www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.EVENTIVE.nl

2515 volgers @ICTberichten
Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.Herken zakelijke websitebezoekers

LOW-CODE

206 persberichten getagged met: low-code

 
Nu zichtbaar 1 t/m 20

Amsterdam – 15 september 2021 – Appian kondigt vandaag de publicatie en beschikbaarheid aan van “IT’s changing mandate in an age of disruption”,..
Logo Appian

Nieuwe app “Logistics Management System” is gebouwd in slechts 6 maanden in samenwerking met business team van Farm Trans Applicatie stroomlijnt..
Logo Mendix

Amsterdam – 14 september 2021 – Appian onthuld vandaag de nieuwste versie van het Low-Code Appian Automation Platform. De nieuwe versie maakt het sneller en..
Logo Appian

Apeldoorn, 9 september 2021 – Omoda, een Nederlandse fashionretailer met 27 winkels en webshops in Nederland, België, Frankrijk en Duitsland, maakt de strategische..
Logo Thinkwise

Nieuwe verticale clouds geïntroduceerd tijdens Mendix World 2021
Versterkt low-code ecosysteem bevat Mendix Industry Clouds met oplossingen, communities en expertise voor organisaties in de maakindustrie, retail en de financiële..
Logo Mendix

Accreditatie bevestigt sterke positionering van ilionx als Microsoft partner
Utrecht – IT-dienstverlener ilionx heeft de Microsoft Advanced Specialization in low code-applicatieontwikkeling behaald. De accreditatie bevestigt de capaciteiten van..
Logo ilionx

Oxman geeft exclusieve presentatie Nature X Humanity en houdt Q&A-sessie over innovaties op het snijvlak van technologie en biologie
Dr Neri Oxman, voormalig MIT professor en architect, wetenschapper en innovator, is keynote speaker op Mendix World 2021, het grootste low-code event dat op 7 september van..
Logo Mendix

Betere digitale ervaring en verkorte wervingscycli voor jaarlijks 180.000 potentiële kandidaten dankzij nieuw end-to-end recruitment platform
AMSTERDAM, 3 augustus 2021 – De Royal Navy (RN) en de Royal Air Force (RAF) hebben Pegasystems Inc. (NASDAQ: PEGA), de softwareorganisatie die complexiteit binnen..
Logo Pegasystems

Fortune 500-managers, tech-leiders, low-code-experts en analisten bieden inzichten over de cruciale rol van low-code bij digitalisering van organisaties Zakelijke..
Logo Mendix

Apeldoorn, 7 juli 2021 – IT-dienstverlener KEMBIT is een partnership gestart met low-code softwareleverancier Thinkwise. Hiermee brengt het bedrijf zijn dienstverlening..
Logo Thinkwise

Utrecht – Maar liefst 57 procent van de Nederlanders blijft het liefst automatisch ingelogd op alle applicaties, ook al brengt dit veiligheidsrisico’s met zich..
Logo Truewind

Thuiszorgapplicatie voor bestellen hulpmiddelen ontwikkeld met low-code
Geertruidenberg – CB Healthcare, dochterbedrijf van het Centraal Boekhuis (CB) en specialist in logistiek voor health & care producten, heeft de hulp van myBrand..
Logo myBrand

Apeldoorn, 1 juli 2021 – Eurol, Nederlands grootste onafhankelijke producent van smeermiddelen en olie, heeft ervoor gekozen om met het Thinkwise Platform het Laboratory..
Logo Thinkwise

Utrecht – Als het om applicaties gaat, hebben Nederlanders weinig geduld. Wanneer een applicatie vaak vastloopt, verwijdert namelijk vier vijfde van de Nederlanders..
Logo Truewind

Maatwerktool bovenop SAP ontwikkeld in low-code met OutSystems
Utrecht – Energiebedrijf Eneco heeft met behulp van myBrand Conclusion een maatwerk projectuitvoer- en managementapplicatie ontwikkeld bovenop SAP, genaamd PUMA!...
Logo myBrand

Toegenomen gebruik van veilige multi- en hybride cloud deployments bieden kans voor DevOps-transformatie met low-code platform tools Analisten bevestigen dat..
Logo Mendix

Makers, Assemble!
Software-ontwikkelaars en zakelijk leiders kunnen zich registreren om ideeën uit te wisselen, ge?nspireerd te raken en te ontdekken hoe het Mendix..
Logo Mendix

Kwart werkend Nederland vindt gebruiksgemak van apps zwaar tegenvallen of schaamt zich er zelfs voor
Utrecht – Bijna de helft van de medewerkers onder de 40 jaar (45%) vindt dat hun mening te weinig wordt gevraagd bij de ontwikkeling van zakelijke applicaties. Ondanks..
Logo Truewind

Applicatie ontwikkeld met Mendix low-code platform helpt ruim 200 wagenparkbeheerders met het beter en sneller verwerken van schades Inzicht in schadepatronen door..
Logo Mendix

Naarden, 3 juni 2021 – OAZ, kennispartner op HR-gebied, heeft USoft gekozen als low-code platform voor de ontwikkeling van MijnOAZ 2.0. Samen met IT-dienstverlener..
Logo USoft

 
Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo  Fundaments, Expert in Clouds
Logo Login Consultants
Logo Elbo Technology
Logo iSOC24
Logo Vabi
Logo Brixxs
Logo SoftApp BV
Logo MatrixMind
Logo Nice to Meat
Logo Fullstaq B.V.
Logo Stichting ITdonations
Logo Jortt BV
Logo NPRM NV
Logo Stylonic.nl
Logo PlanMen
Logo Facilitor
Logo VPNdiensten.nl
Logo Techone B.V.
Logo Yenlo
Logo E-mergo
Logo Orange Cyberdefense
Logo Boys with Brains
Logo MCS B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Medius
Logo Spryng
Logo Medius
Logo VPNdiensten.nl
Logo Experis
Logo Vertiv
Logo Visma | Raet
Logo Kaspersky
Logo Kaspersky
Logo Uniserver
Logo reichelt elektronik
Logo Barracuda Networks
Logo Citrix
Logo Eaton
Logo Poly
Logo Deliverect
Logo ManpowerGroup
Logo Lookout
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Eenmalig publiceren
- Persbericht aanleveren

Regelmatig publiceren
- Bedrijfsabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 92062 persberichten
- 6044 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10754 tags

Publicatiekenmerken
+ Behouden tekstopmaak
+ Foto/illustratie/logo
+ Downloadbare bijlages
+ Profiel met socials
 
www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.LVTPR.com