Datum: (310 dagen oud)
Bedrijf:
PR: LEWIS

LEWIS is samen met ACHTUNG! mcgarrybowen en Adobe genomineerd voor Digital Communications AwardsACHTUNG! mcgarrybowen, Adobe en LEWIS zijn dit jaar in de race voor een Digital Communications Award in twee categorieën. Deze prijzen worden uitgereikt aan uitzonderlijke projecten, campagnes en innovaties op het gebied van online communicatie. Beide nominaties zijn voor ‘The Hovering Art Director’, een campagne voor Adobe. De campagne ontving gisteren nog een Best of the Best (slechts 0,8% van alle inzendingen krijgt deze award), Red Dot Award.

De campagne maakt kans op een prijs in twee categorieën: Product Campaign en Online Competition. ACHTUNG! mcgarrybowen was verantwoordelijk voor het concept en samen met LEWIS voor de Benelux-campagne om Adobe Stock te promoten. De awards worden op 29 september uitgereikt in Berlijn door de Quadriga University of Applied Sciences, die sinds 2011 gastheer is van het evenement.

Daniël Sytsma, Creative Director bij ACHTUNG! mcgarrybowen, licht het concept toe: “We wilden een campagne maken waar iedere designer zich in kon herkennen. Door de bureauwereld met een knipoog op de hak te nemen laat Adobe zien dat ze begrijpen waar designers iedere dag mee worstelen. In dit geval hebben we niet ver hoeven zoeken voor inspiratie.”

Alexander Meyers, Marketing Manager bij Adobe over het succes van de campagne: “The Hovering Art Director campagne is ontwikkeld om de naambekendheid van Adobe Stock te verhogen. Daarnaast wilden we ook de integratie met de Adobe Creative Cloud apps op een aansprekende manier onder de aandacht te brengen. De video’s zijn inmiddels wereldwijd miljoenen keren bekeken, er zijn honderden artikelen over de campagne verschenen en op social media is de Hovering Art Director action figure een enorm succes. We hebben zelden zoveel reacties gehad op een marketing campagne."

Erik Janson, Digital Marketing Manager bij LEWIS, over de nominatie voor de Digital Communication Awards van deze campagne: “Alle fases in deze campagne pasten perfect in elkaar, waardoor het momentum gedurende de campagne vast is gehouden. Sterker nog, we zien nog steeds berichten over The Hovering Art Director binnenkomen. Dit is de jury gelukkig ook opgevallen. We hebben dan ook erg veel zin om samen met onze Hovering Art Director action figure de juryvragen tijdens de pitch in Berlijn te beantwoorden."De volledige lijst van campagnes en finalisten vind je hier.

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over ACHTUNG! mcgarrybowen
ACHTUNG! mcgarrybowen Amsterdam. Creative agency for the connected era. We connect brands and people through impactful stories, design and experiences.

Over LEWIS
LEWIS is een internationaal communicatiebureau dat zich richt op vier kernpunten waar klanten mee te maken hebben: bekendheid, marktvraag, adoptie en betrokkenheid.

LEWIS levert PR, marketing en digitale diensten om tastbare resultaten te realiseren voor klanten wereldwijd. Dankzij de flexibele benadering kunnen merken en klanten zich snel aanpassen aan de markt en relevantie bieden. LEWIS telt 600 medewerkers, verdeeld over dertig kantoren in Azië, Europa en Noord-Amerika.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ACHTUNG! mcgarrybowen of LEWIS:

ACHTUNG! mcgarrybowen
Tel: +31 20 623 26 96
Email: office@achtung.nl

LEWIS
Tel: +31 20 220 0220
Email: communicatie@teamlewis.com