Interxion stelt Eric Thompson aan als nieuwe Quality Manager

Amsterdam, 12 februari 2019 – Interxion, toonaangevende leverancier van carrier en cloud neutrale datacenterdiensten, heeft Eric Thompson (46) aangesteld als nieuwe Quality Manager. Thompson wordt verantwoordelijk voor het voldoen aan de hoge industrie standaarden van de Interxion datacenters in Nederland en audits van klanten en overheidsinstellingen.

De 46-jarige Thompson heeft meer dan twintig jaar ervaring als kwaliteitsprofessional en werkte hiervoor onder andere voor fabrikanten in de automotive (ITW Global Automotive) en fast moving consumer goods industrie (SC Johnson). Ook bij deze werkgevers was hij verantwoordelijk voor het voldoen aan strenge eisen op het gebied van productie, milieu en veiligheid. Thompson was bovendien betrokken bij talloze verbeterprojecten en implementeerde onder andere de lean-principes om verspilling in het productieproces tegen te gaan.

“Interxion hanteert ontzettend hoge kwaliteitseisen en standaarden. Het is echt een A-merk in de wereld van de datacenters. Het wordt mijn uitdaging om Interxion naar een nog hoger niveau te tillen. Een ontzettend leuke uitdaging waar ik graag mijn tanden in zet,” aldus Thompson.

“Thompson is een welkome versterking van het team,” stelt Koenraad Zirkzee, Operations Director van Interxion Nederland: “Met hem aan boord gaan we ervoor zorgen dat Interxion niet alleen de huidige hoge kwaliteitseisen hanteert, maar ook zo efficiënt mogelijk werkt. Dat geeft onze mensen weer tijd om andere zaken aan te pakken en de lat nog hoger te leggen.

image ##

Over Interxion
Interxion (NYSE: INXN), een toonaangevende Europese leverancier op het gebied van cloud- en carrier-neutrale colocatie datacenterdiensten, bedient een breed scala aan klanten vanuit 50 datacenters in 11 Europese landen. De uniform ontworpen en energie-efficiënte datacenters van Interxion bieden klanten uitgebreide zekerheden en beschikbaarheid voor hun bedrijfskritische applicaties. Meer dan 700 connectiviteitsproviders, 21 Europese internet exchanges en toonaangevende cloud- en digital-mediaplatforms bieden hun netwerkverbindingen aan in de Interxion datacenters. Interxion heeft hierdoor ware cloud-, content, financiële en connectiviteit hubs gecreëerd, die de groei van communities of interest stimuleren.

Interxion is in 1998 opgericht in Nederland en het Europese hoofdkantoor bevindt zich in Schiphol-Rijk. Interxion heeft 9 datacenters in de regio Amsterdam. Al deze datacenters maken gebruik van 100% duurzame energie. Meer informatie kunt u vinden op  www.interxion.nl.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met

Lubbers De Jong
Yorick Fliervoet
Telefoon: 020 205 04 26
Email: yorick@lubbersdejong.nl 
Twitter: @yorickfliervoet

Interxion Nederland
Patrick Brand
Telefoon: 06 222 30797
E-mail: patrickbr@interxion.com
Twitter: @Interxion_NL