www.marcommit.nlContentbureauwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl
2471 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (2414 dagen geleden)
Bedrijf:

Lokhorst Bouw & Ontwikkeling maakt bouwproces real-time inzichtelijk met QlikView

Delft, 5 februari 2013E-mergo, specialist in business intelligence, kondigt aan dat Lokhorst Bouw & Ontwikkeling heeft gekozen voor het QlikView Business Discovery Platform om elke fase van het bouwproces geautomatiseerd en mobiel inzichtelijk te maken. Niet alleen voor de eigen bedrijfsvoering, maar ook voor externe partijen. Met haar kennis van de bouwsector ontwikkelt E-mergo hiervoor een projectdashboard waarmee Lokhorst dagelijks een duidelijk overzicht krijgt van zaken als het inkoopresultaat, de uren besteed versus begroot, liquiditeit, margeverloop en facturaties. Lokhorst verwacht hiermee verder te besparen op de (personele) kosten voor rapportage en concreet bij te dragen aan de efficiency en transparantie van de organisatie.

‘Zekerheid heeft geen papier nodig, maar transparantie en vertrouwen’ is de visie van Lokhorst Bouw & Ontwikkeling. De organisatie streeft er dan ook naar die transparantie in al haar interne en externe activiteiten te optimaliseren. Stefan van der Hoorn, accountmanager bij E-mergo: “De dashboards in QlikView dragen daar aan bij. Ze bieden uniformiteit en elimineren de complexiteit en foutgevoeligheid van rapportages. Lokhorst is straks bijvoorbeeld in staat om op zeer eenvoudige wijze per bouwproject inzichtelijk te maken wat de risico’s en financiële mogelijkheden zijn en nog sneller duidelijkheid te geven aan alle betrokkenen in het bouwproces.”

Sander de Waard, Controller bij Lokhorst Bouw & Ontwikkeling: “Voorbereiding is 90 procent van het succes. Om die uitspraak kracht bij te zetten, zijn we twee jaar geleden volledig overgestapt van procesmatig naar projectmatig werken. Daarbij zijn we intensief gebruik gaan maken van 4PS Construct MS Dynamics en hebben we onze informatievoorziening enorm verbeterd. Met de keuze voor QlikView nemen we de volgende stap. Directie en projectleden hebben nu de mogelijkheid om op de juiste tijd en plaats de beschikking te hebben over de juiste informatie en deze te delen. De dashboards die we eerder handmatig vanuit MS Dynamics distilleerden, kunnen we met QlikView nu op elk moment en via elk device bekijken. QlikView biedt ons de continuïteit, standaardisatie en professionaliteit waar we naar op zoek waren.”

E-mergo staat deze week op de Internationale Bouwbeurs 2013 in de Jaarbeurs te Utrecht, standnummer 10.E.064 in de Bouw & ICT hal.

-------------------------

Over E-mergo
E-mergo is specialist op het gebied van Business Intelligence. Het producten- en dienstenpakket van E-mergo is erop gericht om de informatiebehoefte van bedrijven te vertalen naar concrete oplossingen. Zo kunnen deze bedrijven het maximale uit hun organisatie halen. Kwaliteit, pragmatiek en sportiviteit zijn hierbij belangrijke kernwaarden. E-mergo is partner van verschillende belangrijke leveranciers, zoals QlikTech, IBM, Motio Inc., Esri, en Noad. E-mergo is gevestigd in Delft en heeft meerdere ervaren consultants in dienst. Meer info op www.e-mergo.nl.

Mediacontact
Ellis Akkermans
Marcommit PR
T 035-5822730
M 06-47049962
ellis@marcommit.nl
Deel dit bericht  
Twitter Facebook LinkedIn
Eerder van E-mergo  


Reacties  
Er zijn nog geen reacties. Om te reageren moet u inloggen
Logo KPN

Logo Western Digital Netherlands B.V.

Logo Kaspersky

Logo TIE Kinetix N.V.

Logo Verizon Connect Netherlands B.V.
Logo Intus Workforce Solutions BV

Logo Kopano

Logo Ultimaker

Logo Klarna

Logo ilionx

Logo Visma | Raet

Logo Telecompaper

Logo VPRO

Logo Graydon

Logo Datto

Logo SentinelOne

Logo Dell Technologies

Logo GitLab

Logo Cognizant

Logo BlackBerry

Logo Kaspersky
Info  
Geplaatst:
Verstreken tijd: 2414 dagen
Bron:
E-mergo contact  
Logo E-mergo
  085 016 04 11
  info@e-mergo.nl
  www.e-mergo.nl
E-mergo sociaal  
E-mergo tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo Kopano
Logo Jet-Stream
Logo Avinty
Logo Cacholong
Logo Comarch AG
Logo Xinno
Logo Leadgate Europe
Logo NewChannel
Logo Enable-U
Logo Sooda internetbureau
Logo Click&Boat
Logo Portiva
Logo Fairbanks
Logo Serverius B.V.
Logo Broad Horizon
Logo CloudSuite B.V.
Logo Medius
Logo Postex Nederland B.V.
Logo SCOS Software bv
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Curvature
Logo Mansystems Nederland B.V.
Logo CloudSuite B.V.
Logo Rittal bv
Logo Belcentrale.nl
Logo XebiaLabs
Logo Yenlo
Logo Belcentrale.nl
Logo Yenlo
Logo Ultimaker
Logo Klarna
Logo ilionx
Logo Visma | Raet
Logo Red Hat, Inc.
Logo Riverbed
Logo Pegasystems
Logo Thales
Logo MPL
Logo Orderchamp B.V.
Logo ThousandEyes
Logo Arrow Electronics
Logo Citrix
Logo OTYS Recruiting Technology
Logo Vertiv
 
www.EVENTIVE.nlwww.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl