Contentbureauwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.marcommit.nl
2497 volgers blijven op de hoogte!
Persberichten van 27 juli 2015 (1708 dagen geleden)  
Zaltbommel, 27 juli 2015 - Kijkshop versterkt haar directie met een nieuwe commercieel directeur: Marcel Visser (41). Hij zal zorg gaan dragen voor de nieuwe richting van het..
Logo Kijkshop B.V.

Nieuwe versie ondersteunt moderne sales-best practices door uitgebreide analytics, Partner Relationship Management en sectorspecifieke oplossingen
Om salesteams te voorzien van de processen, middelen en informatie die nodig zijn om de omzet te vergroten, heeft Oracle belangrijke updates doorgevoerd in zijn Oracle Sales..
Logo Oracle

Almere, 27 juli 2015 – De onlangs gelanceerde internationale softwareleverancier Summa en full service provider i4IP gaan samenwerken. i4IP neemt voor zijn gehele..
Logo Summa

Utrecht, 27 juli 2015 – Kronos lanceert de nieuwste versie van Kronos Workforce Ready. Deze nieuwe release biedt het MKB geavanceerde oplossingen voor personeelsbeheer..
Logo KRONOS SYSTEMS BV

Utrecht, 27 juli 2015 – Voor het tiende jaar op rij betaalt de visie van Incentro zich uit in een forse omzetgroei. De ICT-dienstverlener behaalde in de eerste zes..
Logo Incentro

implementatie behaalt recordtempo van twee dagen
Breukelen, 27 juli 2015 – Enveloprint, specialist in grafische producties en verpakkingen, investeert in een nieuwe digitale kleurenpers van Xerox en maakt hiermee de..
Logo Xerox

Breda, 27 juli 2015 – Het percentage lokale databasemanagementsystemen (DBMS) neemt af. In 2012 draaide 72 procent van alle DBMS-systemen lokaal. In 2013 was 61 procent..
Logo Computer Profile

Decos lanceert eerste Quantified self app voor het autorijden
Noordwijk, 27 juli 2015 – Vandaag lanceert Decos, het innovatiehuis voor digitalisering, de rijstijl-app Flo voor de iPhone. Flo is een mobiele applicatie die inzicht..
Logo Decos

Hoofddorp, 27 juli 2015 - ZyXEL Communications, leverancier van netwerk- en telecomoplossingen, introduceert een de veilige 10 Gigabit Ethernet (GbE) smart switch, de..
Logo Zyxel

Brocade werkt samen met CERN openlab aan ontwikkeling van SDN-oplossingen die inspelen op toekomstige infrastructuureisen
Amsterdam, 27 juli 2015 - Brocade (NASDAQ: BRCD) sluit een partnership met CERN openlab. Doel is om dit gerenommeerde onderzoeksinstituut te helpen bij de ontwikkeling van een..
Logo Brocade

Onderzoek laat zien dat veel bedrijven nog zoeken naar juiste aanpak in SaaS
Amsterdam, 27 juli 2015 – Het ontbreekt veel organisaties aan een vastomlijnd beleid met betrekking tot SaaS-applicaties. Dit blijkt uit onderzoek van Matrix42,..
Logo Matrix42

IFS, wereldwijd leverancier van enterprise applications, kondigt vandaag aan dat het zijn partnership met Eqeep heeft uitgebreid. Eqeep wordt nu reseller van de IFS Field..
Logo IFS

Europese merken moeten meer aan verwachtingen van de consument voldoen voordat zij volledig kunnen profiteren van mobiele mogelijkheden
Amsterdam - 27. July 2015 M-commerce vertegenwoordigt 23% van de totale e-commerce omzet in Europa in 2015. Het gemiddelde bedrag per online aankoop dat naar..
Logo Actiepagina.nl

Gebruikers van honor 4X krijgen €50,- aan in-game credits voor vijf spellen van Gameloft
Honor, het smartphone-merk voor de digitale generatie, werkt samen met Gameloft om gebruikers van de honor 4X iets extra’s te bieden. Gameloft is een uitgever van..
Logo Honor

Vooral zonder overleg vrije dagen opnemen wordt collega’s niet in dank afgenomen
De vakantieplanning op het werk verloopt niet altijd van een leien dakje, blijkt uit onderzoek van Paralax onder 100 werkende Nederlanders. Maar liefst vier op de..
Logo Paralax B.V.

L2 en Demandware presenteren onderzoeksrapport over e-commerce Agility
Demandware®, Inc. (NYSE: DWRE) en L2 hebben gezamenlijk een onderzoek uitgevoerd naar de relatie tussen de flexibiliteit van het e-commerce platform dat..
Logo Demandware

Kramp Groep BV, één van Europa’s grootste technische groothandels als totaalleverancier van onderdelen, technische services en business solutions,..
Logo Manhattan Associates

System integrator and technical services provider ICT and the Brabantse Ontwikkelings Maatschappij (BOM) have signed a letter of intent (LOI), stating their intention to..
Logo ICT Group N.V.

Utrecht, 27 juli 2015 - HTC, wereldwijd leider op het gebied van mobiele innovatie en design, kondigt vandaag de HTC Desire 626 aan. Een midrange-toestel in verschillende..
Logo HTC Netherlands B.V.

Volgende stap in volledig digitaal werken binnen het notariaat
Capelle a/d IJssel, 27 juli 2015 – Veenman, specialist op het gebied van geïntegreerd documentbeheer, en Devoon brengen een nieuwe scanoplossing voor het notariaat...
Logo Veenman B.V.

Nieuwe modellen geoptimaliseerd voor Windows 10 met Cortana-sneltoets
Breda, 27 juli 2015 - Toshiba Information Systems Benelux kondigt vandaag aan dat de nieuwe serie Windows-apparaten vanaf 29 juli 2015 geüpgraded kan worden naar Windows..
Logo Toshiba

Nieuwegein, 27 juli 2015 - EMC Corporation heeft Marko Kiers (41 jaar) benoemd tot District Manager Corporate Accounts. In deze rol is Kiers eindverantwoordelijk voor de..
Logo Dell EMC

Polycom voegt nieuwe, rendabele producten toe aan het marktleidende portfolio van zakelijke mediatelefoons met Polycom HD Voice-, Polycom Acoustic Clarity- en Acoustic Fence-technologie
Amsterdam, 27 juli 2015 – Met als doel om voor elk bedrijf makkelijke samenwerkingservaringen van hoge kwaliteit te ontwikkelen, voegt Polycom, Inc. (Nasdaq: PLCM) twee..
Logo Polycom BV
Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo True B.V.
Logo SiteLucent B.V.
Logo Alleeninkt.nl
Logo Bergler Software Solutions
Logo Xinno
Logo CPMview
Logo Kantoormeubelencenter.nl
Logo UvA Talen BV
Logo MyCademy
Logo Alleeninkt.nl
Logo PaperDigits
Logo Channext
Logo Botz4U
Logo ReaQta
Logo XIXO
Logo True B.V.
Logo Mansystems Nederland B.V.
Logo Dynatos
Logo Vcare connect
Logo Spryng
Logo Frontline Solutions
Logo Medius
Logo Spryng
Logo Botz4U
Logo Yenlo
Logo PQR B.V.
Logo Frontline Solutions
Logo Keeping
Logo PlanMen
Logo CONTACTCENTER4ALL
Logo Dell Boomi
Logo Sytac IT Consulting
Logo CompTIA
Logo Sharp Electronics Nederland
Logo Dutchitchannel.nl
Logo Conclusion
Logo Avit Group
Logo Extreme Networks
Logo Cisco
Logo Ctac N.V.
Logo LogRhythm
Logo Zyxel
Logo Qualys
Logo Descartes
Logo Pegasystems
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 88024 persberichten
- 5638 bedrijfsprofielen
- 55 PR-bureauprofielen
- 7688 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.EVENTIVE.nlwww.lubbersdejong.nlContentbureauwww.marcommit.nl