www.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekers
2511 volgen @ICTberichten

WHITEPAPER

126 persberichten getagged met: whitepaper

 
Nu zichtbaar 101 t/m 120

Schiphol, 15 juni 2015 – Nog een maand te gaan en dan stopt Microsoft met de ondersteuning van Windows Server 2003/R2. Na 14 juli 2015 is er vanuit Microsoft geen..
Logo Microsoft

Ede, 3 juni 2015 – Veel organisaties hebben geen plan voor een exit uit de cloud en zijn onvoldoende op de hoogte van de risico’s en mogelijkheden. Dit hoewel de..
Logo Capitar IT Group BV

Minkels belicht voordelen van de Next Generation Cold Corridor en Free Standing Cold Corridor
Veghel, Nederland, 1 juni 2015 – Datacenterfabrikant Minkels, Europees producent van geïntegreerde oplossingen voor datacenterkoeling, behuizing, stroomverdeling en..
Logo Minkels

IT-beslissers geven de voorkeur aan hybride cloudoplossing
Utrecht, 28 mei 2015 – Uit onderzoek van Telindus onder 115 IT-beslissers blijkt dat 56 procent graag zou beschikken over een self service portal voor de eindgebruikers...
Logo Telindus

CRM Partners doet een fastforward naar de vereniging van de toekomst
Barneveld, 11 mei 2015 – Het bestaansrecht van verenigingen, brancheorganisaties en belangenorganisaties staat onder druk. Leden zijn immers niet meer automatisch voor..
Logo Fellowmind

Automatisering en flexibel werken voorwaarden voor creativiteit op de werkvloer
Nederlandse organisaties zien creativiteit als de belangrijkste factor voor zakelijk succes. Dit blijkt uit het onderzoek The Future of Work dat is uitgevoerd door..
Logo Ricoh Nederland B.V.

Ede, 1 april 2015 – Organisaties zien nog onvoldoende het belang in van een gedegen business continuïteitsplan bij een overgang naar de cloud. Met de groeiende..
Logo Capitar IT Group BV

Optimaal voorraadbeheer en accurate vraagvoorspelling spelen een cruciale rol in concurrentievoordeel van voorraadhoudende organisaties.
Amersfoort, 13 februari 2015 – EazyStock.nl,  De Nederlandse markt ontwikkelt zich steeds verder richting ‘Industry 4.0’, waarin een oude, vaak..
Logo EazyStock

Amsterdam, 26 januari 2015 – HR- en inkoopmanagers staan in 2015 positiever tegenover het inzetten van meer zelfstandige IT professionals. Waar in 2013 nog 60 procent..
Logo FastFlex

Zevenaar, 6 november 2014 In opdracht van Rittal, aanbieder van IT-infrastructuursystemen, toont het internationale marktonderzoeksbureau IDC in een actueel whitepaper..
Logo Rittal bv

Arnhem, 4 september 2014 – Organisaties zijn tegenwoordig steeds beter in staat om informatie te zenden via een mix van kanalen, maar worstelen met het adequaat..
Logo Quadient Data Nederland B.V.

Arnhem, 19 augustus 2014 – Gebrekkig datamanagement zorgt ervoor dat de uitvoering van e-commerce nog te wensen overlaat bij veel organisaties. Dat stelt Human..
Logo Quadient Data Nederland B.V.

Amsterdam, 19 augustus 2014 – Ruim 80 procent van de zelfstandige professionals (zp’ers) ziet het volgen van een opleiding met andere professionals als belangrijke..
Logo FastFlex

Lokale informatie Fortune 500 en Forbes 2000 beschikbaar in marketing database
Breda/Zaventem, 4 juni 2014 – Computer Profile, database marketing organisatie voor ICT-bedrijven, heeft een nieuwe top 500 lijst ontwikkeld voor de Benelux-markt. Op..
Logo Computer Profile

Applicaties zijn modulair en flexibel toepasbaar en ook vanaf iOS-devices toegankelijk
Tyco Retail Solutions, leverancier van geïntegreerde retail performance- en veiligheidsoplossingen en onderdeel van Tyco Integrated Fire & Security, introduceert..
Logo Tyco Integrated Fire & Security

Arnhem, 15 mei 2014 – Klantdatabases van verzekeringsbedrijven bevatten vaak doublures of inconsistente en incomplete informatie. Bij slecht onderhouden systemen is..
Logo Quadient Data Nederland B.V.

Utrecht, 13 mei 2014 – Eén van de belangrijkste voordelen van Software Defined Networking (SDN) is dat deze technologie IT-professionals de mogelijkheid biedt om..
Logo Telindus

Rotterdam, 8 mei 2014 – Gemeenten richten zich in hun voorbereidingen op de decentralisaties binnen het sociale domein nog te weinig op de kansen die de digitalisering..
Logo SIMgroep

Utrecht, 13 februari 2014 – Het inzetten van een high productivity platform dat agile applicatieontwikkeling mogelijk maakt, is noodzakelijk voor organisaties om..
Logo ITvisors

IT-consultancybedrijf Ciber beschrijft de vijf speerpunten voor cloud in 2014
Dat cloud een enorme vlucht neemt in Nederland wordt door diverse onderzoeken onderschreven. Zo becijferde Computer Profile recent dat het gebruik van cloud-applicaties in..
Logo CIBER

 
Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo umlaut
Logo Sam Media
Logo Alleeninkt.nl
Logo Tesorion
Logo Marco Bouman
Logo Viqtor Davis
Logo Bitcare
Logo TechSoup Nederland
Logo Ossewold.net
Logo NewChannel
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo VR-SPACES
Logo Synobsys
Logo Bluace
Logo RobotWise
Logo Quinyx
Logo Zyxel
Logo Red Hat, Inc.
Logo Nextens
Logo Citrix
Logo Dutchitchannel.nl
Logo Red Hat, Inc.
Logo Pegasystems
Logo Vertiv
Logo Techleap.nl
Logo Avit Group
Logo Poly
Logo Techniekopleiding.nl
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 90474 persberichten
- 5909 bedrijfsprofielen
- 61 PR-bureauprofielen
- 9765 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekers