www.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekersContentbureauwww.lubbersdejong.nl

2514 volgers @ICTberichten

Reflex Online BV bedrijfsprofiel

Logo Reflex Online BV
Gemakkelijk, snel en efficiënt
We bankieren online, regelen een vliegticket via onze tablet en kopen een concertkaartje met ons mobieltje. We willen dat informatie altijd en overal beschikbaar is en dat afspraken maken, reserveren en boeken gemakkelijk, snel en efficiënt verloopt. Vanaf alle locaties, langs allerlei kanalen en op elk tijdstip van de dag. Bedrijven en organisaties staan voor de uitdaging om hun klanten die service te bieden. Reflex helpt hen daarbij. 

Voor recreatieondernemers
Reflex heeft een online reserveringssysteem voor recreatieondernemers ontwikkeld. Ideaal voor vakantieparken en verhuurders van huizen, maar ook voor campings en verhuurders van tenten. Reflex Booking biedt uitgebreide mogelijkheden - ook mobiel - en een directe koppeling met touroperators zoals Booking.com, Villas.com en Fijn op vakantie en links met verhuurplatforms en portals zoals Airbnb. Inclusief handige tools voor het versturen van nieuwsbrieven en feedback van klanten. En volledig meertalig. Kortom, Reflex Booking is veel meer dan een softwareprogramma: we zijn voor recreatieondernemers een partner en helpen hen om hun omzet te vergroten en hun bedrijfsvoering te verbeteren.

Online afspraken voor grote organisaties en retailketens
Reflex Appointment XL is een uitkomst voor grote organisaties, zowel in het bedrijfsleven als bij de (semi)overheid. Voor klanten omdat ze op een door hen gewenst moment contact met uw bedrijf of organisatie kunnen hebben. Voor uw bedrijf of organisatie omdat daarmee de klantenstroom in goede banen geleid kan worden. Ook is de software van Reflex zeer geschikt voor projecten waarbij in een korte periode veel afspraken moeten worden ingepland. Denk aan het omwisselen van laptops of een ouderavond op school. Voor (grote) winkelketens is Reflex Appointment XL dé schakel tussen online en offline, tussen webwinkel en filiaal.

Reserveringssysteem voor optimale bezetting van vergaderzalen
Reflex RoomManager is een systeem voor het reserveren van vergaderzalen. Gebruikers kunnen via het vertrouwde Outlook een afspraak en vervolgens meteen een zaal reserveren. Vanaf elke locatie, via mobieltje, tablet, laptop of desktop. Reflex RoomManager biedt real time inzicht in het werkelijke gebruik van elke vergaderruimte. Dat voorkomt dubbele boekingen en vermindert leegstand van zalen door onnodige boekingen en no-shows. Reflex RoomManager levert bovendien heldere rapportages over het daadwerkelijk gebruik. Handig voor het correct doorberekenen van de kosten. Reflex RoomManager biedt dé oplossing voor het delen van vergaderzalen in een flexkantoor of bedrijfsverzamelgebouw waar bedrijven en instellingen ieder hun eigen netwerk en afsprakenprogramma hebben. Zo ook voor flex- en thuiswerkers van verschillende organisaties die samen willen vergaderen.


Contact
0345 630 123
info@Reflex-online.com

KvK

Volg Reflex Online BV ook via: twitter | linkedin
Laatste persberichten  
Reflex Online ontwikkelt systeem voor toenemende thuiswerktrend

Reflex Booking Big Data Analyse 2017: meer dan 50% boekt online

Nieuw Short Stay-hotel vanaf dag één helemaal volgeboekt
Bedrijfslocatie  
Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 
www.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nl