PERSBERICHT AANLEVEREN
Log in en upload bericht:

Abonnee? Upload hier gratis.
Waarom via www.persberichten.com?
  • Altijd leesbaar zonder inloggen
  • Opgemaakt inclusief bedrijfslogo, foto's en illustraties
  • Mobielvriendelijke responsive website
  • Koppeling met tags en sociale media
  • Plaatsing binnen 90 minuten
  • Bereik potentiële klanten via website, Google, Twitter en nieuwsbrief
www.EVENTIVE.nlContentbureauwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl
2473 volgers blijven op de hoogte!
Het nieuwe Smart Wi-Fi-systeem helpt dekkingsgaten en verbroken VoIP-gesprekken voorkomen en vervijfvoudigt de capaciteit voor productielijnscanning, wat leidt tot een aanzienlijke besparing in de kosten voor supply chain management.
Sunnyvale, 22 januari 2014 - Kawasaki Motors Manufacturing Corporation in de Verenigde Staten, dochteronderneming van Kawasaki Heavy Industries, heeft Ruckus Wireless gekozen..
Logo Brocade-Ruckus Wireless

Een van ’s werelds grootste Security-as-a-Service providers nu ook in Benelux aanwezig
Zoetermeer, 22 januari 2014 – NewChannel is door AppRiver, een van ’s werelds grootste Software-as-a-Service (Saas) providers op het gebied van cloud-gebaseerde..
Logo NewChannel

Zorggroep Elde, uitgeroepen tot één van de koplopers in de zorg in Nederland, gaat haar volledige personeelsplanning optimaliseren met Intus. Zorggroep Elde..
Logo Intus Workforce Solutions BV

Vanochtend keek ik naar het klokje op mijn iPhone en die gaf aan ‘7.45 uur, 22 januari 2014’. En toen kwam weer dat besef; de tijd gaat snel. Het aftellen..
Logo Lantech

Weesp 20 januari 2014: In januari 2014 is Staad Groep, de officiële importeur dealer voor Doosan grondverzetmachines voor zuid Nederland, succesvol live gegaan met het..
Logo Pylades

Amsterdam, 20 januari 2014 – Na een jaar lang in het diepste geheim gewerkt te hebben, na meer dan 30.000+ handmatige cross-matches en na meer 500.000 klikjes lanceert..
Logo WebArchitects BV

Ondersteuning voor dataherstel van Metalogix RBS en verzamelen en exporteren van data uit live Microsoft Exchange Server-omgevingen
Hoofddorp, 22 januari 2014 – Kroll Ontrack, leverancier van producten en diensten voor data recovery, datamanagement en e-discovery, introduceert vandaag Ontrack..
Logo Kroll Ontrack

Brussel en Praag, 22 januari 2014 – EURid, de beheerder van het .eu-domein, en het Tsjechische Arbitragehof, de instelling die is aangesteld om geschillen rond..
Logo EURid

GOUDA, 22 januari 2014 – ETTU, specialist in productiviteitsverhogende Microsoft SharePoint oplossingen en diensten voor overheid en bedrijfsleven, heeft de OnePlaceMail..
Logo ETTU

Amsterdam, 22 januari 2014 - Klanten van Rackspace Hosting in Europa kunnen vanaf heden gebruikmaken van ObjectRocket, een NoSQL MongoDB Database-as-a-Service (DBaaS). Met..
Logo Rackspace Nederland

Initiatief om kennis en bewustzijn rondom security te vergroten
Vianen, 22 januari 2014 - Trend Micro, specialist op het gebied van beveiligingssoftware, introduceert Let’s talk about it. Dit initiatief van Trend Micro..
Logo Trend Micro

Hoofddorp, 22 januari 2014 – HR4 Solutions heeft Sarah Brierley aangetrokken om in de functie van Senior HR Consultant bij te dragen aan de realisatie van de ambities..
Logo HR4Solutions

Wijziging van het dividendbeleid
Nieuwegein, 22 januari 2014 – De raad van bestuur van Henkel stelt een toekomstige dividenduitbetalingsratio voor van tussen de 25 en 35 procent van de nettowinst na..
Logo Henkel

Winstdominantie, geografische spreiding, innovatieve R&D en een sterk aanbod van cloud- en voorgeïnstalleerde-softwarebevestigen leiderschap SafeNet
Pernis, 22 januari 2014 – SafeNet, Inc. is door onderzoeksbureau Frost & Sullivan beloond met de prestigieuze Market Share Leadership Award voor zijn..
Logo SafeNet-Inc

Amsterdam, 22 januari 2014 – Uit een internationaal onderzoek in opdracht van carrièreplatform Monsterboard blijkt dat veel Nederlandse werknemers hun baan als..
Logo Monsterboard.nl

Fraai vormgegeven convertible met aluminiumbehuizing en compact 11,6-inch scherm
Badhoevedorp, 22 januari 2014 - De Sony VAIO Fit 11A multi-flip pc is compact, licht van gewicht en wisselt eenvoudig de schermpositie van laptop-, in tablet- of..
Logo Sony Nederland

Intel presenteert op onderwijsbeurs BETT 2014 complete oplossingen voor scholen en scholieren
SAMENVATTING Intel introduceert de Intel Education Tablet en de volgende generatie Intel classmate PC; twee referentie-ontwerpen om scholieren bij het..
Logo Intel Benelux

Ricoh is opnieuw uitgeroepen tot één van de 100 meest duurzame bedrijven ter wereld. Dit nieuws werd bekend gemaakt tijdens het World Economic Forum in het..
Logo Ricoh Nederland B.V.

De organisatie Supervisorweb, het interactieve kenniscentrum voor de callcenterbranche, heeft Arnoud Munneke, COO van VANAD Contact Centers, gevraagd om als juryvoorzitter op..
Logo VANAD Group

Infor M3 zorgt voor beter inzicht in de internationale business en groeiplannen voor Nederlands bedrijf CRV
Barneveld, 22 januari, 2014 – Infor, een leverancier van bedrijfssoftware met meer dan 70.000 klanten, maakt bekend dat CRV, een wereldwijd opererend agrarisch bedrijf..
Logo Infor

’s-Hertogenbosch, 22 januari 2014 – Ook dit jaar behaalt Ctac weer de SAP accreditatie voor actief kwaliteitsmanagement. Volgens SAP laat Ctac wederom zien dat de..
Logo Ctac N.V.

Brakel,  22 januari 2014 – Na het succesvolle gebruik van QlikView bij het onderdeel afvalbeheer van Cyclus, heeft ICT-dienstverlener Solipsis nu ook voor het..
Logo Solipsis B.V.

Partijen bundelen krachten om het Expert System als totaaloplossing aan te bieden in West Europa
ICT Automatisering (ICT) maakt vandaag bekend dat het een partnership is aangegaan met LogicNets, een Amerikaans softwarebedrijf dat wereldwijd “expert decision..
Logo ICT Group N.V.

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight
Recent via formulier

Logo Enable-U
Logo Sooda internetbureau
Logo Click&Boat
Logo Portiva
Logo Fairbanks
Logo Serverius B.V.
Logo Relined Fiber Network
Logo Brainial B.V.
Logo Rubicon B.V.
Logo Betaalbarekralen
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo CommITment BV
Logo Delta-N B.V.
Logo HPS Connectivity Solutions
Logo Bergler Flex Solutions
Recent door abonnees

Logo Mansystems Nederland B.V.
Logo CloudSuite B.V.
Logo Rittal bv
Logo Belcentrale.nl
Logo XebiaLabs
Logo Yenlo
Logo Belcentrale.nl
Logo Yenlo
Logo HPS Connectivity Solutions
Logo Belcentrale.nl
Logo Medius
Logo Spryng
Logo Global Knowledge
Logo Guardian360 bv
Logo Rittal bv
Door PR-bureaus

Logo WorldStream
Logo Red Hat, Inc.
Logo Citrix
Logo InterSystems Nederland
Logo WIBU-SYSTEMS
Logo OutSystems
Logo Infor
Logo Sitecore
Logo e-Spirit
Logo SAP
Logo NetApp
Logo ORTEC
Logo Enable-U
Logo Onguard
Logo Ictivity

Direct doen
  Plaats een persbericht
  Neem een abonnement
  Neem contact op

Zoek
  Zoek ICT bedrijf
  Zoek ICT PR-bureau

Filter op

www.marcommit.nlContentbureauwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl