www.LVTPR.comwww.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nl
2506 volgen @ICTberichten

RAZER

33 persberichten getagged met: razer

 
Nu zichtbaar 1 t/m 20
12

Blade 17 en Blade 15 Base krijgen flinke upgrades, waaronder de 11e generatie Intel Core H-processors en Thunderbolt 4
Amsterdam – Razer, het toonaangevende lifestylemerk voor gamers, brengt nieuwe Razer Blade 17 gaming-laptops op de markt. Deze zijn voorzien van de nieuwste 11e..
Logo Razer Europe

Razer, ‘s werelds toonaangevende lifestyle-merk voor gamers, introduceert een nieuwe versie van zijn bekroonde gaming-monitor, de Razer Raptor 27. De monitor heeft een..
Logo Razer Europe

Razer Blade 14 keert terug als 's werelds krachtigste 14-inch gaming-laptop – met de AMD Ryzen 9 5900HX en het snelste 14-inch scherm, alles in een compact formaat.
Amsterdam - Razer, het toonaangevende wereldwijde lifestyle-merk voor gamers, kondigde vandaag tijdens zijn E3 keynote de terugkeer aan van een gaming-legende: de Razer Blade..
Logo Razer Europe

Razer houdt uitgebreide interactieve keynote presentatie tijdens 's werelds grootste gaming showcase
Amsterdam - Razer ™, het toonaangevende wereldwijde lifestyle-merk voor gamers (Hong Kong Stock Code: 1337), kondigde vandaag zijn allereerste Razer Keynote op de E3..
Logo Razer Europe

65%-toetsenbord heeft compacte vorm en gebruikt Razer HyperSpeed Wireless-technologie voor gamen met lage latency
Amsterdam– Razer, het toonaangevende lifestylemerk voor gamers, introduceert de BlackWidow V3 Mini HyperSpeed. Dit toetsenbord biedt de perfecte mix van draadloze..
Logo Razer Europe

Met een batterijduur van meer dan 900 uur in een zeer licht ontwerp is dit de perfecte metgezel voor notebook-gamers.
Amsterdam – Razer, het toonaangevende lifestylemerk voor gamers, introduceert de Orochi V2. Dit is een compacte, lichte draadloze gaming-muis die meer dan 900 uur..
Logo Razer Europe

Eerste investering gaat naar BAMBOOLOO, een van 's werelds eerste producenten van duurzaam toiletpapier van bamboe.
Amsterdam – Razer, het toonaangevende lifestylemerk voor gamers, heeft het Razer Green Fund opgericht ter waarde van 50 miljoen dollar. De eerste investering is al..
Logo Razer Europe

Kledinglijn met gelimiteerde oplage beschikbaar vanaf 8 april 2021
Amsterdam – Razer, het toonaangevende lifestylemerk voor gamers, brengt de Kanagawa Wave-kledingcollectie op de markt. Dit is een reeks limited-edition..
Logo Razer Europe

Razer, het toonaangevende lifestylemerk voor gamers, brengt de Razer Kraken V3 X op de markt. De Razer Kraken V3 X is gebaseerd op de populaire Razer Kraken X. De headset is..
Logo Razer Europe

Razer presenteert de resultaten van het boekjaar 2020. Ondanks de onzekerheid op de internationale markten als gevolg van het coronavirus heeft Razer de mijlpaal van 1 miljard..
Logo Razer Europe

Als onderdeel van #GoGreenWithRazer heeft Razer een tienjarig duurzaamheidsplan uitgestippeld en roept het de gemeenschap op om samen de schouders eronder te zetten
Amsterdam – Razer, het toonaangevende lifestylemerk voor gamers, zet zich met een tienjarig milieuprogramma in voor een duurzamere toekomst. Onder de vlag..
Logo Razer Europe

Razers nieuwe slimme bril biedt Bluetooth-audio met lage latency en beschermt ogen tegen schadelijk licht - zowel thuis als onderweg
Amsterdam – Razer, het toonaangevende lifestylemerk voor gamers, introduceert de Razer Anzu, de eerste slimme bril van het bedrijf. De Razer Anzu wordt geleverd met..
Logo Razer Europe

Door het succes van Razers samenwerking met Conservation International worden nieuwe doelen gesteld om nog meer bomen te redden, en meer Sneki Snek-merchandise wordt uitgebracht om de gemeenschap te steunen
Amsterdam – Razer, het toonaangevende lifestylemerk voor gamers, werkt aan een nieuw doel: één miljoen bomen beschermen via de uiterst succesvolle Sneki..
Logo Razer Europe

Uniek online evenement brengt ontwikkelaars dichter bij gamers en heeft als doel om innovatie en integratie van geavanceerde functies in het Razer-ecosysteem te stimuleren, ten bate van de wereldwijde gaming-community.
Amsterdam – Razer, het toonaangevende lifestylemerk voor gamers, organiseert de allereerste Razer DevCon. Het evenement vindt plaats op 7 mei 2021 vanaf 19.00 uur (CET)..
Logo Razer Europe

Razers nieuwe webcam levert ook bij weinig licht hoogwaardige video
Amsterdam – Razer, het toonaangevende lifestylemerk voor gamers, brengt de Razer Kiyo Pro op de markt. Dit is een USB-camera met een krachtige Adaptive Light Sensor die..
Logo Razer Europe

Razer brengt Thunderbolt 4 Dock en nieuwe laptopstandaard uit, beide met de nieuwste connectiviteitsopties en Razer Chroma RGB
Amsterdam – Razer, het toonaangevende lifestylemerk voor gamers, heeft tijdens zijn RazerStore Live-evenement gisteravond zijn eerste externe dock aangekondigd, de Razer..
Logo Razer Europe

Razer, het toonaangevende lifestylemerk voor gamers, introduceert de Razer Naga X - de nieuwste toevoeging aan de Naga-familie. De muis heeft het kenmerkende Razer-ontwerp met..
Logo Razer Europe

Team Razer en LEC-deelnemers MAD Lions gaan langdurig partnerschap aan
Amsterdam – Razer, het toonaangevende lifestylemerk voor gamers, gaat een partnerschap aan met MAD Lions, de snelgroeiende e-sport-organisatie uit Madrid, die eigendom..
Logo Razer Europe

Producten wereldwijd beperkt beschikbaar vanaf 5 december 2020
Razer, het toonaangevende lifestylemerk voor gamers, en A BATHING APE (BAPE), het iconische Japanse streetwear-merk, gaan samenwerken. Na een eerste teaser op 24 november,..
Logo Razer Europe

Wat Razer, het toonaangevende lifestylemerk voor gamers, biedt gamers dit jaar de kans om de drukte te vermijden met een verlengde Black Friday-periode. Vanaf 20 november, en..
Logo Razer Europe

12
 
Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Techtenna
Logo Priemo
Logo NPRM NV
Logo OPEN.satisfaction
Logo NEG-ITSolutions
Logo Login Consultants
Logo Giarte
Logo Tulinx
Logo Renewd
Logo Fullstaq B.V.
Logo Sortlist
Logo Data Matters BV
Logo XIXO
Logo NTT DATA
Logo Barracuda Networks
Logo NetApp
Logo Lightspeed
Logo RobotWise
Logo Ivanti
Logo NetApp
Logo WorldStream
Logo GrassGreener Europe
Logo WIBU-SYSTEMS
Logo Intel
Logo devolo
Logo Unisys
Logo Banking Circle
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91760 persberichten
- 6031 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10592 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nl