www.marcommit.nlContentbureauwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl
2472 volgers blijven op de hoogte!
Persberichten van 22 januari 2013 (2435 dagen geleden)  
Optimale netwerkmogelijkheden met dark en lit fiberdiensten in EvoSwitch’ datacenters in Amsterdam en Virginia
Amsterdam, 22 januari 2013 Zayo Group, een internationale aanbieder van glasvezelinfrastructuur en netwerkneutrale colocatie- en interconnectie-diensten, kondigt vandaag..
Logo EvoSwitch

Gouda, 22 januari 2013 – Stumico, de onafhankelijke vereniging voor ICT-ers in de bouw, gaat met een bredere scope richting geven aan alle ICT-ontwikkelingen en..
Logo Stumico

Amsterdam, 22 Januari 2013 – Applicatie hosting specialist Parentix verkrijgt ISAE 3402 Type II verklaring Applicatie hosting specialist Parentix heeft een ISAE 3402..
Logo Parentix

Avans hogeschool besloot in 2012 een pilot project te starten rondom het virtualiseren van pc's (vdi) binnen de Academie voor Industrie en Informatica. Michiel van de Pas,..
Logo DHS Informatisering

Utrecht / Putten, januari 2013
Op 22 januari stelde de Nederlandse Vereniging van Beëdigde Informaticadeskundigen (NVBI) de nieuwe examencommissie aan haar leden voor op kasteel De Vanenburg in Putten...
Logo NVBI

beter vindbaar, meer relevante informatie, aanvullende dienstverlening
Laren, 22 januari, 2012 – Stibo Systems is door Landal GreenParks geselecteerd voor het managen van de kwaliteit van haar productdata - van..
Logo Stibo Systems

's-Hertogenbosch, 18 januari 2013
ProRail werkt met ruim 4000 medewerkers aan de bereikbaarheid van Nederland door te zorgen voor een optimaal spoornetwerk. Dat vraagt om een goed onderhouden spoor en optimale..
Logo The Next View

ERP-Link brengt vertrouwen, gemak, uniforme processen en hechte samenwerking
's-Hertogenbosch, 21 januari 2013 Het Loodswezen gaat de interne samenwerking verbeteren en interne processen optimaliseren door Microsoft SharePoint in te zetten als..
Logo The Next View

Sliedrecht | 21 januari 2013
SecureLink kondigt aan dat Indufin, een Belgisch-Luxemburgse investeringsmaatschappij, voor 40% belang neemt in de SecureLink Group N.V. De snelle groei van SecureLink in..
Logo SecureLink Nederland B.V.

Maak kennis met Windows 8 en Android voor tabletgebruikers Dennis Gandasoebrata en Joris De Sutter leiden de lezer stap-voor-stap door de mogelijkheden van respectievelijk..
Logo Pearson Benelux

Nieuwegein, 22 januari 2013
Ordina N.V. deelt mede dat zij de jaarcijfers 2012 op 14 februari 2013 nabeurs bekend zal maken middels een persbericht. Op 15 februari om 10.30 uur zal de Raad van Bestuur..
Logo Ordina

Londen, Engeland – 22 januari 2013 – Digital Realty Trust, Inc. (NYSE: DLR), toonaangevend en wereldwijd aanbieder van datacenteroplossingen, neemt drie..
Logo Digital Realty

Gouda, 22 januari 2013 - Centric heeft bij revisiebedrijf ERA Benelux NV de oplossing Microsoft Dynamics AX geïmplementeerd. De onderneming is sinds 1 januari 2013 live..
Logo Centric

Amsterdam – 22 Januari, 2013 – Verizon Terremark heeft de beschikbaarheid, beveiliging en flexibiliteit verhoogd van haar Enterprise Cloud diensten. In de..
Logo Terremark Netherlands

Het Symantec Security Response team heeft een analyse gepubliceerd van malware die zich richt op het stelen van persoonlijke informatie van Android-g..
Logo Norton by Symantec

Amsterdam, 22 januari - Aansluitend op de introductie 3rd Generation Intel® Atom™ Processor voor Box PC's heeft Nexcom ook de complete lijn Panel PC's uitgebreid..
Logo Koning & Hartman

Interactieve kiosk biedt Pets Place verkoopmogelijkheden zonder portemonnee
Groningen, 22 januari 2013 – MyOrder en Clicks in Bricks introduceren op de Webwinkel Vakdagen, die 23 en 24 januari plaatsvinden in de Jaarbeurs te Utrecht, een..
Logo MyOrder B.V.

Ede, 22 januari 2013 – Vanwege de sterke groei van de business heeft Netwerkspecialist network2day nieuwe medewerkers op een aantal sleutelposities kunnen..
Logo Network2day

HPS Industrial, specialist in industriële computers, biedt naast een uitgebreid productportfolio nu ook on-site support. Dit betekent dat organisaties een technicus in..
Logo HPS Industrial BV

Breukelen, 22 januari 2013 – Xerox heeft de titel Partner of the Year 2012 toegekend aan concessionair KC Business Solutions. Jean-Louis van Aerle, algemeen directeur..
Logo Xerox

Ook in 2013 blijven Nederlandse bedrijven ZZP’ers veel inzetten
Nederlandse MKB’s verhoogde in 2012 hun uitgaven voor outsourcing van ZZP’ers met ruim 50 procent. Naar verwachting zal dit in 2013 nog hoger worden. Dit blijkt..
Logo Freelancer.com

Polycom® RealPresence® Mobile voor tablets laat klanten op afstand showroom zien en maakt contact met productexperts van Boretti makkelijker
Amsterdam, 22 januari 2013 — Polycom, Inc. (Nasdaq: PLCM), marktleider in op open standaarden gebaseerde Unified Communications & Collaboration-oplossingen..
Logo Polycom BV

Samen bouwen aan patiënten-app voor Instituut Verbeeten
ICT Solution Provider Ctac selecteert voor 2013 Stichting Verbeeten Fonds als goed doel. Elk jaar steunen medewerkers van Ctac een goed doel – een organisatie die door..
Logo Ctac N.V.

USoft en Sapio lanceren nieuw platform UDemo
Baarn, 22 januari 2013 –  Softwareleverancier USoft en professor Dr.ir. Jan Dietz, directeur van Sapio, werken samen om voor hun klanten te bewerkstellingen dat..
Logo USoft B.V.

Software integrator levert PIMS Software en Implementatie
ICT Automatisering (ICT) maakt vandaag bekend dat haar een opdracht van NV Waterleidingmaatschappij Limburg (WML) – de producent en leverancier van drinkwater in Limburg..
Logo ICT Group N.V.


Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Data Matters BV
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo Kopano
Logo Jet-Stream
Logo Avinty
Logo Cacholong
Logo Comarch AG
Logo Xinno
Logo Leadgate Europe
Logo NewChannel
Logo Enable-U
Logo Sooda internetbureau
Logo Click&Boat
Logo Portiva
Logo Fairbanks
Logo Keeping
Logo PQR B.V.
Logo Rittal bv
Logo Spryng
Logo CLOUDOE BV
Logo Belcentrale.nl
Logo Broad Horizon
Logo CloudSuite B.V.
Logo Medius
Logo Postex Nederland B.V.
Logo SCOS Software bv
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Curvature
Logo Mansystems Nederland B.V.
Logo CloudSuite B.V.
Logo Barracuda Networks
Logo Cegeka
Logo Poly
Logo commercetools
Logo Schneider Electric
Logo ISBW
Logo WIBU-SYSTEMS
Logo Interxion
Logo SAP Concur
Logo Red Hat, Inc.
Logo AvePoint
Logo Valid
Logo TomTom Telematics
Logo Descartes
Logo SAP
 
www.EVENTIVE.nlContentbureauwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl