Amsterdam, 27 oktober 2016 - ZyLAB, vooraanstaand leverancier van eDiscovery en Intelligent Information Governance oplossingen, introduceert vandaag het Information..
Logo ZyLAB

Rittal, fabrikant van behuizingen, stroomverdelingssystemen, systeemklimatisering, monitoring, IT infra oplossingen en services organiseert een uniek congres! Met..
Logo Rittal bv

Schiphol-Rijk, 27 Oktober 2016 - IoT is bezig met een opmars en creëert nieuwe kansen voor bedrijven over de hele wereld. Maar hoe pak je die kansen? Op 26 oktober..
Logo Yenlo

Slechts 2% hypotheekverstrekkers werkt nu al volledig online samen met klant
Eindhoven, 27 oktober 2016 – Als het aan de Nederlandse consument ligt, ziet het er somber uit voor hypotheekverstrekkers die geen mogelijkheden bieden om een..
Logo Hyarchis


Wielerfans krijgen van dichtbij inzicht in snelheid, cadans en hartslag van baanrenners
Barneveld, 27 oktober 2016 – Dimension Data tekent een driejarig partnercontract met de Madison Sports Group voor de verzorging van data-analytics tijdens de..
Logo Dimension Data

Nieuwe release stelt IT-organisaties in staat om eenvoudig alle netwerkverbindingen te beveiligen metop identiteit gebaseerde beleidsregels
Amsterdam, 27 oktober 2016 - Brocade (NASDAQ: BRCD) heeft vandaag de beschikbaarheid van de Ruckus Cloudpath™ ES 5.0 software aangekondigd. De nieuwe versie bouwt..
Logo Brocade-Ruckus Wireless

Web Application Firewall als dienst zorgt voor optimale beveiliging webapplicaties
Hengelo, 27 oktober 2016 – Previder, leverancier van datacenter-, cloud- en connectiviteitsdiensten, gaat een Web Application Firewall als SaaS-dienst leveren. Het..
Logo Previder

40 procent van de financieel managers in Nederland zet investeringen door ondanks schok over referendum
Hoewel finance directors aangeven dat de uitslag van het Britse EU-referendum van eerder dit jaar resulteert in een onzekere economische omgeving, blijkt uit nieuw..
Logo Oracle

Netwerkspecialisten volledig ontzorgd door Kaseya Traverse
Amsterdam, 27 oktober, 2016 – Axians maakt succesvol gebruik van Kaseya Traverse om klantnetwerken te ondersteunen en monitoren. Axians levert diensten om..
Logo Kaseya

Consumentenbestedingen blijven groeien, online bestedingen voor de aankomende feestdagen stijgen naar verwachting met 13 procent ten opzichte van vorig jaar in..
Logo Adobe Systems Benelux BV

Key developments: Q3 2016 Revenue in Q3 up 23% at € 21.0 million (Q3 2015: € 17.1 million), organic revenue growth 5%. EBITDA in Q3 amounted to..
Logo ICT Group N.V.

ICT-medewerkers geven de innovatiekracht van hun werkgevers gemiddeld een 5,3. Een lichte onvoldoende dus. En dat niet alleen: de sector scoort meer dan een punt lager..
Logo Effectory

Onlangs is de website Geldwijzer030.nl live gegaan. Geldwijzer030.nl is ontwikkeld om inwoners in de stad Utrecht te ondersteunen bij hun financiële vragen en ze via..
Logo Involvit


Involvit heeft van Reclassering Nederland de opdracht gekregen voor het realiseren van een nieuw intranet met verschillende interactieve modules. Dit intranet wordt..
Logo Involvit

IT-beslissers enthousiast over nieuw platform met ruim 25.000 diensten
Onlangs lanceerde The Datacenter Group het nieuwe cloudmanagementplatform Cloudscanner voor het grote publiek in het Muziekgebouw aan het IJ in Amsterdam. Cloudscanner is..
Logo Cloudscanner B.V.

Hoofdpunten Klantgroei in Consumentenmarkt door voortdurende verbeteringen in klantervaring Toenemend aantal klanten heeft vast-mobiele bundel: 40%..
Logo KPN

Amsterdam, 27 oktober 2016 – Marketingtechnologiespecialist Emark presenteert vandaag haar nieuwe website en huisstijl. Het design en de functionaliteiten sluiten..
Logo Emark