Herken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nlwww.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nl
2506 volgen @ICTberichten

OVERNAME

458 persberichten getagged met: overname

 
Nu zichtbaar 1 t/m 20

Biedt inzicht in verdachte netwerkverkeerpatronen en voegt nieuwe bedreigingsinformatie toe aan Sophos' snelgroeiende Managed Threat Response (MTR) en Rapid Response Services, Extended Detection and Response (XDR)-technologie en Data Lake
Oosterhout, 22 juli 2021 - Sophos, een wereldwijde leider in next-generation cybersecurity, heeft vandaag aangekondigd dat het Braintrace heeft overgenomen om Sophos’..
Logo Sophos Benelux

vername ter waarde van €250 miljoen zal naar verwachting marktleiderschap van ChargePoint versterken en tempo van elektrificatie in Europa opvoeren
Amsterdam, 20 juli, 2021 - ChargePoint Holdings, Inc. (NYSE:CHPT), toonaangevend oplaadnetwerk voor elektrische voertuigen (EV) in Noord-Amerika en Europa, kondigt vandaag aan..
Logo ChargePoint

Amersfoort/Lier – Descartes, marktleider op het gebied van softwareoplossingen voor de supply chain en logistiek, neemt last mile-dienstverlener GreenMile..
Logo Descartes

Het cloudgebaseerde manufacturing platform van Plex Systems geeft inzicht in alle systemen voor de planning en de aansturing van de productie
Rockwell Automation, Inc. (NYSE: ROK), een van de grootste aanbieders op het gebied van industriële automatisering en digitale transformatie, neemt Plex Systems over voor..
Logo Rockwell Automation

Met deze deal breidt Sophos zijn portfolio van detectie- en responsoplossingen en diensten voor onvoldoende beschermde server- en cloudomgevingen verder uit
Oosterhout, 7 juli 2021 - Sophos, een wereldwijde leider in next-generation cybersecurity, kondigt vandaag de overname van Capsule8 aan. Capsule8 is een pionier en marktleider..
Logo Sophos Benelux

Met deze overname breidt Barracuda zijn portfolio uit met een XDR-platform voor MSP's, met proactieve, real-time en continue securitymonitoring en-respons
Venlo, 6 juli 2021 - Barracuda heeft een definitieve overeenkomst getekend voor de overname van SKOUT Cybersecurity, leider in cyber-as-a-service-software voor Managed Service..
Logo Barracuda Networks

SIG en EXIN gaan gezamenlijk het volledige spectrum van mensen, processen en technologie evalueren voor een gezondere digitale wereld
1 juli 2021, Amsterdam - Software Improvement Group (SIG), de onafhankelijke wereldwijde autoriteit op het gebied van software assurance, kondigde vandaag aan dat het EXIN..
Logo Software Improvement Group (SIG)

Na 10 jaar samenwerken nu overname
Huizen - Per 1 juli 2021 neemt het Nederlandse bedrijf L’Unité IT Solutions uit Huizen de hardware-afdeling, met alle daarbij behorende ICT-diensten, over van het..
Logo L

Hilversum, 30 juni 2021 - Xebia, een wereldwijd opererend IT-consultancybedrijf, kondigt de overname aan van Oblivion. Hiermee vergroot Xebia per direct zijn expertise op het..
Logo Xebia

Kites team ondersteunt verdere ontwikkeling van Zoom-features voor automatische vertaling
Amsterdam, 29 juni 2021 - Zoom Video Communications, Inc. (NASDAQ: ZM) kondigt vandaag aan dat het bedrijf een definitieve overeenkomst heeft getekend voor de overname van..
Logo Zoom

Enschede, Nijmegen en Zwolle krijgen Amac-winkel vanaf 1 juli
Utrecht, 29 juni 2021 – Apple Premium Reseller Amac neemt de drie winkels van collega Xando over. Ook de consumentenwebsite komt in handen van Amac. Xando gaat zich..
Logo Amac (A-Mac B.V.)

(Zürich, 24 juni 2021) PriceHubble bereikt de volgende mijlpaal in zijn internationale expansie. Het snelgroeiende B2B PropTech-bedrijf, opgericht door Dr. Stefan..
Logo PriceHubble

Techone, een dienstverlener op gebied van cloud- en telecommunicatie, heeft ITSD uit Purmerend overgenomen. ITSD levert ICT-producten en diensten aan bedrijven in het..
Logo Techone B.V.

LEUSDEN / AMERSFOORT - Cybersecurityspecialist Tesorion neemt haar branchegenoot Kahuna over. Door deze overname ontstaat de grootste zelfstandige full..
Logo Tesorion

Utrecht – ilionx kondigt de overname van consultancypartij Le Blanc Advies aan. Le Blanc Advies heeft jarenlange ervaring in verandertrajecten waarin het organiseren en..
Logo ilionx

Overname creëert bedrijfsbrede oplossing voor optimale samenwerking
Hoofddorp – Unisys, wereldwijd bedrijf in IT-oplossingen, neemt Unify Square, leverancier van veilige samenwerkings- en communicatieplatformen, over voor $152,5..
Logo Unisys

Vandaag heeft GitLab Inc, aanbieder van een applicatie die integrale ondersteuning biedt voor de hele DevOps-cyclus, aangekondigd dat het UnReview heeft overgenomen. UnReview..
Logo GitLab

Vianen – Previder, een dochteronderneming van Odin Groep, zet de volgende stap in zijn groei met de overname van Pimarox. Het IT-bedrijf uit Soesterberg, specialist in..
Logo Previder

Hilversum, 28 mei 2021- Xebia, een wereldwijd opererend IT-consultancybureau, neemt software engineer coMakeIT over om klanten te ondersteunen bij continue innovatie en..
Logo Xebia

Overname versterkt tariefbeheer in het Global Logistics Network
Amersfoort – Descartes, marktleider op het gebied van softwareoplossingen voor de supply chain en logistiek, heeft Portrix Logistics Software overgenomen. Portrix levert..
Logo Descartes

 
Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Techtenna
Logo Priemo
Logo NPRM NV
Logo OPEN.satisfaction
Logo NEG-ITSolutions
Logo Login Consultants
Logo Giarte
Logo Tulinx
Logo Renewd
Logo Fullstaq B.V.
Logo Sortlist
Logo Data Matters BV
Logo XIXO
Logo NTT DATA
Logo Barracuda Networks
Logo NetApp
Logo Lightspeed
Logo RobotWise
Logo Ivanti
Logo NetApp
Logo WorldStream
Logo GrassGreener Europe
Logo WIBU-SYSTEMS
Logo Intel
Logo devolo
Logo Unisys
Logo Banking Circle
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91760 persberichten
- 6031 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10592 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
Herken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nlwww.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nl