Herken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.LVTPR.com

2513 volgers @ICTberichten
Herken zakelijke websitebezoekersMarcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
Deel dit nu via
Datum: (6 jaar en 151 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Progress Communications

Voor elke breedbandtechnologie een FRITZ!Box-model: DSL, kabel, glasvezel en LTE (4G) – slimme WiFi en Smart Home voor mobiele apparaten

AVM op Mobile World Congress 2016

  • FRITZ!Box voor Europees breedbandinternet: voor DSL, kabel, glasvezel en LTE (4G)
  • Nieuwe modellen boosten VDSL-snelheid: bonding, supervectoring 35b, G.fast
  • Slimme WiFi-oplossing voor meerdere gebruikers en mobiele apparaten tegelijkertijd
  • FRITZ!OS: sterke software – eenvoudig in gebruik en met veel functies
  • FRITZ!Apps maken slimme thuisnetwerken ook onderweg toegankelijk
Amsterdam, 22 februari 2016 | AVM presenteert tijdens het Mobile World Congress (MWC) nieuwe FRITZ!Box-modellen voor alle breedbandtechnologieën en voor het snel draadloos internet binnen het thuisnetwerk. Gebruikers upgraden hun DSL-snelheid met twee nieuwe FRITZ!Box-modellen – FRITZ!Box 7581 voor supervectoring 35b en bonding, en FRITZ!Box 7582 voor supervectoring 35b en G.fast. Andere hoogtepunten die tijdens het MWC aan bod komen, zijn de nieuwe FRITZ!Box 5490 voor glasvezel, en de FRITZ!Box 6590 Cable. De FRITZ!Box 6820 LTE maakt snel, draadloos internet binnen Europese mobiele-communicatienetwerken mogelijk. De nieuwe FRITZ!Box 7580 voor VDSL-verbindingen zorgt voor een slimme, sterke WiFi-verbinding voor smartphones en tablets – met een totaal van acht WiFi-antennes en de nieuwe Multi-User MIMO-technologie. De nieuwe FRITZ!-producten zorgen voor snelle, veilige verbindingen in de wereld van smartphones en tablets met de breedbandtechnologie van de toekomst. Of gebruikers nu 4K-video’s streamen, onlinespelletjes spelen of tegelijkertijd meerdere mobiele apparaten in hun huishouden gebruiken – FRITZ!Box zorgt ervoor dat zij altijd snel internet hebben, zowel thuis als onderweg. FRITZ!OS, het besturingssysteem van FRITZ!Box, biedt veelzijdig gebruikersgemak voor internetverbindingen en het thuisnetwerk. En ook met de gratis FRITZ!Apps kunnen gebruikers eenvoudig en mobiel thuisnetwerken. AVM presenteert zijn FRITZ!-innovaties in stand 6D60 in hal 6.Snelheidsupgrade voor DSL: FRITZ!Box voor bonding, supervectoring 35b en G.fast
Met een marktaandeel van 71 procent is DSL de toonaangevende technologie voor breedbandverbindingen in de EU*. Voor meer snelheid via koper in de toekomst kunnen verschillende lijnen worden gecombineerd (bonding) of de bandbreedte voor transmissies uitgebreid (supervectoring 35b op 35 MHz, G.fast op 106 of 212 MHz). G.fast behaalt transmissiesnelheden van minstens 1 Gbit/s over een kabellengte van maximaal driehonderd meter. FRITZ!Box geeft een boost aan DSL-verbindingen: de FRITZ!Box 7582 voor supervectoring 35b en G.fast draagt eenvoudig gigabitsnelheden over naar apparaten in het thuisnetwerk. De FRITZ!Box 7581 ondersteunt supervectoring 35b en bonding. Bonding verhoogt de beschikbare datasnelheden op bestaande koperen draden tot 240 Mbit/s. Met een combinatie van bonding en vectoring verhogen gebruikers mogelijke transmissiesnelheden tot 300 Mbit/s. Met de nieuwe modellen krijgen gebruikers sneller internet, IP-telefonie en applicaties – zoals IPTV en streaming – en kunnen zij hun apparaten via LAN of WiFi aan elkaar koppelen met gigabitsnelheid.

Hoge snelheid en gemak op kabelverbindingen: FRITZ!Box 6590 Cable    
Snel internet via de tv-kabel is erg belangrijk als veelgebruikte breedbandtechnologie in de EU. FRITZ!Box Cable zorgt voor supersnel internet, VoIP en IPTV bij gebruikers thuis. De FRITZ!Box 6590 Cable (DOCSIS 3.0) biedt zelfs hogere snelheden voor kabelnetwerken en zorgt voor downstreamdatasnelheden tot 1.7 Gbit/s, en upstream tot 240 Mbit/s. De FRITZ!Box 6590 Cable levert snelle en slimme WiFi voor draadloze communicatie. Met in totaal acht WiFi-antennes en Multi-User MIMO-technologie zorgt hij, net als de FRITZ!Box 7580, voor optimale WiFi voor alle mobiele apparaten. Het geïntegreerde DECT-basisstation in de FRITZ!Box 6590 Cable is het enige terminalapparaat voor kabelconnecties waarmee gebruikers draadloze telefoons en Smart Home-functies verbinden. In combinatie met FRITZ!App TV of een VLC-speler gebruiken zij de FRITZ!Box 6590 Cable ook om kabel-tv op hun smartphone, tablet en laptop te bekijken.

Meer snelheid op glasvezel: FRITZ!Box 5490             
Glasvezeltechnologie biedt veel mogelijkheden voor breedbandverbindingen. De nieuwe FRITZ!Box 5490 is ideaal voor directe verbinding met de glasvezelaansluiting. AVM gebruikt hiervoor de actieve point-to-point-technologie van de toekomst, die is ontwikkeld voor het aanleggen van FTTH-verbindingen (Fiber to the Home). De FRITZ!Box 5490 maakt glasvezelsnelheden tot 1 Gbit/s ook mogelijk voor het thuisnetwerk: snel WiFi en gigabit-LAN zorgen voor geoptimaliseerd netwerken. Surfen op het internet, films streamen, onlinegamen, VoIP en veel andere toepassingen: gebruikers kunnen het allemaal tegelijk met de FRITZ!Box 5490 voor glasvezel.

FRITZ!Box 6820 LTE – flexibel internet in 4G-mobiele-communicatienetwerken  
LTE (4G) maakt draadloos breedbandinternet mogelijk en maakt gebruikers onafhankelijk van DSL-, kabel- of glasvezelverbindingen. De FRITZ!Box 6820 LTE ondersteunt LTE (4G) en UMTS (3G). De handige FRITZ!Box 6820 LTE is zowel in huis als onderweg te gebruiken. Snel internet via LTE met snelheden tot 150 Mbit/s (CAT4, FDD) en korte reactietijden maken gebruikers onafhankelijk van DSL- en kabelverbindingen. Dankzij de multibandondersteuning zendt de FRITZ!Box 6820 LTE uit in alle Europese mobiele-communicatienetwerken en maakt hij roaming mogelijk. Met gigabit-LAN, snelle WiFi en de voordelen van FRITZ!OS biedt de FRITZ!Box 6820 LTE veelzijdige netwerkopties.

Hoogwaardige WiFi op VDSL-verbindingen: de nieuwe FRITZ!Box 7580
AVM introduceert met zijn FRITZ!Box 7580 een VDSL-router met hoogwaardige WiFi voor huizen met veel mobiele apparaten. De FRITZ!Box 7580 ondersteunt VDSL-vectoring en biedt slimme WiFi met Multi-User MIMO voor veeleisende toepassingen in het thuisnetwerk. De FRITZ!Box 7580 zendt met acht antennes uit op beide frequenties, waardoor verschillende draadloze applicaties tegelijkertijd kunnen worden gebruikt. Dit model beschikt over een gigabit-WAN-poort, waardoor het ook werkt op snelle kabel- of glasvezelverbindingen. Daarnaast biedt het apparaat veelzijdige opties voor telefonie (VoIP, ISDN, analoog) en thuisnetwerken.

Snel, slim en overal: FRITZ!OS en FRITZ!Apps             
FRITZ!OS is het besturingssysteem van de FRITZ!Box en biedt veelzijdig gemak voor internetverbindingen en het thuisnetwerk. Opties als draadloze gasttoegang en ouderlijk toezicht zijn net zo goed onderdeel van FRITZ!OS als telefoniefuncties voor analoge en digitale interfaces. Daarnaast presenteert FRITZ!OS interessante opties voor lokale mediastreaming, IPTV, smart home en een krachtig firewall- en beveiligingsconcept. Met het responsieve design van de gebruikersinterface hebben gebruikers toegang tot de functies van FRITZ!OS op hun computer, smartphone en tablet. Hier kunnen zij hun netwerkapparaten in de gaten houden en meer informatie over hun WiFi-verbinding vinden. Automatische updates zorgen voor nieuwe functies en goede beveiliging. Met de gratis FRITZ!Apps beschikken gebruikers altijd over de laatste informatie en kunnen zij hun apparaten in het thuisnetwerk op een slimme manier beheren – zelfs wanneer zij niet thuis zijn. Zo zijn bellijsten, spraakberichten en data met één druk op de knop in de MyFRITZ!App beschikbaar. Voor FRITZ!Box-producten is ook voor providers uitgebreid beheer op afstand beschikbaar op basis van industriestandaarden. (nl.avm.de/fritzos, nl.avm.de/producten/fritzapps)

Expert in breedband en het thuisnetwerk: AVM en FRITZ! International
AVM, bekend om zijn FRITZ!Box-modellen, is een toonaangevende producent van breedbandapparaten voor DSL, kabel, LTE (4G) en glasvezel in Duitsland en de rest van Europa. Met zijn producten voor WiFi, DECT en Powerline kunnen gebruikers op een slimme manier thuisnetwerken. AVM distribueert zijn producten in meer dan veertig landen. De producten worden verkocht via nationale en internationale distributeurs, retailers en gespecialiseerde dealers. AVM onderhoudt verschillende samenwerkingen met belangrijke Europese netwerkbeheerders en internetproviders.

* Cijfers zijn afkomstig van de EU Commission Broadband 2014

Specificaties van de nieuwe FRITZ!Box-modellen kunt u hier vinden.

Over AVM
AVM biedt veelzijdige producten voor de snelle breedbandaansluiting en het intelligente thuisnetwerk. Met de FRITZ!-familie is AVM in Duitsland en Europa een toonaangevende fabrikant van breedbandeindapparaten voor DSL, kabel en LTE, en van Smart Home-producten voor WLAN, DECT en Powerline. De FRITZ!Box is in Duitsland het bekendste merk voor WLAN-routers. De communicatiespecialist genereerde in 2015 met 570 medewerkers een omzet van 400 miljoen euro. Het bedrijf werd in 1986 opgezet in Berlijn en zet sinds het allereerste begin in op eigen ontwikkelingen voor veilige en innovatieve producten voor breedbandaansluitingen. FRITZ! staat voor snel internet, thuisnetwerken en comfortabele telefonie. FRITZ!-producten werden al honderden keren als beste getest en de miljoenen tevreden klanten bevestigen het engagement voor hoogwaardige FRITZ!-producten en een eersteklas klantenservice. Bezoek onze website op nl.avm.de, like ons op Facebook of bekijk onze Google+-pagina en ons Youtube-kanaal.

Neem voor meer informatie contact op met:
Progress Communications
Lianne van Dijk en Kinyi Tsui
E: fritz@progresscommunications.nl
T: +31 (0)20 363 1152
Tags  
Laatste van AVM GmbH  
AVM introduceert FRITZ!Repeater 1200 en 600

Is jouw ‘ping’ laag genoeg voor een potje PONG? Ervaar het bij FRITZ! op Firstlook Festival

AVM op IFA: zes productintroducties en één FRITZ!OS voor alles
DDA verwelkomt Maunt als partner

Startup Last Mile eMobility verbindt mobiliteitsinnovaties met bestaand automotive dealernetwerk

VELUX Groep en Schneider Electric verlengen partnerschap om levenslange CO2-neutraal belofte te versnellen

Scholieren innoveren om de wereld te redden in de vierde Raspberry Pi-competitie

Ivanti voor het tweede jaar op rij leider in het 2021 Gartner® Magic Quadrant™ voor IT Service Management Tools

Thinkwise organiseert eerste Low-Code Summit

Kaspersky benoemt nieuwe Managing Director voor Noord-Europa om regionale propositie en partnerships te versterken

Infor lanceert interoperabiliteitsoplossing voor de gezondheidszorg

Vertiv treedt toe tot de Sustainable Digital Infrastructure Alliance om bij te dragen aan een klimaatneutrale digitale economie

Demissionair kabinet doet mooie beloften, maar juiste randvoorwaarden ontbreken

Europa’s grootste Apple Premium Reseller Amac boekt recordjaar

Snakeware nieuwe hoofdsponsor Berneiepenloftspul

Rockwell Automation en Ansys gaan samenwerken om industriële processen te optimaliseren

‘s Werelds eerste Wi-Fi 6 USB-adapter nu ook in Europa verkrijgbaar

Qualys introduceert zero-touch patching voor proactief herstel van kwetsbaarheden

Fortinet en Linksys lanceren gezamenlijk ontwikkelde oplossing voor veilig thuiswerken en hybride werken

Digitale dienstverlener Incentro is verkozen tot één van de Best Medium Workplaces van Europa 2021

Daily Logistics Group (DLG) selecteert Oracle Fusion Cloud Applications om services op te schalen en bedrijfsgroei te ondersteunen
Online een huis zoeken en kopen: van 6 weken naar een paar minuten

Rapportageportaal BInqcs en meer inzicht in uw bedrijf
Geplaatst:
Verstreken tijd: 6 jaar en 151 dagen
PR contact  

Logo Progress Communications
AVM GmbH contact  

Logo AVM GmbH

  +49 30 399 76 242
  press@avm.de
  nl.avm.de
AVM GmbH sociaal  


AVM GmbH tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Huisabc.nl
Logo Prof-IT4all
Logo Drimpy
Logo  Fundaments, Expert in Clouds
Logo Login Consultants
Logo Elbo Technology
Logo iSOC24
Logo Vabi
Logo Brixxs
Logo SoftApp BV
Logo MatrixMind
Logo Nice to Meat
Logo Fullstaq B.V.
Logo Stichting ITdonations
Logo Orange Cyberdefense
Logo VPNdiensten.nl
Logo PlanMen
Logo Facilitor
Logo VPNdiensten.nl
Logo Techone B.V.
Logo Yenlo
Logo E-mergo
Logo Orange Cyberdefense
Logo Boys with Brains
Logo MCS B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Medius
Logo Spryng
Logo Schneider Electric
Logo PA Consulting
Logo Ivanti
Logo Thinkwise
Logo Kaspersky
Logo Infor
Logo Vertiv
Logo Kaspersky
Logo Lubbers De Jong
Logo Schoevers
Logo Barracuda Networks
Logo Thales
Logo Nextens
Logo Orange Cyberdefense
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Eenmalig publiceren
- Persbericht aanleveren

Regelmatig publiceren
- Bedrijfsabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 92096 persberichten
- 6046 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10780 tags

Publicatiekenmerken
+ Behouden tekstopmaak
+ Foto/illustratie/logo
+ Downloadbare bijlages
+ Profiel met socials
 
Herken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.LVTPR.com