www.LVTPR.comwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl
2497 volgen @ICTberichten

LANCOM Systems bedrijfsprofiel

Logo LANCOM Systems
LANCOM Systems GmbH is een leidende Europese fabrikant van netwerk- en security-oplossingen voor het bedrijfsleven en de publieke sector. Het portfolio bevat hardware (WAN, LAN, WLAN, Firewalls), virtuele netwerkcomponenten en cloud-gebaseerd software-defined networking (SDN). De ontwikkeling en productie van software en hardware vinden voornamelijk plaats in Duitsland, evenals de hosting van het netwerkbeheer. LANCOM besteedt veel aandacht aan betrouwbaarheid en veiligheid. Het bedrijf garandeert dat zijn producten vrij zijn van ‘achterdeuren’ en is lid van “IT Security Made in Germany”, een initiatief van het Duitse Ministerie van Economische Zaken.

LANCOM werd opgericht in 2002 en heeft zijn hoofdkantoor in Würselen bij Aken. Klanten zijn onder meer mkb, overheidsinstellingen, instituties en grote bedrijven uit de hele wereld. Sinds de zomer van 2018 is het bedrijf een zelfstandige dochteronderneming binnen de in München gevestigde technologiegroep Rohde & Schwarz.


Contact
+49 (0) 2405 49936-243
pers@lancom.eu

Volg LANCOM Systems op: facebook | twitter | youtube | blog
Laatste persberichten  
LANCOM LW-600: nieuw Wi-Fi 6 access point met rookmelder-design

Drie nieuwe Fiber Aggregation Switches met optioneel cloud-beheer

Virtuele roadshow “LANcompact” informeert het partnerkanaal van LANCOM Systems
Bedrijfslocatie  
Helaas, er is onvoldoende adresinformatie beschikbaar. 
Probeer het eens via www.google.nl/maps.

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 
www.LVTPR.comwww.LVTPR.nlwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl