www.LVTPR.comwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlHerken zakelijke websitebezoekers
2507 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (62 dagen geleden)
Bedrijf:

E-mergo maakt alle data van Facilicom Group overzichtelijk in één centraal data platform

Delft, mei 2021 – E-mergo heeft onlangs het TimeXtender data management platform mogen implementeren bij Facilicom Group. Dit innovatieve platform zorgt ervoor dat Facilicom Group nu over één versie van de waarheid beschikt.

Meerwaarde met data
Het familiebedrijf Facilicom Group is met meer dan 30.000 medewerkers een van de grootste facilitaire dienstverleners van Nederland. “We leggen ontzettend veel data vast rondom onze dienstverlening. Wij kunnen onze klanten een enorme meerwaarde bieden als we deze data op een integrale manier bekijken”, vertelt Michel Steenhuis, Lead Business Consultant BI & Data Analytics bij Facilicom Group. De data management-oplossing TimeXtender bood hierbij uitkomst.

TimeXtender Data Management Platform
De omvang van het applicatielandschap van Facilicom Group is net zo indrukwekkend als de omvang van het bedrijf. Er draaien ontzettend veel applicaties, bijvoorbeeld om verzuim en werkorders te registreren en de planning en resultaten bij te houden. Veel van deze data staan in een SAP-bronsysteem. Met handige tools van Microsoft zoals Azure en Power BI was al veel werk verricht om deze data bruikbaar te maken. Toch miste Facilicom Group een centrale plek waar zij konden zien dat data binnenkomt, dat het wordt verwerkt, bewerkt, opgeslagen en vervolgens in een overzichtelijk rapport weergegeven. Op dat moment kwam TimeXtender om de hoek kijken.

De keuze voor TimeXtender was makkelijk gemaakt. Er is nog naar andere oplossingen gekeken, maar voor een bedrijf van deze omvang en complexiteit bood TimeXtender simpelweg de beste oplossing. Bovendien is het platform Microsoft-gecertificeerd wat extra vertrouwen gaf. Met behulp van een Proof of Concept wist Facilicom Group binnen één week dat het platform voldeed aan de behoeften.

Eén versie van de waarheid
Facilicom Group heeft zelf een team in huis voor data- en informatieanalyses en het opstellen van rapporten en was vooral op zoek naar een partij die hen op het gebied van het bouwen en beheren van het dataplatform kon helpen. Door samen te werken met het team van Facilicom Group heeft E-mergo alle data van het financieel domein inmiddels overgeheveld naar TimeXtender. Nu is HR aan de beurt en daarna volgt CRM. Het traject is dus nog in volle gang, maar de voordelen zijn nu al voelbaar. Er is nu één plek voor alle data en daarmee één versie van de waarheid.

Michel Steenhuis, Lead Business Consultant BI & Data Analytics bij Facilicom Group:
“Er is nu één centrale plek waarop alle data op eenduidige wijze staat weergegeven. Iedereen ziet hetzelfde dashboard en kan op basis van de juiste informatie berekeningen maken. De kans op fouten in rapportages is minimaal en daarmee ook het risico om op basis van verkeerde berekeningen een cruciale beslissing te maken.”

E-mergo vertelt je graag persoonlijk meer over de vele voordelen en toepassingen van het TimeXtender platform voor jouw organisatie. Neem contact op via:

E-mergo B.V.
info@e-mergo.nl
085 016 04 11
www.e-mergo.nl

Over E-mergo
E-mergo is Qlik Elite Solution Provider, TimeXtender Partner of the Year(’19 & ‘20), Microsoft Gold Partner en Mendix partner. Het bedrijf is gecertificeerd op basis van internationale en nationale normen zoals ISO 27001, ISO 9001 en NEN 4400-1. Onder het motto ‘Manage your data, innovate your business’ helpen zij bedrijven het maximale uit hun data te halen. Dit doen zij met behulp van QlikMendixMicrosoft en TimeXtender waarvoor ze software, consultancy en beheer leveren. Met deze middelen helpen zij organisaties om nieuwe verdienmodellen te creëren en kosten te besparen. www.e-mergo.nl

E-mergo persvoorlichter
Emma Gill
Marketing Manager
+31(0)85 016 04 11
Marketing@e-mergo.nl

Over Facilicom Group
Facilicom Group is een familiebedrijf, echt Nederlands van oorsprong. Met meer dan 28.000 medewerkers is een uitdaging ons niet snel te groot. In facilitaire dienstverlening en in zorg en welzijn laat Facilicom Group zien hoe je het beste in mensen naar boven haalt. Bekend zijn we van merken als Facilicom Solutions, Trigion, Incluzio en Gom. Samen werken aan een inspirerende leefomgeving voor iedereen. Dat is onze missie, dáár doen we het voor. https://www.facilicom.nl/nl
Laatste van E-mergo  
E-mergo levert ‘goedkoper, sneller en beter’ data warehouse aan Vesteda.

E-mergo maakt alle data van Facilicom Group overzichtelijk in één centraal data platform

E-mergo is TimeXtender Benelux Partner of the Year 2020
Geplaatst:
Verstreken tijd: 62 dagen
E-mergo contact  

Logo E-mergo

  085 016 04 11
  info@e-mergo.nl
  www.e-mergo.nl
E-mergo sociaal  


E-mergo tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Techtenna
Logo Priemo
Logo NPRM NV
Logo OPEN.satisfaction
Logo NEG-ITSolutions
Logo Login Consultants
Logo Giarte
Logo Tulinx
Logo Renewd
Logo Fullstaq B.V.
Logo Sortlist
Logo Data Matters BV
Logo XIXO
Logo NTT DATA
Logo Barracuda Networks
Logo NetApp
Logo Lightspeed
Logo RobotWise
Logo Ivanti
Logo NetApp
Logo WorldStream
Logo GrassGreener Europe
Logo WIBU-SYSTEMS
Logo Intel
Logo devolo
Logo Unisys
Logo Banking Circle
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91760 persberichten
- 6031 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10592 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
Contentbureauwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlHerken zakelijke websitebezoekers