www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comHerken zakelijke websitebezoekers
2506 volgen @ICTberichten

APP

194 persberichten getagged met: app

 
Nu zichtbaar 1 t/m 20

Utrecht – Maar liefst 57 procent van de Nederlanders blijft het liefst automatisch ingelogd op alle applicaties, ook al brengt dit veiligheidsrisico’s met zich..
Logo Truewind

Duizenden wandelaars werken woensdag 30 juni aan gezondheid én milieu
De Hersenstichting en Nederland Schoon slaan op 30 juni de handen ineen en introduceren het ‘zwerfafvalommetje’. Wandelaars die de populaire Ommetje-app woensdag..
Logo Nederland Schoon

Utrecht – Als het om applicaties gaat, hebben Nederlanders weinig geduld. Wanneer een applicatie vaak vastloopt, verwijdert namelijk vier vijfde van de Nederlanders..
Logo Truewind

Relive, de van origine Nederlandse tracking-app, stapt over op ArcGIS Platform, het nieuwe platform-as-a-service van mapping en GIS-specialist Esri. Dankzij het platform heeft..
Logo Esri Nederland

Initiatief draagt bij aan meer en beter inzetbaar personeel in technische sector
Ede – Het initiatief ‘Mobiel in de Techniek’, een app die technici in staat stelt om zelf de regie te nemen over hun ontwikkeling, heeft een MKB!dee subsidie..
Logo Techniekopleiding.nl

DEN HAAG, 28 april 2021- Voor veel bedrijven is het nadenken over het zo efficiënt mogelijk inrichten van de logistiek keten een levensbehoefte. Maar wist je dat 52%..
Logo BarTrack

Er is veel mis bij rijscholen en dit wordt breed erkent door de branche. Woensdag 14 april wordt het advies van de commissie Roemer gepresenteerd. Maar met Clickdrive is er nu..
Logo Clickdrive

Een nieuwe app van de Copernicus dienst voor klimaatverandering (C3S) laat zien hoe dicht we mogelijk bij een opwarming van 1,5 °C zijn
Een gratis app die is uitgebracht door de Copernicus dienst voor klimaatverandering van de Europese Unie is een van de vele voorbeelden van hoe app-ontwikkelaars nieuwe..
Logo Copernicus EU

Hoofddorp, 10 februari 2021 --- Digitale dienstverlener Macaw brengt een nieuwe app op de markt om organisaties te helpen hun..
Logo Macaw

De audio-based community app is een alternatief voor offline netwerken
Clubhouse is een nieuwe audio-based community app, als alternatief voor offline netwerken. De app trok afgelopen maand een investering van 100 miljoen dollar en miljoenen..
Logo We Love Communities

Mise en Place start integrale samenwerking: “planning wordt een makkie, euh Maqqie”
Maastricht, donderdag 14 januari 2021 – Ondanks alle tijdelijke horeca sluitingen gaat horeca-uitzender Mise en Place het nieuwe jaar positief beginnen. De..
Logo Maqqie

De smartphone als belangrijk hulpmiddel in de talentontwikkeling van ons voetbal? Het zou zomaar kunnen. De Nederlandse startup JOGO heeft een gratis voetbalapp..
Logo JOGO

Applicatie faciliteert banen door snelle en zorgvuldige administratie, communicatie en rapportage
Utrecht - OutSystems-partner Transfer Solutions ontwikkelt binnen slechts drie weken belangeloos de Talent Enable-app voor de stichting Everyday Heroes. De stichting maakt..
Logo OutSystems

Concur TripIt Pro, de zakelijke reis-app die nu beschikbaar is voor alle klanten van Concur TripLink in EMEA, is uitgebreid met diverse nieuwe mogelijkheden die zakenreizigers..
Logo SAP Concur

Overal grip op je uitgaven en inzicht in je financiële toekomst
Rijswijk 8 december 2020 – Goede voornemens om in 2021 beter grip te houden op de uitgaven? Door COVID-19 voor steeds meer Nederlanders actueel. MijnGeldzaken.nl..
Logo MijnGeldzaken.nl (FinBase B.V.)

Nieuwe partnerschap
Vanaf najaar 2020 biedt diagnostisch medisch adviescentrum Omedi een extra dienstverlening aan: human resource management voor het mkb. Onder de naam Omedi HRM..
Logo Humanwave B.V.

WorkCity lanceert WorkMatch, de eerste app die beroepsfuncties op wetenschappelijk basis vergelijkt en zo de beste nieuwe baan voor werknemers kan vinden. WorkMatch is..
Logo WorkCity

De Nederlandse vooruitbestel-app voor het afhalen van eten en drinken stelt de software en het platform tijdelijk gratis beschikbaar aan horeca-ondernemers. Foodsy, de..
Logo Foodsy

NRC investeert flink in audiojournalistiek en lanceert op 26 oktober een audio-app. De nieuwe app is voor iedereen toegankelijk en bevat de mooiste, leukste en interessantste..
Logo NRC Media B.V.

Douane wijst reizigers op gewijzigde douaneregels voor het VK
Rotterdam, 15 oktober 2020 – Vanaf 1 januari 2021 gelden bij terugkeer uit het Verenigd Koninkrijk de douaneregels voor bestemmingen buiten de EU. Terwijl 86,8% van de..
Logo Belastingdienst

 
Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Techtenna
Logo Priemo
Logo NPRM NV
Logo OPEN.satisfaction
Logo NEG-ITSolutions
Logo Login Consultants
Logo Giarte
Logo Tulinx
Logo Renewd
Logo Fullstaq B.V.
Logo Sortlist
Logo Data Matters BV
Logo XIXO
Logo NTT DATA
Logo Barracuda Networks
Logo NetApp
Logo Lightspeed
Logo RobotWise
Logo Ivanti
Logo NetApp
Logo WorldStream
Logo GrassGreener Europe
Logo WIBU-SYSTEMS
Logo Intel
Logo devolo
Logo Unisys
Logo Banking Circle
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91760 persberichten
- 6031 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10592 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comHerken zakelijke websitebezoekers