www.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comwww.marcommit.nlwww.marcommit.nl
2504 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (23 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Archetype Agency BV

Schneider Electric ontvangt op Hannover Messe de Industrial Energy Efficiency Award voor SF6-vrije middenspanningschakelinstallatie

  • Het bedrijf krijgt deze prijs voor de nieuwe SM AirSeT middenspanning-schakelinstallatie die zuivere lucht gebruikt in plaats van het broeikasgas SF6, dat meestal wordt toegepast bij elektrische installaties voor het elektriciteitsnet en voor de industrie
  • Schneider won de Industrial Energy Efficiency Award in de categorie 'Energy Economy'
Schneider Electric, de marktleider op het gebied van digitale transformatie van energiebeheer en automatisering, heeft de Industrial Energy Efficiency Award gewonnen in de categorie 'Energy Economy' voor hun nieuwe SM AirSeT schakelinstallatie; een groene, digitale middenspannings technologie. De innovatieve inspanningen van het bedrijf maken het mogelijk om een eind te maken aan de huidige afhankelijkheid van het broeikasgas zwavelhexafluoride (SF6), dat nu nog in de meeste elektrische installaties voor het elektriciteitsnet en voor de industrie wordt gebruikt.

De Industrial Energy Efficiency Award toont aan hoe gedreven het bedrijf zich inzet bij het investeren in en toepassen van energie-efficiënte oplossingen. De award werd in samenwerking met onafhankelijk marktonderzoek en het adviesbureau EUPD Research door de Deutsche Messe toegekend tijdens de HANNOVER MESSE Digital Days. Bij het kiezen van de winnaar van de award heeft de jury gekeken naar de mate van innovatie, de bijdrage aan efficiency, economische voordelen en sociale duurzaamheid.

“Doordat de elektrificatie overal ter wereld toeneemt en duurzame energiebronnen blijven groeien, bestaat er meer behoefte aan middenspannings schakelinstallaties. Met onze nieuwe SF6-vrije technologie, waarbij broeikasgas is vervangen door zuivere lucht, hebben we een belangrijke stap gezet in de richting van een koolstofvrij elektriciteitsnet en voedingssystemen die echt groen zijn", zegt Frederic Godemel, Executive Vice President Power Systems bij Schneider Electric. “Mijn bedrijf is trots op de pioniersrol die wij vervullen bij de verwezenlijking van een duurzame toekomst voor elektriciteit. Daarom neem ik deze award met veel genoegen in ontvangst."

De SM AirSeT middenspannings schakelinstallatie maakt gebruik van zuivere-luchtisolatie in combinatie met de nieuwe vacuümschakeltechnologie Shunt Vacuum Interruption (SVI) van Schneider Electric. Dit maakt de toepassing van groene technologie mogelijk terwijl de voordelen van het compacte formaat, de kosteneffectiviteit en de betrouwbare prestaties van traditionele inrichtingen met SF6 behouden blijven.

“De vervanging van SF6 in schakelinstallaties door normale lucht levert een bijdrage aan de vergroening van de energiesector. Schneider Electric heeft een innovatieve plug & play-oplossing ontwikkeld en heeft de toepassing ervan in een aantal projecten gedemonstreerd” , aldus Martin Ammon, Managing Partner en Head of Energy Industry bij EuPD Research.

Een goed voorbeeld hiervan is een project bij het elektriciteitsbedrijf EEC ENGIE in Nieuw-Caledonië. Bij hun streven naar een koolstofvrij elektriciteitsnet heeft SM AirSeT zijn waarde reeds bewezen. “In naam van EEC ENGIE ben ik er trots op dat wij een bijdrage hebben geleverd aan deze unieke technologische vooruitgang die de ontwikkeling van schonere energie voor ons ecosysteem en voor onze klanten stimuleert. Het ontbreken van SF6 is van groot belang voor de exploitatie van de netwerken op ons eiland en in afgelegen gebieden waar afvalverwerking een probleem is. We bedanken de Hannover Messe, die met deze award fabrikanten en hun klanten beloont voor hun inzet voor een sector met een lage emissie”, zegt Dominique Roecker, Energy Procurement Manager bij EEC ENGIE in Nieuw-Caledonië.

Schneider Electric meldt dat er succesvolle proefprojecten met de nieuwe SF6-vrije middenspanning-schakelinstallaties SM AirSeT zijn uitgevoerd bij tal van elektriciteitsbedrijven, waaronder E.ON in Zweden en GreenAlp in Frankrijk, en waarbij regelmatig meer spanning op de systemen staat, onder andere in eigen elektriciteitsnetwerken voor commerciële en industriële toepassingen.

De Industrial Energy Efficiency Award volgt kort na een eerdere erkenning: in mei ontving Schneider Electric voor de SM AirSeT-technologie een IF Design Award van het beroemde designinstituut IF. SM AirSeT was daarnaast ook genomineerd voor nog een industrieprijs die dit jaar door de Deutsche Messe werd uitgereikt, de HERMES Award. Bij deze award behoorde SM AirSeT tot de drie finalisten.

Over Schneider Electric
Als specialist in digitale energiemanagement- en automatiseringsoplossingen bieden we onmisbare technologie voor een duurzame toekomst. Wij bieden geïntegreerde oplossingen voor woningen, gebouwen, datacenters, infrastructuur en industrieën dankzij onze energietechnologie, real-time automatisering, software en services. Wij maken processen en energie veilig en betrouwbaar, efficiënt en duurzaam, open en verbonden.

Schneider Electric gelooft dat iedereen op de wereld recht heeft op toegang tot energie en om digitaal verbonden te zijn. Onze generatie heeft de kans om door middel van efficiëntie niet alleen vooruitgang voor iedereen, maar ook een duurzame toekomst voor onze aarde te realiseren. We helpen iedereen op ieder moment om het meeste uit hun energie en middelen te halen. Dit noemen we ‘Life is On’.
www.se.com/nl

Meer informatie:
Laatste van Schneider Electric  
Schneider Electric en Cisco werken samen aan OT en IT in gebouwbeheersystemen

Schneider Electric ontvangt op Hannover Messe de Industrial Energy Efficiency Award voor SF6-vrije middenspanningschakelinstallatie

Zorg voor extra hygiëne met Actief Wit schakelmateriaal van Schneider Electric
Geplaatst:
Verstreken tijd: 23 dagen
PR contact  

Logo Archetype Agency BV
Schneider Elec.. contact  

Logo Schneider Electric

  +31(0)23 5 124 124
  www.schneider-electric.nl
Schneider Elec.. sociaal  


Schneider Elec.. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Giarte
Logo Pegamento
Logo BitcoinKoers.com
Logo Make Media Great Again (MMGA)
Logo Heliview Conferences & Training
Logo Data Matters BV
Logo Claim24
Logo Inserve
Logo Distology Nederland B.V.
Logo ID Control
Logo Korton Group
Logo QuandaGo
Logo Relined Fiber Network
Logo Avinty (GGZ)
Logo Spryng
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo PayIBAN BV
Logo Yenlo
Logo PlanMen
Logo Guardian360 bv
Logo Frontline Solutions
Logo Boys with Brains
Logo Broad Horizon
Logo Unexus B.V.
Logo Boys with Brains
Logo PayIBAN BV
Logo iQibt B.V.
Logo Orange Cyberdefense Netherlands B.V.
Logo PEAK-IT
Logo Curvature
Logo Online Academy
Logo Netskope
Logo Zoom
Logo Arrow Electronics
Logo Ivanti
Logo Greenhouse Datacenters
Logo Youfone
Logo BPSolutions BV
Logo Conclusion Zuyd
Logo Thinkwise
Logo Ivanti
Logo Sitecore
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt persberichten platform voor de IT-sector

In de database
- 88997 persberichten
- 5760 bedrijfsprofielen
- 59 PR-bureauprofielen
- 8529 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.lubbersdejong.nlContentbureauwww.marcommit.nlwww.marcommit.nl