www.LVTPR.comwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl
2471 volgers blijven op de hoogte!
Persberichten van 26 augustus 2015 (1481 dagen geleden)  
Microsoft Azure Team certificeert ZyLAB om data opgeslagen op hun infrastructuur, te verwerken en analyseren
Amsterdam, 25 augustus- ZyLAB, toonaangevend leverancier van eDiscovery en Intelligent Information Governance oplossingen, kondigt vandaag aan dat het Microsoft Azure Team de..
Logo ZyLAB

Zetacom breidt haar portfolio uit met Mopas Monitoring Systems, een cloud monitoring systeem voor de zorg.
Zoetermeer. Mopas Monitoring Systems en Zetacom kondigen een partnership aan. Dankzij het partnership worden de monitoringsystemen van Mopas geïntegreerd in het portfolio..
Logo Zetacom

Dordrecht, 25 augustus 2015 – IQ Messenger is officieel gecertificeerd voor de ISO 27001 en NEN 7510. De aandacht voor informatiebeveiliging neemt binnen de..
Logo IQ Messenger

Rotterdam, 26 augustus 2015 – Infopact, leverancier van zakelijke IP-communicatieoplossingen, organiseert op 23 september in Rotterdam en op 7 oktober in Zwolle een..
Logo Infopact Network Solutions

Nutanix en PQR gaan een strategische samenwerking aan op het gebied van hyper converged oplossingen
De Meern, 26 augustus 2015 – ICT-dienstverlener PQR en infrastructuurleverancier Nutanix zijn een strategische samenwerking aangegaan op het gebied van hyper converged..
Logo Nutanix

Schiphol, 26 augustus 2015 – Qlik® (NASDAQ: QLIK), leider in visual analytics, kondigt aan dat Vitalis WoonZorg groep in Eindhoven heeft gekozen voor QlikView®...
Logo Qlik

Financieel adviseur heeft meer overzicht, beter klantcontact en minder administratieve last
Utrecht, 26 augustus 2015 – Salesforce (NYSE: CRM), het Customer Success Platform en ’s werelds meest gebruikte CRM-oplossing, introduceert Salesforce Financial..
Logo Salesforce.com

Buitenlucht wordt gebruikt voor koeling nieuwe datacentervloer
Ede, 26 augustus 2015 – BIT, specialist in colocatie, internetverbindingen, managed hosting en outsourcing, breidt haar drie datacenters uit met een nieuwe..
Logo BIT

Utrecht, 26 augustus 2015 – ITvisors, specialist op het gebied van Lean en IT, betreedt de healthcare markt en verbreedt hiermee haar focus. Om dit mogelijk te maken is..
Logo ITvisors

Amsterdam, 26 augustus 2015  --  Zapper slaat de handen ineen met CashOrCard, een toonaangevende point of sale app voor Android en iOS ontworpen om bedrijven te..
Logo Zapper

Breukelen, 26 augustus 2015 - De trends in de verpakkingsmarkt veranderen. Klanten willen een groter aanbod en een betere service, terwijl dienstverleners streven naar meer..
Logo Xerox

Den Haag, 26 augustus 2015 – EnterpriseDB, leverancier van enterprise Postgres-producten en database-integratieoplossingen, kondigt aan dat Postgres Plus Advanced Server..
Logo EnterpriseDB

Gebruiksklare en eenvoudig toegankelijke softwarepakketten vanuit de cloud
Amsterdam, 26 augustus 2015 – Matrix42, softwareleverancier van werkplekbeheeroplossingen, introduceert een nieuwe versie van Package Manager. Beheerders en IT-managers..
Logo Matrix42

Datto DNA Router en Datto Backupify voor Office 365 nieuw onderdeel van Portlands Continuïteit en Shrink Wrapped Service
Zoetermeer, 26 augustus 2015 – Softwaredistributeur Portland introduceert productinnovaties van Datto, leverancier van uitgebreide oplossingen voor databack-up, recovery..
Logo Portland

Primeur op de Nederlandse markt: AirMaster tapijt toegepast op verhoogde vloer
Rotterdam, 25 augustus 2015 – Craneo, specialist in het ontwerpen en inrichten van computerruimtes, heeft een primeur in Nederland door het nieuwe AirMaster tapijt van..
Logo CRANEO Computerruimtes

70 procent van kwetsbaarheden is gerelateerd aan eindgebruiker
Barneveld, 26 augustus 2015 -  Assessments van de beveiligingsarchitectuur uitgevoerd door Dimension Data binnen klantomgevingen, laten zien dat eindgebruikers binnen..
Logo Dimension Data

Amsterdam, 26 augustus 2015 – De Nederlandse zelfstandige professional (zp’er) staat stevig in zijn schoenen en is zich bewust van zijn kwaliteiten. Een..
Logo FastFlex

Woerden,26 augustus2015 De energiemarktplaats Enwire van CGI, de afvalverwerkings-app M2HAMIS van GMT en het datacenter op de High Tech Campus Eindhoven van KPN zijn..
Logo Nederland ICT

Woerden,26 augustus2015 Atos, Project Prep en HPS Solutions maken kans op de Digital Impact Award 2015. De genomineerden zijn vandaag bekend gemaakt door branchevereniging..
Logo Nederland ICT

Amsterdam, 26 augustus 2015 – Konica Minolta introduceert met de bizhub C308 en de bizhub C368 twee nieuwe verbeterde kleurensystemen en vervangt hiermee de voorgaande..
Logo Konica Minolta Business Solutions

Beperkte resources, gebrekkige processen en marktveranderingen reden vertraging in applicatieontwikkeling; gebruikerservaring is de belangrijkste factor in het ontwikkelproces
Progress (NASDAQ: PRGS) presenteert vandaag de uitkomsten van het Telerik State of Mobile Development-onderzoek. Telerik, een divisie van Progress, ondervroeg 3.000..
Logo Progress Software BV

Verkoop aandelen in Imtech Industry International B.V. en Ventilex B.V. Activatransactie met Unica voor delen van Imtech Building Services B.V. Verwacht: deze..
Logo Royal Imtech N.V.

Houten, The Netherlands, 26 August 2015 - De Nederlandse mobiele netwerkoperators, waaronder Tele2 als nieuwkomer, genereerden samen een mobiele dienstenomzet van 1,24 miljard..
Logo Telecompaper


Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo Kopano
Logo Jet-Stream
Logo Avinty
Logo Cacholong
Logo Comarch AG
Logo Xinno
Logo Leadgate Europe
Logo NewChannel
Logo Enable-U
Logo Sooda internetbureau
Logo Click&Boat
Logo Portiva
Logo Fairbanks
Logo Serverius B.V.
Logo Broad Horizon
Logo CloudSuite B.V.
Logo Medius
Logo Postex Nederland B.V.
Logo SCOS Software bv
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Curvature
Logo Mansystems Nederland B.V.
Logo CloudSuite B.V.
Logo Rittal bv
Logo Belcentrale.nl
Logo XebiaLabs
Logo Yenlo
Logo Belcentrale.nl
Logo Yenlo
Logo Ultimaker
Logo Klarna
Logo ilionx
Logo Visma | Raet
Logo Red Hat, Inc.
Logo Riverbed
Logo Pegasystems
Logo Thales
Logo MPL
Logo Orderchamp B.V.
Logo ThousandEyes
Logo Arrow Electronics
Logo Citrix
Logo OTYS Recruiting Technology
Logo Vertiv
 
www.LVTPR.comwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl