ContentbureauContentbureauwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl
2472 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (3216 dagen geleden)
Bedrijf:

Enschede kiest als eerste gemeente voor MotioCI voor het versiebeheer van haar IBM Cognos omgeving

Enschede/Dallas/Delft, 3 december 2010

De gemeente Enschede heeft recentelijk de keuze voor een versiebeheertool laten vallen op MotioCI, geleverd door het bedrijf Motio Inc. uit Dallas USA. MotioCI is een Quality Assurance solution voor IBM Cognos 8 én 10 en levert een substantiële bijdrage aan de hoge service levels bij de gemeente Enschede ten aanzien van volledigheid, tijdigheid en performance van haar Business Intelligence omgeving

De afdeling Informatiemanagement verzorgt met behulp van haar IBM Cognos 8 Business Intelligence omgeving bedrijfskritische rapportages voor de negen programma-organisaties waarin ruim 2.400 medewerkers werkzaam zijn.

“Het versiebeheer van de BI-producten en de Frameworks is een zeer arbeidsintensieve activiteit die, naarmate er meer systemen met IBM Cognos worden ontsloten, een steeds grotere inspanning vraagt. De tijdige bediening van onze klanten met actuele informatie komt hierdoor onder druk te staan. Met MotioCI hebben we nu de beschikking over een instrument waarmee we het versiebeheer kunnen automatiseren, het beschikbaar stellen van producten kunnen vereenvoudigen, en hierdoor de korte “time-to-market” kunnen blijven garanderen”, aldus Lars Fehse, Informatie Adviseur binnen de gemeente Enschede.

Voor het ondersteunen van het management bij de vaststelling van de informatiebehoefte en het verder in ontwikkeling nemen van informatiecomponenten is binnen de gemeente Enschede een Business Intelligence Competence Center in het leven geroepen; een virtuele mix van BI-specialisten en business analists. Zij hebben zich onder andere tot taak gesteld het IBM Cognos-instrumentarium een steeds prominentere rol te laten spelen.

Naast MotioCI biedt Motio het produkt MotioPI: freeware voor IBM Cognos administrators om hun omgeving te onderzoeken. MotioPI is te downloaden via de website download.e-mergo.nl

Over Motio
Motio Inc. is marktleider op het gebied van additionele functionaliteit voor de IBM Cognos suite. Motio’s range van producten loopt van monitoring, beveiliging, automatisering tot aanpassing van operational performance van Business Intelligence oplossingen. Hierin zijn de best practices van BICC’s opgenomen zodat de overall performance en kwaliteit toeneemt. Motio is opgericht in 1999 in Dallas (USA) en is IBM Cognos Partner en ondersteunt honderden klanten over de hele wereld.
www.motio.com

Over E-mergo
E-mergo is gespecialiseerd in Business Intelligence oplossingen. Onder het motto ‘haal uit je bedrijf wat erin zit’ helpen zij sinds 2001 organisaties bij het verbeteren van hun informatievoorziening. E-mergo is gecertificeerd IBM Cognos Support Provider en daarnaast exclusief partner van Motio en SpotOn SpotOn Vantage, een nieuw en award-winning platform voor de integratie van IBM Cognos met Geografische Informatie Systemen (GIS).
www.e-mergo.nl
Deel dit bericht  
Twitter Facebook LinkedIn
Eerder van E-mergo  


Reacties  
Er zijn nog geen reacties. Om te reageren moet u inloggen
Geplaatst:
Verstreken tijd: 3216 dagen
E-mergo contact  
Logo E-mergo
  085 016 04 11
  info@e-mergo.nl
  www.e-mergo.nl
E-mergo sociaal  
E-mergo tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Data Matters BV
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo Kopano
Logo Jet-Stream
Logo Avinty
Logo Cacholong
Logo Comarch AG
Logo Xinno
Logo Leadgate Europe
Logo NewChannel
Logo Enable-U
Logo Sooda internetbureau
Logo Click&Boat
Logo Portiva
Logo Fairbanks
Logo Keeping
Logo PQR B.V.
Logo Rittal bv
Logo Spryng
Logo CLOUDOE BV
Logo Belcentrale.nl
Logo Broad Horizon
Logo CloudSuite B.V.
Logo Medius
Logo Postex Nederland B.V.
Logo SCOS Software bv
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Curvature
Logo Mansystems Nederland B.V.
Logo CloudSuite B.V.
Logo Barracuda Networks
Logo Cegeka
Logo Poly
Logo commercetools
Logo Schneider Electric
Logo ISBW
Logo WIBU-SYSTEMS
Logo Interxion
Logo SAP Concur
Logo Red Hat, Inc.
Logo AvePoint
Logo Valid
Logo TomTom Telematics
Logo Descartes
Logo SAP
 
www.LVTPR.comContentbureauwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl