www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nl
2471 volgers blijven op de hoogte!
Persberichten van 5 februari 2013 (2415 dagen geleden)  
Realisatie 'mijn omgeving' zorgt voor bestendiging en verjonging
Cliënten van Theodoor Gilissen Bankiers kunnen via 'mijn Gilissen' op een persoonlijk dashboard hun eigen vermogen monitoren. Met één wachtwoord is alle..
Logo Sitecore

Extra aandacht voor beveiliging van informatietechnologie
Purmerend, 5 februari 2013 - IS Group, leverancier van IT Services en Cloud Computing, heeft zich gecommitteerd aan de ‘Cyber Resilience Principles’ die zijn..
Logo KPN Internedservices

Grootste deel nieuwe klanten kiest voor cloud-oplossing
Amsterdam, 4 februari 2013 – De financiële resultaten van het vierde kwartaal en het totale jaar 2012 van Interactive Intelligence zijn bekend gemaakt. De..
Logo Genesys

ISPConnect reageert op bevindingen in botnet-onderzoek McAfee
AMSTERDAM, 5 februari 2013 - Branchevereniging ISPConnect Nederland is ontstemd over de manier waarop in de media het beeld is geschetst dat Nederland een paradijs is voor..
Logo Vereniging ISPConnect Nederland

Cisco lanceert Nexus 6000 switch, Nexus 1000V InterCloud virtuele switch en andere oplossingen binnen de Cisco Unified Data Center en Cisco One strategieën van het bedrijf
Amsterdam, 5 februari 2013 - Cisco lanceert een reeks innovatieve producten en oplossingen die aansluiten op de Unified Data Center en de Cisco One-strategieën van het..
Logo Cisco

Gouda, 5 februari 2013 - Carmat B.V. uit Zevenbergen geeft Centric de opdracht een nieuw e-commerceplatform te realiseren. De webshop wordt ingericht op basis van..
Logo Centric

Amsterdam, 5 februari 2013 – Red Hat, Inc. (NYSE: RHT), leverancier van opensourceoplossingen, heeft zich aangesloten bij het HP Enterprise Services Technology Alliance..
Logo Red Hat, Inc.

Dit jaar bestaat Safer Internet Day, de dag die in het leven is geroepen om veilig en verantwoordelijk gebruik van online technologie te promoten, 10 jaar. Door het groeiende..
Logo Norton by Symantec

Tips en technologie om er iets aan te doen
Utrecht, 5 februari 2013 - Werden ruzies vroeger op het schoolplein uitgevochten, tegenwoordig gebeurt dit op sociale netwerken zoals Facebook. Maar liefst een op de vijf..
Logo Kaspersky

Amsterdam, 5 februari 2013 - Vandaag, op Safer Internet Day, introduceert UPC Nederland de video voor ouders ‘Met wie praten uw kinderen online?’. Het is de eerste..
Logo UPC Nederland

Noot aan de Redactie: Hoge resolutie foto´s, screenshots en logo´s kunt u downloaden via - http://we.tl/QsKqtfBGsZ De makers die speelgoed tot leven..

Delft, 5 februari 2013 – E-mergo, specialist in business intelligence, kondigt aan dat Lokhorst Bouw & Ontwikkeling heeft gekozen voor het QlikView Business..
Logo E-mergo

Hoofddorp/Meerssen – 5 februari 2013 – OpenText, toonaangevend leider van Enterprise Information Management-oplossingen (..
Logo OpenText

A3 MFP-productlijn is voor derde achtereenvolgende jaar bekroond met award
Konica Minolta heeft voor het derde jaar op een rij de Buyers Laboratory Inc. (BLI) ‘Line of the Year’-award gewonnen voor haar A3 MFP-productlijn. Tevens zijn de..
Logo Konica Minolta Business Solutions

“Er komt straks geen planner meer aan te pas”
Met revalidatietrajecten van maximaal 16 weken per cliënt is Ciran (Centrum voor Integrale Revalidatie en Arbeidsactivering Nederland) genoodzaakt een strakke planning te..
Logo ORTEC


Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo Kopano
Logo Jet-Stream
Logo Avinty
Logo Cacholong
Logo Comarch AG
Logo Xinno
Logo Leadgate Europe
Logo NewChannel
Logo Enable-U
Logo Sooda internetbureau
Logo Click&Boat
Logo Portiva
Logo Fairbanks
Logo Serverius B.V.
Logo CLOUDOE BV
Logo Belcentrale.nl
Logo Broad Horizon
Logo CloudSuite B.V.
Logo Medius
Logo Postex Nederland B.V.
Logo SCOS Software bv
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Curvature
Logo Mansystems Nederland B.V.
Logo CloudSuite B.V.
Logo Rittal bv
Logo Belcentrale.nl
Logo XebiaLabs
Logo Yenlo
Logo WorldStream
Logo MarkLogic
Logo Sharp Electronics Nederland
Logo Workday
Logo Qlik
Logo Ultimaker
Logo Klarna
Logo ilionx
Logo Visma | Raet
Logo Red Hat, Inc.
Logo Riverbed
Logo Pegasystems
Logo Thales
Logo MPL
Logo Orderchamp B.V.
 
www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlContentbureau