www.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comwww.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekers
2507 volgen @ICTberichten

Facilitor bedrijfsprofiel

Logo Facilitor
Onder het motto Improving FM Together werken we samen met onze klanten aan Facilitor, het standaard en complete Facilitair Management Informatie Systeem (FMIS) dat volledig in de cloud draait. Met het FMIS krijg je volledig grip op alle processen in de organisatie. Naast het voordeel dat het systeem altijd real-time inzicht verschaft, werkt het systeem te allen tijde via computer, tablet of smartphone.

Facilitor
Al vanaf de oprichting in 1988 is Facilitor actief in de wereld van facility management, service management, inkoop en gebouwbeheer. Vanuit een weergaloos klooster in Enschede mixen we plezier, innovatief denken en toewijding met kennis en ervaring. Wij zijn één team van 25 enthousiaste strategen, consultants en developers. Maar we zijn vooral professionals die zich gezamenlijk inzetten om de beste software en service in de markt te bieden

Aareon

Facilitor is een business unit van Aareon, Europa’s marktleider op het gebied van softwaresystemen en consultancy voor de vastgoedmarkt. Aareon is vertegenwoordigd in 9 Europese landen op 40 locaties met 1.800 medewerkers. Haar bedrijfsactiviteiten richten zich op het optimaliseren van de door IT ondersteunde bedrijfsprocessen van kleine-, middelgrote- en grote vastgoedorganisaties. Hiertoe biedt Aareon een breed assortiment van producten en diensten die bestaat uit consultancyadvies, softwareoplossingen, IT-diensten en ondersteuning.

Aareal Bank
Aareon is een dochteronderneming van Aareal Bank AG, die 70% van de aandelen bezit. 30% van de aandelen is in handen van Advent International. De Aareal Bank is één van de leidende internationale, beursgenoteerde en in vastgoed gespecialiseerde banken. Zij richt zich op het segment van gestructureerde vastgoedfinanciering en consultancydiensten. Als de grootste dochter en marktleider in Duitsland is Aareon van strategisch belang voor de Aareal Bank in de vastgoedindustrie. De Aareal Bank bedient klanten in meer dan 20 landen verspreid over drie continenten – Europa, Noord-Amerika en Azië.


Contact
+31 (0)53 480 07 10
info@facilitor.nl

Volg Facilitor via: twitter | linkedin | youtube | instagram
Laatste persberichten  
Centrale opleidingsregistratie in FMIS: minder werk, meer grip

Wat is een FMIS eigenlijk?
Bedrijfslocatie  
Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 
www.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comwww.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekers