www.lubbersdejong.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nlContentbureau
2502 volgen @ICTberichten

Razer Europe bedrijfsprofiel

Logo Razer Europe
Razer is ‘s werelds toonaangevende lifestylemerk voor gamers.

De driekoppige slang van Razer is één van de meest herkenbare logo’s binnen de gaming en e-sport-community, met fans in elk werelddeel. Het bedrijf heeft het grootste op gamers gericht ecosysteem van hardware, software en services ontworpen en gebouwd.

Razers prijswinnende hardware bevat krachtige gaming-randapparatuur en Blade gaming-laptops.

Het softwareplatform van Razer, met meer dan 70 miljoen gebruikers, omvat Razer Synapse (een Internet of Things-platform), Razer Chroma (een eigen RGB-lichttechnologiesysteem) en Razer Cortex (voor het optimaliseren en lanceren van games).

Tot de services behoren Razer Gold, een van ‘s werelds grootste virtuele betalingssystemen voor gamers, en Razer Fintech, een van de grootste online-naar-offline digitale betaalnetwerken van Zuidoost-Azië.

Razer is opgericht in 2005 en heeft twee hoofdkantoren in Irvine en Singapore. Het bedrijf heeft in totaal achttien kantoren en wordt erkend als het leidende merk voor gamers in de VS, Europa en China. Razer is genoteerd aan de Hong Kong Stock Exchange (Stock Code: 1337).


Contact
+49 (40) 4192 99300

Volg Razer Europe via: facebook | twitter | linkedin | youtube
Laatste persberichten  
Razer komt met een vloot van draadloze vlaggenschepen

Nieuwe Razer Quartz- en Mercury-producten combineren prestaties met stijl

Razer Kishi for iPhone brengt console-besturing naar iOS
Bedrijfslocatie  
Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 
www.lubbersdejong.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nl