www.marcommit.nlContentbureauwww.lubbersdejong.nlwww.EVENTIVE.nl
2473 volgers blijven op de hoogte!
Persberichten van 31 maart 2015 (1659 dagen geleden)  
IJsselstein, 31 maart 2015 mITE Systems nu VAR (value-added reseller) voor Wandera Als verlengstuk van MDM (Mobile Device Management) platformen biedt Wandera inzicht in..
Logo mITE

Amsterdam, 31 maart 2015 – Red Hat, Inc. (NYSE: RHT), wereldwijd marktleider op het gebied van opensourceoplossingen, komt met nieuwe productverbeteringen die speciaal..
Logo Red Hat, Inc.

Implementatie QlikView helpt VWR inzicht te geven in de complexe acht terabyte aan data
Hoofddorp, 31 maart 2015 – Qlik® (NASDAQ: QLIK), leider in Data Discovery, heeft de wereldwijde implementatie van QlikView® verzorgd bij VWR (NASDAQ: VWR,..
Logo Qlik

Thuiswerken is even productief als op kantoor
Uithoorn, 31 maart 2015 -- Vandaag ondervond Nederland veel hinder van een hevige storm. Ondanks de waarschuwingen van de KNMI, ANWB en de NS besloten veel mensen toch de weg..
Logo StartReady BV

Amsterdam, 31 maart 2015 – Werkomgevingsspecialist Steelcase kondigt voor midden volgende jaar de opening aan van een nieuw Learning + Innovation Center in..
Logo Steelcase B.V.

’s-Hertogenbosch, 31 maart 2015 – In het kader van een in- en extern digitaliseringstraject heeft Everest, de business engineering company voor financiële..
Logo Everest BV

E-mail voert nog steeds boventoon zowel intern als extern
Rotterdam, 31 maart 2015 – Het MKB maakt nog maar weinig gebruik van nieuwe communicatiemiddelen. Een kleine meerderheid van de ondernemers in het MKB geeft aan e-mail..
Logo Infopact Network Solutions

Barneveld, 31 maart 2015 – Infor kondigt aan dat Total Produce Nordic, producent en distributeur van verse voedselproducten met behulp van Infor M3 zijn groeiambities..
Logo Infor

Kaseya meldt grote groei in cloud-abonnementen en in aanbod van nieuwe producten in 2014, waaronder identiteits- en toegangsbeheer, en Microsoft Office 365-beheer
Amsterdam, 31 maart 2015 – Kaseya®, leverancier van IT-systeembeheersoftware, beleefde in 2014 een snelle groei in zijn cloud-aanbod. Daarnaast kende het bedrijf..
Logo Kaseya

85 procent van de twintigers ziet zelfroosteren als lust voor de personeelsplanner
Als het aan de Generatie Y-planners ligt, krijgen medewerkers in de toekomst alleen nog maar meer inspraak in hun werkrooster. Ruim 67 procent van de respondenten in deze..
Logo Paralax B.V.

Veelzijdige kaartlezer voor naadloze gegevensoverdracht Supersnelle USB 3.0-prestatie Extra capaciteit voor CF Ultimate 600x Kingston Digital Europe Co LLP,..
Logo Kingston Technology

Houten, 31 maart 2015 – Check Point Software Technologies heeft een groep cyberaanvallers ontdekt, die mogelijk politieke banden heeft met en afkomstig lijkt te zijn uit..
Logo Check Point Software

SWPA 2015 is met 96.000 inzendingen 's werelds grootste fotowedstrijd
Badhoevedorp, 31 maart 2015 - Sony maakt de SWPA 2015 winnaars in een aantal categorieën bekend. De winnaars zijn geen van allen professionele fotografen. Winnaars in de..
Logo Sony Nederland

Verenigde Staten scoren het best, Nederland bezig aan inhaalslag
Delft, 31 maart 2015 - Bedrijven die breed gebruikmaken van cloud-technologie realiseren wereldwijd 20 procent méér omzetgroei dan bedrijven die dit niet doen...
Logo Exact Software Nederland B.V.

4 miljoen vacatures op Twitter, volop vraag naar ICT’ers in Amsterdam
Eindhoven, 31 maart 2015 - Het aantal vacatures op sociale media neemt ook in 2015 steeds verder toe. Dat blijkt uit onderzoek van social media analysetool Coosto. Eind..
Logo Coosto

De Predator XB270HU van Acer is de eerste gamemonitor ter wereld met NVIDIA® G-SYNC™ en een IPS-scherm dat consistente, scherpe beelden produceert met..
Logo Acer

's-Hertogenbosch, 31 maart 2015 – Het Jeroen Bosch Ziekenhuis, één van de grootste opleidingsziekenhuizen in Nederland, heeft voor de RES IT Store van RES..
Logo RES

Amsterdam, 31 maart 2015 – Mobiquity, leverancier van oplossingen voor mobile engagement, neemt het Amsterdamse adviesbureau Morgan Clark & Company over. Deze..
Logo Mobiquity

Nieuwe webversie van Minute maakt notulist overbodig
Noordwijk, 31 maart 2015 – Vandaag lanceert Decos, het innovatiehuis voor digitalisering, een nieuwe webversie van vergadertool Minute. Met Minute kunnen gebruikers..
Logo Decos

ICT Automatisering has appointed Koen van Wijk as CTO (Chief Technology Officer). Following ICT’s new strategy to mix traditional business with new innovative products..
Logo ICT Group N.V.


Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo NewChannel
Logo PanCompany
Logo Maunt
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo NewChannel
Logo Belcentrale.nl
Logo Distology Nederland B.V.
Logo Leadgate Europe
Logo QuandaGo
Logo NewChannel
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo ZyLAB
Logo Insight
Logo Data Matters BV
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo RoSecure
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Medius
Logo Belcentrale.nl
Logo Vcare connect
Logo SCOS Software bv
Logo Spryng
Logo E-mergo
Logo Curvature
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Yenlo
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Keeping
Logo PQR B.V.
Logo Rittal bv
Logo GTT Communications
Logo Interxion
Logo Ymor
Logo XpertHR
Logo Building Blocks
Logo Conscia Nederland B.V.
Logo Flanderijn
Logo Uniserver
Logo Cisco
Logo Pegasystems
Logo Databricks
Logo Workday
Logo Altares Dun & Bradstreet
Logo IFS
Logo Liquit
 
www.marcommit.nlwww.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl