www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.marcommit.nlContentbureau
2470 volgers blijven op de hoogte!
Persberichten van 22 februari 2016 (1305 dagen geleden)  
Verito levert een breed pakket ICT-oplossingen aan goede doelen en verenigingen. Alle primaire processen worden ondersteund met de geïntegreerde oplossing Verito Charity...
Logo Verito Informatisering

Düsseldorf, Duitsland – Pascal Houdayer (46), de huidige Corporate Senior Vice President van de divisie Laundry & Home Care (was- en reinigingsproducten), is..
Logo Henkel

Samengevat door de redacteur De producten uit de Liquid Z630S-serie hebben een dunne, gebogen behuizing en een groter geheugen, meer opslag en een krachtigere..
Logo Acer

Utrecht, 22 februari 2016 – ICT-dienstverlener Incentro verbreedt zijn online dienstverlening met de oprichting van de nieuwe vestiging Incentro Marketing Technology te..
Logo Incentro

Oude Wetering, 22 februari 2016 – IT is tegenwoordig een belangrijk middel, zo niet het belangrijkste middel, om innovatie te realiseren en het verschil te maken met de..
Logo COOLProfs

Bezoeker krijgt informatie over, en inspiratie voor het verbeteren van zorgprocessen en -toepassingen met ICT
UTRECHT, 22 februari 2016 – Early adopters werkzaam in de zorg, kunnen hun hart ophalen: de inschrijving voor Zorg & ICT is geopend. Deze driedaagse beurs is het..
Logo Jaarbeurs

Met de flexibele en mobiele storage-oplossing kunnen bedrijven schaalbare en hybride cloud storage implementeren
Amsterdam, 22 februari 2016 --- Red Hat, leverancier van opensourceoplossingen, breidt zijn samenwerking met Google verder uit en stelt Red Hat Gluster Storage op het Google..
Logo Red Hat, Inc.

Utrecht, 22 februari 2016 – Videns is een onafhankelijke leverancier van beheerde applicatie- en netwerk performance management en –optimalisatiediensten voor..
Logo Videns IT Services

SAMENVATTING: Samenwerkingsovereenkomsten met Ericsson, KT, LG Electronics, Nokia, SK Telecom en Verizon leggen het fundament voor 5G. Mobiel 5G-testplatform voor..
Logo Intel Benelux

Utrecht, 22 februari 2016 – Kaspersky Labs Anti-Malware Research Team heeft een van de gevaarlijkste Android-bankierentrojans ooit gedetecteerd. De Acecard-malware is in..
Logo Kaspersky

Network Service Orchestration geeft bedrijven tijd hun business te versnellen
Amsterdam, 22 februari 2016 – Telindus is de eerste partner in de Benelux die gecertificeerd is als Cisco Network Services Orchestration Authorized Technology Provider..
Logo Cisco

Op 25 februari kunnen gamers en filmliefhebbers profiteren van unieke promotieaanbiedingen op vMall, het e-commerce platform van Honor. Klanten die een Honor 5X of een..
Logo Honor

Samenwerking verhoogt succes, maar privacy is nog steeds een vereiste
Coworking is hot! Het aantal cowerkplekken is vanaf 2006 bijna ieder jaar verdubbeld en naar verwachting* zijn er in 2018 wereldwijd meer dan 37.000 coworking ruimtes. Veel..
Logo Regus Nederland

AutoScout24 bekijkt meest populaire auto’s, merken en kleuren in Europa
Terwijl in Europa de BMW 3-serie de meest gewilde auto van 2015 is, blijft in Nederland -schandaal of niet- de Volkswagen Golf de meest gevraagde auto. Frankrijk is wat minder..
Logo AutoScout24

Axis trekt nieuwe krachten aan voor Training & Sales- Engineering, HR en Marketing
Capelle aan den IJssel, 22 februari 2016 – Axis Communications, producent van IP-beveiligingsoplossingen, kondigt personeelsuitbreiding aan bij drie afdelingen. Zo gaat..
Logo Axis Communications BV

Unieke ‘micro splash’-designs geven een nieuwe look aan de HTC Desire-serie
Barcelona/Utrecht, 21 februari 2016 - HTC, innovator op het gebied van slimme mobiele devices en technologieën, introduceert vandaag met de HTC Desire 530 en de HTC..
Logo HTC Netherlands B.V.

HTC presenteert het complete Vive-systeem tijdens Mobile World Congress. Deze Vive consumer-editie is beschikbaar voor pre-order vanaf 29 februari 2016
Mobile World Congress, Barcelona, 21 februari 2016 - HTC, pionier in innovatieve ‘smart’ technologie, kondigt vandaag samen met zijn partner Valve de finale..
Logo HTC Netherlands B.V.

AVM op Mobile World Congress 2016
FRITZ!Box voor Europees breedbandinternet: voor DSL, kabel, glasvezel en LTE (4G) Nieuwe modellen boosten VDSL-snelheid: bonding, supervectoring 35b, G.fast ..
Logo AVM GmbH

Delaware | Digital helpt Belgisch middensegment met neerzetten van overtuigende klantervaring op basis van Episerver Digital Experience Cloud
Haarlem/Kortrijk, 22 februari 2016 – Content- en commercespecialist Episerver is een partnership aangegaan met de Belgische boutique company Delaware | Digital,..
Logo EPiServer

22% van de organisaties is huiverig voor niet uitontwikkelde IoT-technologie
Uit het Sogeti onderzoek naar de status van Internet of Things (IoT) in ons land blijkt dat de meeste investeringen de komende drie jaar worden gedaan in de ontwikkeling van..
Logo Sogeti

Hoofddorp, 22 februari 2016 - Aanbieder van zakelijke communicatieoplossingen Intercity Technology maakt bekend dat zij Good Work(tm), de veilige email en..
Logo Intercity Technology

IT-beveiliger integreert beschermende functie voor internetverbindingen in zijn mobiele beveiligingsoplossing
Steeds meer mensen gebruiken hun smartphone om onderweg hun e-mail te lezen, filmpjes te kijken en banktransacties uit te voeren. Om de digitale privacy van gebruikers te..
Logo G Data Security

McAfee VirusScan mobile security en anti-malware wereldwijd voorgeïnstalleerd op nieuwe Samsung Galaxy S7 en S7 edge Mobile..
Logo McAfee


Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Data Matters BV
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo Kopano
Logo Jet-Stream
Logo Avinty
Logo Cacholong
Logo Comarch AG
Logo Xinno
Logo Leadgate Europe
Logo NewChannel
Logo Enable-U
Logo Sooda internetbureau
Logo Click&Boat
Logo Portiva
Logo Fairbanks
Logo Rittal bv
Logo Spryng
Logo CLOUDOE BV
Logo Belcentrale.nl
Logo Broad Horizon
Logo CloudSuite B.V.
Logo Medius
Logo Postex Nederland B.V.
Logo SCOS Software bv
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Curvature
Logo Mansystems Nederland B.V.
Logo CloudSuite B.V.
Logo Rittal bv
Logo Belcentrale.nl
Logo Mindbreeze GmbH
Logo Mindbreeze GmbH
Logo Unisys
Logo ZyXEL
Logo NetApp
Logo Visma | Raet
Logo Motiv ICT Security
Logo PA Consulting
Logo WorldStream
Logo MarkLogic
Logo Sharp Electronics Nederland
Logo Workday
Logo Qlik
Logo Ultimaker
Logo Klarna
 
www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.LVTPR.nlwww.LVTPR.com