www.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.com
2521 volgen @ICTberichten

LOW-CODE

176 persberichten getagged met: low-code

 
Nu zichtbaar 1 t/m 20

Visie onderschreven door topanalist
Hyperautomatisering gaat verder dan robotic process automation (RPA) en gebruikt AI-gedreven toolkits die digitalisering en end-to-end automatisering van..
Logo Mendix

Het MOBI-platform van de Nederlandse zeehavens, gebouwd door Port of Amsterdam, is 's werelds meest geavanceerde, gedigitaliseerde systeem voor havenbeveiliging, gemaakt..
Logo Mendix

1.8 miljoen potentiële low-code gebruikers onder Nederlandse beroepsbevolking 77% van ondervraagde werknemers zegt nieuwe digitale vaardigheden te willen..
Logo Mendix

Truewind helpt organisaties bij het behalen van businessresultaten met geperfectioneerde CX/UI/UX
Utrecht – Truewind betreedt de Benelux-markt om bedrijven te ondersteunen met het behalen van hun businessresultaten door middel van applicatieontwikkeling op basis van..
Logo Truewind

De Treinwijzer-app waarschuwt passagiers in realtime voor de bezettingsgraad van treinen, zodat ze hun reis veilig kunnen plannen Minimum Viable Product (MVP) is in..
Logo Mendix

Nieuwe cloud-first architectuur en intuïtieve, low-code/no-code interface verhoogt gebruiksgemak van Vantage; ABBYY Marketplace biedt kant-en-klare uitbreidingsmogelijkheden van partners
Amsterdam, 23 maart 2021 - ABBYY, een Digital Intelligence-onderneming, lanceert Vantage 2, een low-code/no-code platform dat cognitieve skills biedt voor RPA-robots,..
Logo ABBYY Europe

Portals helpen bij realiseren strategische doelen customer first en waste to zero  Mendix low-code platform versterkt ERP-systeem en digitaliseert handmatige..
Logo Mendix

Onafhankelijk onderzoeksbureau pleit voor het moderniseren van core-bedrijfsapplicaties met een enterprise low-code platform
Apeldoorn, 10 maart 2021 – Thinkwise werd genoemd als een “midsize general purpose low-code development platform provider” in een nieuw onderzoek door..
Logo Thinkwise

Low-code Workflow Automation Service verhoogt de waarde van klant-, werknemer- en partnerrelaties door verbeterde geïntegreerde ervaringen
Amsterdam, 9 maart 2021 - Boomi™, onderdeel van Dell Technologies™ en toonaangevend leverancier van cloudgebaseerde integration-Platform-as-a-Service-diensten..
Logo Boomi

Live evenementen klaar voor veilige comeback dankzij low-code van Mendix
Tech-bedrijf WRSTBND introduceert het Passport-platform en maakt het bijwonen van live evenementen veiliger Het met Mendix gebouwde platform integreert..
Logo Mendix

Appronto, specialist in low-code business-applicaties en cloud-integraties, heeft zijn team uitgebreid met een flink aantal nieuwe medewerkers. Met deze versterking geeft..
Logo Appronto

Nieuwe ‘De Rijke OMS’ is onderdeel van Software Innovation Factory, waarmee nieuwe applicaties in recordtijd worden ontwikkeld  Innovatieve..
Logo Mendix

Appian-klanten kunnen snel apps en workflows bouwen met low-code RPA, low-code data en native intelligent document processing (IDP) in de nieuwe versie van het Appian Low-code Automation Platform
Amsterdam – 25 februari 2021 –Appian maakt vandaag bekend dat zij door Gartner zijn erkend als een 2021 Gartner Peer Insights Customers’ Choice voor..
Logo Appian

Nieuwe Pega Mobile functionaliteiten maken ontwikkeling mobiele apps mogelijk in slechts een paar klikken
Amsterdam, 24 februari 2021 – Pegasystems Inc. (NASDAQ: PEGA), de softwareleverancier die complexiteit binnen organisaties doorbreekt, introduceert nieuwe features voor..
Logo Pegasystems

Tot nu toe al meer dan 260 miljoen euro geïnvesteerd via ‘mini-bank’ met 30.000 gebruikers
Mendix, kondigt aan dat Collin Crowdfund, een Nederlandse marktleider in crowdfunding, zijn low-code platform heeftgebruikt om eencrowdfundingplatform te ontwikkelen. Het..
Logo Mendix

Een webapplicatie en een vakmanschap-app scheppen sinds kort duidelijkheid over de diploma’s en aantoonbare vakmanschapseisen van vakmensen in de installatiebranche. De..
Logo Synobsys

App-makers en innovators in business en tech komen samen om kennis te delen en de toekomst van software-ontwikkeling te ontdekken
Mendix, onderdeel van Siemens en wereldwijd leider in enterprise low-code, kondigt aan dat de wereldwijde gebruikersconferentie, Mendix World 2021, dit jaar virtueel..
Logo Mendix

Apeldoorn, 4 februari 2021- Backbown is de nieuwste partner van low-code platformleverancier Thinkwise. Het Rotterdamse techbedrijf, dat gespecialiseerd is in digitale..
Logo Thinkwise

Nieuwe portals verbeteren efficiëntie van fundamentele processen Time-to-value van applicaties is vijf keer sneller Nieuw contract-portal verwerkt..
Logo Mendix

Applicatie gebouwd met Mendix geeft meer dan 100 lokale vestigingen meer inzicht in bezettingsgraad voor een optimale planning Digitalisering van administratieve..
Logo Mendix

 
Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Priemo
Logo Alcadis
Logo Bergler ICT
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo NEXXT
Logo Stichting Brabant Onderneemt
Logo i4 Managed IT Services
Logo Cryptokopen.nl
Logo CBMK
Logo TPEX International
Logo Reflex Online BV
Logo Blue Dragon
Logo Dynatos
Logo Tankpas-Aanvragen.nl
Logo Medius
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo MCS B.V.
Logo Medius
Logo PQR
Logo Humanwave B.V.
Logo Techone B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Medius
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo PlanMen
Logo Northwave
Logo Valid
Logo SurveyMonkey
Logo Schneider Electric
Logo NorthC Datacenters
Logo XpertHR
Logo Zyxel
Logo Shypple
Logo Schneider Electric
Logo Protime BV
Logo Pegasystems
Logo Thales
Logo Greenhouse Datacenters
Logo Unit4
Logo Extreme Networks
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 90845 persberichten
- 5952 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10094 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlwww.EVENTIVE.nl