www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlContentbureauwww.marcommit.nl
2472 volgers blijven op de hoogte!
Persberichten van 20 maart 2012 (2768 dagen geleden)  
‘s Werelds best verkopende externe opslag oplossing krijgt stimulans in capaciteit, hoogwaardig nieuw ontwerp, verbeterde onderscheidende eigenschappen op het gebied van veiligheid en automatische backup.
Schiphol Rijk – 20 maart 2012 - Western Digital, een van de pioniers en wereldleiders op het gebied van opslagtechnologie, introduceert vandaag de nieuwe generatie My..
Logo Western Digital Netherlands B.V.

Trital Safety gaat de bedrijfsvoering versterken met het Abecon Evergreen-softwareconcept. Deze op Microsoft-technologie gebaseerde standaardsoftware ondersteunt nagenoeg alle..
Logo Abecon

Authentication of emails and files secured by SecureZIP with digital PKI certificates
Amstelveen, Netherlands, 20 March 2012 – Phoenix Enterprises (Rotherham) Ltd. has successfully completed the project for secure emailing with PKWARE SecureZIP for Windows..
Logo SRC Secure Solutions BV

Het topsectorenbeleid van de overheid komt uitgebreid aan de orde tijdens de Strategie Summit Industrie op 22 en 23 mei 2012 op Landgoed Duin en Kruidberg te Santpoort. De..
Logo VNU Exhibitions

Lijnden, 20 maart 2012 - Network Hardware Resale (NHR), wereldwijd marktleider in levering van pre-owned en nieuwe netwerkapparatuur, maakt bekend dat het de eerste reseller..
Logo Curvature

Halle, 20 maart 2012 -- Buitenlevenxl.nl heeft – vooruitlopend op de komende zomer – zijn website en webshop vernieuwd en uitgebreid. De website biedt een ruim assortiment..

Amsterdam, 20 maart 2012 – LifeSize® ClearSea™, leider in mobiele videoconferentie-oplossingen, ondersteunt nu ook iOS 5.1 en iPad 3. Hiermee maakt LifeSize, onderdeel van..
Logo LifeSize

Barendrecht, 20 maart 2012
ICT Automatisering (“ICT”) gaat met de vertical Industrial Automation voor Purac Biochem de proces automatisering van de productielocatie in Gorinchem upgraden. Purac..
Logo ICT Group N.V.

Barneveld, 20 maart 2012 – Infor, leverancier van bedrijfssoftware met meer dan 70.000 klanten, kondigt vandaag aan dat Mohegan Sun, gekozen heeft voor de Infor10 CRM..
Logo Infor

Enschede, 20 maart 2012 – ODS2, ontwikkelaar van smart software solutions, ondersteunt golfclub Het Rijk in Enschede door zich voor een jaar als hoofdsponsor van de driving..
Logo ODS2

Utrecht, 20 maart 2012
Rolls-Royce heeft een driejarig outsourcingcontract afgesloten met Capgemini UK plc, met de mogelijkheid om het contract uit te breiden naar vijf jaar. Het contract is..
Logo Capgemini Nederland B.V.

Agendabericht
Veenendaal, 20 maart 2012 – Ook dit jaar neemt Cegeka deel aan de beurs Zorg & ICT in de Jaarbeurs te Utrecht, van 27 t/m 29 maart. Cegeka is tijdens de beurs te vinden..
Logo Cegeka

Asecom levert als eerste ter wereld SAP Business One Analytics powered by HANA voor het MKB
‘s-Hertogenbosch, 20 maart 2012 — Asecom heeft als eerste partner ter wereld SAP Business One Analytics powered by SAP HANA geleverd aan Hoenderdaal Fasteners, importeur en..
Logo SAP

Veelzijdig en krachtig Complete functionaliteit tegen een aantrekkelijke prijs Met de nieuwe Synology DiskStation Manager 4.0 (DSM 4.0) Taipei, Taiwan, 20..
Logo Synology Inc.

Gisteren zijn 8 personen opgepakt in Rusland in verband met fraude met online bankieren. Ze zijn ingerekend door de Russische FSB en het Russische Ministerie van Binnenlandse..
Logo Fox-IT

Onderzoek Citrix: tweederde Nederlandse organisaties biedt flexibele werkomgeving, tegenover 79% wereldwijd
Vianen, 20 maart 2012 – Het Nederlandse bedrijfsleven loopt achter met de inrichting van flexibele werkomgevingen voor werknemers, vergeleken met bedrijven in andere landen...
Logo Citrix

Kredietwaardigheid en financiële gezondheid bedrijven nog eenvoudiger te controleren
SAP specialist Ctac en Graydon, bureau voor zakelijke (krediet)informatie, lanceren een koppeling tussen SAP Finance en de Graydon-database. Met deze koppeling spelen de twee..
Logo Ctac N.V.

Websiteontwikkelaar bouwt en ontwikkelt apps op App Lifecycle Platform
Amersfoort, 20 maart 2012 - Service2Media, wereldwijd aanbieder van geavanceerde app-oplossingen voor smartphones en tablets, heeft een AppCenter partnerovereenkomst getekend..

Ledental Shopkorting.nl stijgt boven de 100.000
Amsterdam, 20 maart 2012 – Winkelen op internet is in tijden van recessie populairder dan ooit. Bij de cashback website Shopkorting.nl hebben de afgelopen drie jaar meer dan..

Nieuwe toevoeging OmniSwitch™ 6450 verbetert netwerk-performance, beveiliging en servicekwaliteit
Organisaties kunnen het medewerkers vanaf nu makkelijker maken om hun privé-apparatuur – zoals smartphones en tablets – te gebruiken met behulp van de OmniSwitch™ 6450 van..
Logo Alcatel-Lucent Enterprise

Nieuwegein, 20 maart 2012
Binnen de Europol aanbestedingsprocedure D/C1/1060, bestaande uit 4 onderdelen met een totaalwaarde van EUR 12,5 miljoen, is de Ordina Groep als volgt vertegenwoordigd: -..
Logo Ordina


Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Icontact BV
Logo NewChannel
Logo PanCompany
Logo Maunt
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo NewChannel
Logo Belcentrale.nl
Logo Distology Nederland B.V.
Logo Leadgate Europe
Logo QuandaGo
Logo NewChannel
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo ZyLAB
Logo Insight
Logo Data Matters BV
Logo RoSecure
Logo RoSecure
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Medius
Logo Belcentrale.nl
Logo Vcare connect
Logo SCOS Software bv
Logo Spryng
Logo E-mergo
Logo Curvature
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Yenlo
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Keeping
Logo PQR B.V.
Logo Nuance
Logo Cumulus Networks
Logo Sharp Electronics Nederland
Logo Red Hat, Inc.
Logo SER Group
Logo Workday
Logo Workday
Logo myBrand
Logo IFS
Logo Datto
Logo NTT Ltd.
Logo Databricks
Logo Databricks
Logo Eaton
Logo Onguard
 
www.EVENTIVE.nlwww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comwww.marcommit.nl