PERSBERICHT AANLEVEREN
Log in en upload bericht:

Abonnee? Upload hier gratis.
Waarom via www.persberichten.com?
  • Altijd leesbaar zonder inloggen
  • Opgemaakt inclusief bedrijfslogo, foto's en illustraties
  • Mobielvriendelijke responsive website
  • Koppeling met tags en sociale media
  • Plaatsing binnen 90 minuten
  • Bereik potentiële klanten via website, Google, Twitter en nieuwsbrief
www.marcommit.nlwww.marcommit.nlContentbureauwww.lubbersdejong.nl
2473 volgers blijven op de hoogte!
Zaltbommel, 27 juli 2015 - Kijkshop versterkt haar directie met een nieuwe commercieel directeur: Marcel Visser (41). Hij zal zorg gaan dragen voor de nieuwe richting van het..
Logo Kijkshop B.V.

Nieuwe versie ondersteunt moderne sales-best practices door uitgebreide analytics, Partner Relationship Management en sectorspecifieke oplossingen
Om salesteams te voorzien van de processen, middelen en informatie die nodig zijn om de omzet te vergroten, heeft Oracle belangrijke updates doorgevoerd in zijn Oracle Sales..
Logo Oracle

Almere, 27 juli 2015 – De onlangs gelanceerde internationale softwareleverancier Summa en full service provider i4IP gaan samenwerken. i4IP neemt voor zijn gehele..
Logo Summa

Utrecht, 27 juli 2015 – Kronos lanceert de nieuwste versie van Kronos Workforce Ready. Deze nieuwe release biedt het MKB geavanceerde oplossingen voor personeelsbeheer..
Logo KRONOS SYSTEMS BV

Utrecht, 27 juli 2015 – Voor het tiende jaar op rij betaalt de visie van Incentro zich uit in een forse omzetgroei. De ICT-dienstverlener behaalde in de eerste zes..
Logo Incentro

implementatie behaalt recordtempo van twee dagen
Breukelen, 27 juli 2015 – Enveloprint, specialist in grafische producties en verpakkingen, investeert in een nieuwe digitale kleurenpers van Xerox en maakt hiermee de..
Logo Xerox

Breda, 27 juli 2015 – Het percentage lokale databasemanagementsystemen (DBMS) neemt af. In 2012 draaide 72 procent van alle DBMS-systemen lokaal. In 2013 was 61 procent..
Logo Computer Profile

Decos lanceert eerste Quantified self app voor het autorijden
Noordwijk, 27 juli 2015 – Vandaag lanceert Decos, het innovatiehuis voor digitalisering, de rijstijl-app Flo voor de iPhone. Flo is een mobiele applicatie die inzicht..
Logo Decos

Hoofddorp, 27 juli 2015 - ZyXEL Communications, leverancier van netwerk- en telecomoplossingen, introduceert een de veilige 10 Gigabit Ethernet (GbE) smart switch, de..
Logo ZyXEL

Brocade werkt samen met CERN openlab aan ontwikkeling van SDN-oplossingen die inspelen op toekomstige infrastructuureisen
Amsterdam, 27 juli 2015 - Brocade (NASDAQ: BRCD) sluit een partnership met CERN openlab. Doel is om dit gerenommeerde onderzoeksinstituut te helpen bij de ontwikkeling van een..
Logo Brocade

Onderzoek laat zien dat veel bedrijven nog zoeken naar juiste aanpak in SaaS
Amsterdam, 27 juli 2015 – Het ontbreekt veel organisaties aan een vastomlijnd beleid met betrekking tot SaaS-applicaties. Dit blijkt uit onderzoek van Matrix42,..
Logo Matrix42

IFS, wereldwijd leverancier van enterprise applications, kondigt vandaag aan dat het zijn partnership met Eqeep heeft uitgebreid. Eqeep wordt nu reseller van de IFS Field..
Logo IFS

Europese merken moeten meer aan verwachtingen van de consument voldoen voordat zij volledig kunnen profiteren van mobiele mogelijkheden
Amsterdam - 27. July 2015 M-commerce vertegenwoordigt 23% van de totale e-commerce omzet in Europa in 2015. Het gemiddelde bedrag per online aankoop dat naar..
Logo Actiepagina.nl

Gebruikers van honor 4X krijgen €50,- aan in-game credits voor vijf spellen van Gameloft
Honor, het smartphone-merk voor de digitale generatie, werkt samen met Gameloft om gebruikers van de honor 4X iets extra’s te bieden. Gameloft is een uitgever van..
Logo Honor

Vooral zonder overleg vrije dagen opnemen wordt collega’s niet in dank afgenomen
De vakantieplanning op het werk verloopt niet altijd van een leien dakje, blijkt uit onderzoek van Paralax onder 100 werkende Nederlanders. Maar liefst vier op de..
Logo Paralax B.V.

L2 en Demandware presenteren onderzoeksrapport over e-commerce Agility
Demandware®, Inc. (NYSE: DWRE) en L2 hebben gezamenlijk een onderzoek uitgevoerd naar de relatie tussen de flexibiliteit van het e-commerce platform dat..
Logo Demandware

Kramp Groep BV, één van Europa’s grootste technische groothandels als totaalleverancier van onderdelen, technische services en business solutions,..
Logo Manhattan Associates

System integrator and technical services provider ICT and the Brabantse Ontwikkelings Maatschappij (BOM) have signed a letter of intent (LOI), stating their intention to..
Logo ICT Group N.V.

Utrecht, 27 juli 2015 - HTC, wereldwijd leider op het gebied van mobiele innovatie en design, kondigt vandaag de HTC Desire 626 aan. Een midrange-toestel in verschillende..
Logo HTC Netherlands B.V.

Volgende stap in volledig digitaal werken binnen het notariaat
Capelle a/d IJssel, 27 juli 2015 – Veenman, specialist op het gebied van geïntegreerd documentbeheer, en Devoon brengen een nieuwe scanoplossing voor het notariaat...
Logo Veenman B.V.

Nieuwe modellen geoptimaliseerd voor Windows 10 met Cortana-sneltoets
Breda, 27 juli 2015 - Toshiba Information Systems Benelux kondigt vandaag aan dat de nieuwe serie Windows-apparaten vanaf 29 juli 2015 geüpgraded kan worden naar Windows..
Logo Toshiba

Nieuwegein, 27 juli 2015 - EMC Corporation heeft Marko Kiers (41 jaar) benoemd tot District Manager Corporate Accounts. In deze rol is Kiers eindverantwoordelijk voor de..
Logo Dell EMC

Polycom voegt nieuwe, rendabele producten toe aan het marktleidende portfolio van zakelijke mediatelefoons met Polycom HD Voice-, Polycom Acoustic Clarity- en Acoustic Fence-technologie
Amsterdam, 27 juli 2015 – Met als doel om voor elk bedrijf makkelijke samenwerkingservaringen van hoge kwaliteit te ontwikkelen, voegt Polycom, Inc. (Nasdaq: PLCM) twee..
Logo Polycom BV

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight
Recent via formulier

Logo Enable-U
Logo Sooda internetbureau
Logo Click&Boat
Logo Portiva
Logo Fairbanks
Logo Serverius B.V.
Logo Relined Fiber Network
Logo Brainial B.V.
Logo Rubicon B.V.
Logo Betaalbarekralen
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo CommITment BV
Logo Delta-N B.V.
Logo HPS Connectivity Solutions
Logo Bergler Flex Solutions
Recent door abonnees

Logo Mansystems Nederland B.V.
Logo CloudSuite B.V.
Logo Rittal bv
Logo Belcentrale.nl
Logo XebiaLabs
Logo Yenlo
Logo Belcentrale.nl
Logo Yenlo
Logo HPS Connectivity Solutions
Logo Belcentrale.nl
Logo Medius
Logo Spryng
Logo Global Knowledge
Logo Guardian360 bv
Logo Rittal bv
Door PR-bureaus

Logo WorldStream
Logo Red Hat, Inc.
Logo Citrix
Logo InterSystems Nederland
Logo WIBU-SYSTEMS
Logo OutSystems
Logo Infor
Logo Sitecore
Logo e-Spirit
Logo SAP
Logo NetApp
Logo ORTEC
Logo Enable-U
Logo Onguard
Logo Ictivity

Direct doen
  Plaats een persbericht
  Neem een abonnement
  Neem contact op

Zoek
  Zoek ICT bedrijf
  Zoek ICT PR-bureau

Filter op

www.LVTPR.nlwww.marcommit.nlwww.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nl