voor supply chain management.
Sunnyvale, 22 januari 2014 - Kawasaki Motors Manufacturing Corporation in de Verenigde Staten, dochteronderneming van Kawasaki Heavy Industries, heeft Ruckus Wireless gekozen..
Logo Brocade-Ruckus Wireless

Een van ’s werelds grootste Security-as-a-Service providers nu ook in Benelux aanwezig
Zoetermeer, 22 januari 2014 – NewChannel is door AppRiver, een van ’s werelds grootste Software-as-a-Service (Saas) providers op het gebied van cloud-gebaseerde..
Logo NewChannel

Zorggroep Elde, uitgeroepen tot één van de koplopers in de zorg in Nederland, gaat haar volledige personeelsplanning optimaliseren met Intus. Zorggroep Elde..
Logo Intus Workforce Solutions BV

Vanochtend keek ik naar het klokje op mijn iPhone en die gaf aan ‘7.45 uur, 22 januari 2014’. En toen kwam weer dat besef; de tijd gaat snel. Het aftellen..
Logo Lantech

Weesp 20 januari 2014: In januari 2014 is Staad Groep, de officiële importeur dealer voor Doosan grondverzetmachines voor zuid Nederland, succesvol live gegaan met het..
Logo Pylades

Amsterdam, 20 januari 2014 – Na een jaar lang in het diepste geheim gewerkt te hebben, na meer dan 30.000+ handmatige cross-matches en na meer 500.000 klikjes lanceert..
Logo WebArchitects BV

Ondersteuning voor dataherstel van Metalogix RBS en verzamelen en exporteren van data uit live Microsoft Exchange Server-omgevingen
Hoofddorp, 22 januari 2014 – Kroll Ontrack, leverancier van producten en diensten voor data recovery, datamanagement en e-discovery, introduceert vandaag Ontrack..
Logo Kroll Ontrack

Brussel en Praag, 22 januari 2014 – EURid, de beheerder van het .eu-domein, en het Tsjechische Arbitragehof, de instelling die is aangesteld om geschillen rond..
Logo EURid

GOUDA, 22 januari 2014 – ETTU, specialist in productiviteitsverhogende Microsoft SharePoint oplossingen en diensten voor overheid en bedrijfsleven, heeft de OnePlaceMail..
Logo ETTU

Amsterdam, 22 januari 2014 - Klanten van Rackspace Hosting in Europa kunnen vanaf heden gebruikmaken van ObjectRocket, een NoSQL MongoDB Database-as-a-Service (DBaaS). Met..
Logo Rackspace Technology

Initiatief om kennis en bewustzijn rondom security te vergroten
Vianen, 22 januari 2014 - Trend Micro, specialist op het gebied van beveiligingssoftware, introduceert Let’s talk about it. Dit initiatief van Trend Micro..
Logo Trend Micro

Hoofddorp, 22 januari 2014 – HR4 Solutions heeft Sarah Brierley aangetrokken om in de functie van Senior HR Consultant bij te dragen aan de realisatie van de ambities..
Logo HR4Solutions

Wijziging van het dividendbeleid
Nieuwegein, 22 januari 2014 – De raad van bestuur van Henkel stelt een toekomstige dividenduitbetalingsratio voor van tussen de 25 en 35 procent van de nettowinst na..
Logo Henkel

Winstdominantie, geografische spreiding, innovatieve R&D en een sterk aanbod van cloud- en voorgeïnstalleerde-softwarebevestigen leiderschap SafeNet
Pernis, 22 januari 2014 – SafeNet, Inc. is door onderzoeksbureau Frost & Sullivan beloond met de prestigieuze Market Share Leadership Award voor zijn..
Logo SafeNet-Inc

Amsterdam, 22 januari 2014 – Uit een internationaal onderzoek in opdracht van carrièreplatform Monsterboard blijkt dat veel Nederlandse werknemers hun baan als..
Logo Monsterboard.nl

Fraai vormgegeven convertible met aluminiumbehuizing en compact 11,6-inch scherm
Badhoevedorp, 22 januari 2014 - De Sony VAIO Fit 11A multi-flip pc is compact, licht van gewicht en wisselt eenvoudig de schermpositie van laptop-, in tablet- of..
Logo Sony Nederland

Intel presenteert op onderwijsbeurs BETT 2014 complete oplossingen voor scholen en scholieren
SAMENVATTING Intel introduceert de Intel Education Tablet en de volgende generatie Intel classmate PC; twee referentie-ontwerpen om scholieren bij het..
Logo Intel

Ricoh is opnieuw uitgeroepen tot één van de 100 meest duurzame bedrijven ter wereld. Dit nieuws werd bekend gemaakt tijdens het World Economic Forum in het..
Logo Ricoh Nederland B.V.

De organisatie Supervisorweb, het interactieve kenniscentrum voor de callcenterbranche, heeft Arnoud Munneke, COO van VANAD Contact Centers, gevraagd om als juryvoorzitter op..
Logo VANAD Group

Infor M3 zorgt voor beter inzicht in de internationale business en groeiplannen voor Nederlands bedrijf CRV
Barneveld, 22 januari, 2014 – Infor, een leverancier van bedrijfssoftware met meer dan 70.000 klanten, maakt bekend dat CRV, een wereldwijd opererend agrarisch bedrijf..
Logo Infor

’s-Hertogenbosch, 22 januari 2014 – Ook dit jaar behaalt Ctac weer de SAP accreditatie voor actief kwaliteitsmanagement. Volgens SAP laat Ctac wederom zien dat de..
Logo Ctac N.V.

Brakel,  22 januari 2014 – Na het succesvolle gebruik van QlikView bij het onderdeel afvalbeheer van Cyclus, heeft ICT-dienstverlener Solipsis nu ook voor het..
Logo Solipsis b.v.

Partijen bundelen krachten om het Expert System als totaaloplossing aan te bieden in West Europa
ICT Automatisering (ICT) maakt vandaag bekend dat het een partnership is aangegaan met LogicNets, een Amerikaans softwarebedrijf dat wereldwijd “expert decision..
Logo ICT Group N.V.

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Prof-IT4all
Logo Drimpy
Logo  Fundaments, Expert in Clouds
Logo Login Consultants
Logo Elbo Technology
Logo iSOC24
Logo Vabi
Logo Brixxs
Logo SoftApp BV
Logo MatrixMind
Logo Nice to Meat
Logo Fullstaq B.V.
Logo Stichting ITdonations
Logo Jortt BV
Logo Orange Cyberdefense
Logo VPNdiensten.nl
Logo PlanMen
Logo Facilitor
Logo VPNdiensten.nl
Logo Techone B.V.
Logo Yenlo
Logo E-mergo
Logo Orange Cyberdefense
Logo Boys with Brains
Logo MCS B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Medius
Logo Spryng
Logo Lubbers De Jong
Logo Schoevers
Logo Barracuda Networks
Logo Thales
Logo Nextens
Logo Orange Cyberdefense
Logo GrassGreener Europe
Logo Workday
Logo NorthC Datacenters
Logo Extreme Networks
Logo Experis
Logo Vertiv
Logo Visma | Raet
Logo Kaspersky
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Eenmalig publiceren
- Persbericht aanleveren

Regelmatig publiceren
- Bedrijfsabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 92077 persberichten
- 6046 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10773 tags

Publicatiekenmerken
+ Behouden tekstopmaak
+ Foto/illustratie/logo
+ Downloadbare bijlages
+ Profiel met socials
 
www.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekers