Datum: (1025 dagen oud)
Bedrijf:
PR: Marcommit

MFP Deals breidt portfolio uit met XeroxBreukelen, 4 september 2015 – MFP Deals, specialist in kopieer-, print- en scanoplossingen, is een partnership aangegaan met Xerox en breidt hiermee haar printportfolio uit. Deze multi-brand reseller uit ’s-Gravendeel biedt vanaf nu de kantooroplossingen van Xerox met bijbehorende Managed Print Services (MPS) aan. Met deze samenwerking levert MFP Deals een uitgebreid totaalaanbod aan printproducten en -diensten.

Door naast het leveren van multifunctionele printers (MFP’s), ook softwareoplossingen aan te bieden, kunnen klanten hun documentworkflows automatiseren, informatie efficiënter beheren, de documentveiligheid verhogen en de daarbij behorende kosten verlagen. MFP Deals ontzorgt de consument vanaf nu ook volledig met de inzet van Xerox oplossingen. Zij analyseert het printgedrag en is verantwoordelijk voor het onderhoud en proactief aanvullen van de printsupplies.

Wilco van Bezooijen, Country General Manager European Channel Group van Xerox Nederland: “Wij helpen onze partners zich te onderscheiden met onze producten, of het nu gaat om printers of oplossingen. MFP Deals kan hiermee haar klanten beter van dienst zijn en hen zowel op product- als op softwareniveau helpen.”

Mike Vliege, General Manager bij MFP Deals: “We zien bij klanten een groeiende behoefte aan een totaalpakket, de hardware én de software. Om hen hierin te voorzien zijn we een samenwerking aangegaan met Xerox. We zochten een partner die meer doet dan alleen dozen schuiven en die vonden we in Xerox. Met dit partnership zijn onafhankelijke solutions voor ons toegankelijk geworden, waardoor we effectief kunnen inspelen op de verschillende wensen van de klant. We zijn nu in staat om complete en op maat gemaakte oplossingen te bieden die helpen bij de ondersteuning van de bedrijfsvoering van de eindgebruiker. De samenwerking begint zijn vruchten al af te werpen, inmiddels is de eerste solution geïmplementeerd. Ik zie uit naar de toekomst.”

-xxx-

Over Xerox
Xerox is een wereldwijde zakelijke dienstverlener op het gebied van technologie en document management. Het bedrijf helpt organisaties te transformeren bij de manier waarop zij informatie beheren en hun bedrijfsprocessen managen. Het hoofdkantoor van Xerox is gevestigd in Norwalk, Connecticut in de Verenigde Staten. Meer dan 130.000 Xerox-medewerkers bedienen dagelijks klanten in 180 landen en bieden dienstverlening, printapparatuur en software voor commerciële organisaties en overheidsinstellingen. Vind meer informatie over Xerox Nederland op www.xerox.nl.

Xerox®, Xerox en Design® zijn handelsmerken van Xerox Corporation in de Verenigde Staten en/of andere landen. XMPie® en uDirect® zijn handelsmerken van XMPie, A Xerox Company. Prijzen, kenmerken, specificaties, mogelijkheden, vormgeving en beschikbaarheid van Xerox producten en diensten kunnen worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving.

Alle genoemde handelsmerken zijn eigendom van hun respectievelijke bedrijven.

-------------------------------------------------
Bijschrift bij afbeelding: Mike Vliege, General Manager bij MFP Deals.Noot voor de redactie, niet voor publicatie.

Voor het ontvangen van RSS feeds, bezoek http://nieuws.xerox.nl/pr/xnl/rss.aspx. Voor open discussies, perspectieven vanuit de sector en events bezoek www.facebook.com/xeroxnederland, www.twitter.com/xeroxnederland, www.twitter.com/xeroxmkb

Voor meer informatie, kijk op www.xerox.nl, of neem contact op met:

Xerox (Nederland) B.V.

Voor algemene vragen: +31 (0)346 255255 informatie@xerox.com en voor perszaken:
Patty de Jong, +31 (0)346 255770, patty.dejong@xerox.com
 
Marcommit (voor Xerox)
Jill Faro of Rosalie Hage +31 (0)35 5822730, xerox@marcommit.nl