www.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nl

2514 volgers @ICTberichten
Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.Herken zakelijke websitebezoekers

CITRIX

65 persberichten getagged met: citrix

 
Nu zichtbaar 1 t/m 20

Synopsys gebruikt oplossingen voor veilige toegang en zero trust-aanpak om bedrijfsmiddelen te beschermen zonder in te boeten aan de werknemerservaring
Amsterdam, 15 september 2021- Hoe beveilig je bedrijfsgegevens en -apparaten zonder dat het de hybride werkervaring in de weg staat? Synopsys, wereldwijd toonaangevend in..
Logo Citrix

Om groeiende cyberdreigingen tegen te gaan, moeten organisaties vol inzetten op omscholing
Amsterdam, 13 september 2021 - Het tempo van digitalisering neemt toe en cyberdreigingen groeien mee. Hierdoor is de vraag naar security-vaardigheden veel groter dan het..
Logo Citrix

Als het aan werknemers ligt wel, maar dan met focus op sociale interactie en flexibele werkmodellen
Amsterdam, 31 augustus 2021 - Na anderhalf jaar noodgedwongen thuiswerken, is inmiddels duidelijk dat een volledige terugkeer naar kantoor voor velen niet meer wenselijk is...
Logo Citrix

Amsterdam, 4 augustus 2021 - Er ontstaat een kloof in verwachtingen en drijfveren tussen digital natives van de generaties Y en Z en hun leidinggevenden. Dit blijkt uit recent..
Logo Citrix

Noord-Hollandse gemeente zet digitale werkplekoplossingen in voor een eenduidige werkervaring waarmee medewerkers hun beste werk kunnen leveren, waar ze zich ook bevinden
Amsterdam, 8 juli 2021 – Werk was vroeger een plek waar je naartoe ging. Tegenwoordig is het overal - thuis, op kantoor en onderweg. Om succesvol te zijn, hebben mensen..
Logo Citrix

Den Bosch, 23 juni 2021 – Ivanti, het automatiseringsplatform dat IT-assets van cloud tot edge detecteert, beheert, beveiligt en onderhoudt, kondigt een samenwerking aan..
Logo Ivanti

Citrix ondersteunt met hun workspace-oplossingen het Vattenfall Solar Team in race naar duurzame toekomst
Amsterdam, 11 juni 2021 - De weg richting een duurzame toekomst is lang en kunnen we alleen samen afleggen. Het Vattenfall Solar Team weet dit als geen ander. Al ruim twintig..
Logo Citrix

Uit recent Citrix-onderzoek blijkt dat jonge professionals wereldwijd goed zijn voor €1,56 biljoen aan extra bedrijfswinst, mits ze worden ondersteund om zich aan te passen aan nieuwe manieren van werken
Amsterdam, 26 mei 2021 – De jonge werknemers van vandaag vormen de motor van de kenniseconomie en zijn de bedrijfsleiders van morgen. En volgens The Born Digital Effect,..
Logo Citrix

Uit wereldwijd onderzoek van Citrix en Pulse blijkt dat IT-organisaties overschakelen op intelligente Zero Trust-modellen om de toekomst van werk mogelijk te maken
Amsterdam, 11 mei 2021– IT-beveiliging was vroeger eenvoudig: bepaal de grenzen rond je organisatie en bescherm alles daarbinnen. Maar nu applicaties steeds meer naar de..
Logo Citrix

Amsterdam, 29 april 2021 – Citrix Systems, Inc. (NASDAQ:CTXS) is benoemd tot Leader in Unified Endpoint Management Solutions in de IDC MarketScape: Worldwide Unified..
Logo Citrix

Vitens gebruikt SaaS-oplossingen van Citrix om een moderne digitale workplace op te zetten die productiviteit en bedrijfsprestaties verbetert in een consistente, veilige en betrouwbare ervaring.
Amsterdam, 6 april 2021 – Als grootste waterbedrijf in Nederland mag de business van Vitens nooit drooglopen. Jaren geleden nam dit innovatieve bedrijf Citrix Workspace..
Logo Citrix

Wereldleider in customer experience management boort nieuwe talentpools aan door werken van overal mogelijk te maken
Amsterdam, 24 maart 2021 - Hybride werken is de toekomst van werk. Bedrijven die daar vandaag al mee aan de slag gaan, kunnen in een sterkere positie uit de pandemie komen...
Logo Citrix

Overname resulteert in meest uitgebreide cloudgebaseerde platform voor veilige samenwerking en gebruik van workspaces
Amsterdam, 2 maart 2021 – Citrix Systems, Inc. (NASDAQ:CTXS), wereldwijde leider in digitale werkplekken, kondigt vandaag aan dat de overname van Wrike, een..
Logo Citrix

Wens om via overheidsregulering thuiswerken te faciliteren; bedrijfscultuur essentieel voor succesvol thuiswerken op lange termijn
Amsterdam, 25 februari 2021 - Nieuw onderzoek van Citrix (NASDAQ:CTXS) bevestigt dat werken op afstand permanent onderdeel blijft van het bedrijfsleven. 89% van Nederlandse..
Logo Citrix

Tevredenheidsenquêtes en andere manieren om te verbinden ter bevordering van gezondheid en succes
Amsterdam, 15 februari 2021 – Bedrijven zijn zo gezond als de mensen die er werken. Laten we eerlijk zijn: velen van ons kwakkelen met onze gezondheid. De coronapandemie..
Logo Citrix

Pilkku Aasma bouwt verder aan de sterke, winstgevende langetermijnsamenwerkingen met Citrix
Amsterdam, 9 februari 2021 – Citrix benoemt Pilkku Aasma tot Vice President Partner Sales in EMEA. In deze rol wordt zij verantwoordelijk voor het versterken van..
Logo Citrix

De transactie brengt het toonaangevende workspace delivery platform van Citrix en de beste SaaS-oplossing voor werkbeheer van Wrike samen, waarmee een nieuw tijdperk..
Logo Citrix

Certificering maakt Citrix Virtual Apps and Desktops tot veilige voorkeursoplossing in 30 landen, wat het makkelijker maakt voor inkopers om deze oplossing aan te schaffen
Amsterdam, 8 december 2020 – Het aanschafproces van software is vaak complex, vooral in de publieke sector waar specifieke procedures gelden. Citrix(NASDAQ:CTXS) maakt..
Logo Citrix

Nieuwe SASE en Zero Trust oplossingen voor veilige en betrouwbare toegang tot alle applicaties, altijd en overal, op ieder apparaat
Amsterdam, 2 november 2020 – De snelle overgang naar werken op afstand en in de cloud vanwege de coronacrisis, heeft de werkomgeving een nieuwe dynamiek gegeven die..
Logo Citrix

De samenwerking maakt flexibele werkmodellen mogelijk en biedt snelle, gemakkelijke en veilige toegang tot onbekend gespecialiseerd talent
Amsterdam, 21 oktober 2020 - De wereldwijde slag om gespecialiseerd talent heeft door de coronacrisis niets aan hevigheid ingeboet. Door de noodzaak om bedrijfsmodellen aan te..
Logo Citrix

 
Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Login Consultants
Logo Elbo Technology
Logo iSOC24
Logo Vabi
Logo Brixxs
Logo SoftApp BV
Logo MatrixMind
Logo Nice to Meat
Logo Fullstaq B.V.
Logo Stichting ITdonations
Logo Jortt BV
Logo NPRM NV
Logo Stylonic.nl
Logo Landelijk Kenniscentrum Financiële Vitaliteit (LKFV)
Logo VPNdiensten.nl
Logo Techone B.V.
Logo Yenlo
Logo E-mergo
Logo Orange Cyberdefense
Logo Boys with Brains
Logo MCS B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Medius
Logo Spryng
Logo Medius
Logo VPNdiensten.nl
Logo True (Broad Horizon)
Logo PQR
Logo Experis
Logo Vertiv
Logo Visma | Raet
Logo Kaspersky
Logo Kaspersky
Logo Uniserver
Logo reichelt elektronik
Logo Barracuda Networks
Logo Citrix
Logo Eaton
Logo Poly
Logo Deliverect
Logo ManpowerGroup
Logo Lookout
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Eenmalig publiceren
- Persbericht aanleveren

Regelmatig publiceren
- Bedrijfsabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 92059 persberichten
- 6043 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10746 tags

Publicatiekenmerken
+ Behouden tekstopmaak
+ Foto/illustratie/logo
+ Downloadbare bijlages
+ Profiel met socials
 
www.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nl