www.lubbersdejong.nlContentbureauwww.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekers
2506 volgen @ICTberichten

CYBERSECURITY

369 persberichten getagged met: cybersecurity

 
Nu zichtbaar 1 t/m 20

Biedt inzicht in verdachte netwerkverkeerpatronen en voegt nieuwe bedreigingsinformatie toe aan Sophos' snelgroeiende Managed Threat Response (MTR) en Rapid Response Services, Extended Detection and Response (XDR)-technologie en Data Lake
Oosterhout, 22 juli 2021 - Sophos, een wereldwijde leider in next-generation cybersecurity, heeft vandaag aangekondigd dat het Braintrace heeft overgenomen om Sophos’..
Logo Sophos Benelux

Rapport onthult een toename van 700% in IoT-specifieke malware
Belangrijkste bevindingen: 98% van de IoT-malware-aanvallen vond plaats in de technologie-, productie-, retail- en de zorg-sector; Entertainment- en home..
Logo Zscaler


Door de ongekende toename van cyberaanvallen en de internationale roep om cybersecurity-samenwerking gaat Ivanti all-in op het beveiligen van de Everywhere Workplace
Den Bosch, 8 juli 2021 – Ivanti, het automatiseringsplatform dat IT assets van cloud tot edge detecteert, beheert, beveiligt en onderhoudt, luidt de Summer of Security..
Logo Ivanti

Met deze overname breidt Barracuda zijn portfolio uit met een XDR-platform voor MSP's, met proactieve, real-time en continue securitymonitoring en-respons
Venlo, 6 juli 2021 - Barracuda heeft een definitieve overeenkomst getekend voor de overname van SKOUT Cybersecurity, leider in cyber-as-a-service-software voor Managed Service..
Logo Barracuda Networks

Utrecht, 30 juni 2021 - Uit een nieuw onderzoek van KnowBe4 Research blijkt dat bijna een kwart van de werknemers niet zeker weet of de informatie waarmee ze werken..
Logo KnowBe4

Je favoriete werk-café mag je alweer even bezoeken en ook mag je weer met regelmaat terug naar kantoor nu de thuiswerknorm na 15 maanden wordt opgeheven. Dat betekent..
Logo Cisco

LEUSDEN / AMERSFOORT - Cybersecurityspecialist Tesorion neemt haar branchegenoot Kahuna over. Door deze overname ontstaat de grootste zelfstandige full..
Logo Tesorion

Het partnership vergroot het bereik van Swimlane voor haar security automation oplossingen
CULEMBORG, NL – 17 juni 2021 – Swimlane, leverancier van een van de meest geavanceerde security automation platformen, en iSOC24, gespecialiseerd security..
Logo iSOC24

Wereldwijd rapport onthult dat horeca- en telecom-organisaties het meest kwetsbaar zijn voor onontdekte netwerkinbreuken en biedt advies om risico's te beperken
Belangrijkste bevindingen Het rapport analyseerde de attack surface van 1.500 bedrijven en vond meer dan 202.000 Common Vulnerabilities and Exposures (CVE’s),..
Logo Zscaler

MicroSOC detecteert, analyseert en stopt dreigingen om het mkb optimaal te beschermen
Utrecht – Cybersecurityspecialist Orange Cyberdefense lanceert vandaag haar nieuwe dienst MicroSOC. MicroSOC is een instapdienstverlening gebaseerd op Palo Alto Cortex..
Logo Orange Cyberdefense

Trend Micro onderzoekt de meest succesvolle threat group in moderne ransomware
Amsterdam, 8 juni 2021 − Trend Micro, wereldwijd leider in cybersecurity, presenteert een case study naar de Nefilim ransomware group. Het rapport biedt inzicht in de..
Logo Trend Micro

Vier op de vijf (82%) bedrijven blijft bezorgd over de veiligheidsrisico’s van werken op afstand, ondanks het feit dat veel bedrijven potentiële hybride..
Logo Thales

Computest, specialist in cybersecurity diensten, performance testing en DevOps, gaat een partnership aan met investeerder Mentha. Het doel van de samenwerking is om de groei..
Logo Mentha Capital

May 2021, mnemonic became a member of the Dutch cybersecurity knowledge-sharing and interest group Cyberveilig Nederland. Cyberveilig Nederland represents a large group of..
Logo mnemonic cybersecurity

De Dutch IT Cybersecurity Assemby is van start gegaan. Dit is een nieuw initiatief waar security leiders en specialisten uit het Nederlands bedrijfsleven en overheid..
Logo Dutch IT Cybersecurity Assembly

Cisco onthult innovaties die de beveiliging van apparaten, netwerken, applicaties en data vereenvoudigen met verder uitgebreide Extended Detection & Response (XDR)..
Logo Cisco

Cybersecurity-specialisten aan het woord over digitale weerbaarheid
IJsselstein - Op donderdag 20 mei 2021 om 10:00 uur organiseert Motiv het online live event PROTECT 2021 SecurityTalks. Deze dag verzorgt gastheer Bastiaan Bakker (Motiv) een..
Logo Motiv ICT Security

Computest Security, specialist op het gebied van cybersecurity en performance, heeft José Bruins benoemd tot Chief Operating Officer (COO). In haar nieuwe functie wordt..
Logo Computest

Onze digitale autonomie staat onder druk en dat raakt het hart van de Nederlandse samenleving; de cyber-dreigingen nemen toe en we worden steeds afhankelijker van de digitale..
Logo Cyber Security Raad (CSR)

 
Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Techtenna
Logo Priemo
Logo NPRM NV
Logo OPEN.satisfaction
Logo NEG-ITSolutions
Logo Login Consultants
Logo Giarte
Logo Tulinx
Logo Renewd
Logo Fullstaq B.V.
Logo Sortlist
Logo Data Matters BV
Logo XIXO
Logo NTT DATA
Logo Barracuda Networks
Logo NetApp
Logo Lightspeed
Logo RobotWise
Logo Ivanti
Logo NetApp
Logo WorldStream
Logo GrassGreener Europe
Logo WIBU-SYSTEMS
Logo Intel
Logo devolo
Logo Unisys
Logo Banking Circle
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91760 persberichten
- 6031 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10592 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.lubbersdejong.nlContentbureauwww.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekers