www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nl
2502 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (4 jaar en 75 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Marcommit

Talend gaat platinum partnerschap aan met Sogeti VS

Samenwerking met Capgemini-dochter combineert innovatieve integratietechnologie met veelomvattende IT-diensten om bedrijven datagedreven te maken

REDWOOD CITY, Calif. – 27 september 2016 – Talend (NASDAQ: TLND), een vooraanstaand leverancier van cloud- en big data integratiesoftware, kondigt vandaag aan, dat het een platinum partnerschap aangaat met Sogeti VS, een volledige dochteronderneming van de Capgemini Group en vooraanstaand aanbieder van IT-diensten. De samenwerking combineert de innovatieve data-integratietechnologie van Talend met de uitvoerige dienstenkennis en het klantgerichte model van Sogeti. Dit resulteert in veelomvattende en op maat gemaakte integratie-oplossingen die het mogelijk maken voor klanten uit menige industrietak om bedrijfsinformatie effectiever in te zetten. De nieuwe relatie met Sogeti borduurt voort op de samenwerking tussen Talend en Capgemini die al bijna tien jaar bestaat.

De samenwerking is onderdeel van het Talend Systems Integrator Partner Program, dat is ingericht om bij te dragen aan oplossingen voor de complexe integratievraagstukken waarmee bedrijven van welke omvang dan ook te maken hebben. Als platinum partner gaat Sogeti zijn klanten ondersteunen bij het beter benutten en implementeren van Talends oplossingen om de bedrijfsprestaties te verbeteren, inzichten te vergroten, en om hen een beter begrip van hun klanten te geven als basis voor een betere verstandhouding.

“Het partnerschap met Sogeti biedt zijn adviseurs de mogelijkheid diepgaande kennis op te doen van onze oplossingen, opdat hun klanten veel sneller resultaten boeken met hun data-integratie projecten”, zegt Rolf Heimes, senior director Alliances bij Talend. “We zijn blij dat we de relatie met de Capgemini Group kunnen verdiepen en kunnen optrekken met Sogeti om onze mogelijkheid te vergroten meer bedrijven van dienst te zijn die alles uit hun data willen halen.”

Met meer dan 45 jaar ervaring biedt Sogeti een uitgebreide reeks aan diensten, waaronder Business Intelligence & Analytics, clouddiensten, digitale transformative, product levenscyclus beheer, software-ontwikkeling & -integratie, en testen. Talend heeft Sogeti VS als platinum partner gekozen op grond van diens bewezen successen en stevige ervaring met het toepassen van de modernste technologieën, inclusief big data platformen en clouddiensten.

“In het huidige IT-landschap zoeken bedrijven voortdurend naar mogelijkheden om de meest recente technologieën toe te passen om een voorsprong te halen en te behouden op de concurrent”, zegt Patrick Keyser, vice president bij Sogeti VS. “Door de kracht van Talends oplossingen te combineren met de kennis van Sogeti over bedrijfsbeheer en informatieverwerking, kunnen we onze klanten op maat gemaakte oplossingen bieden die innovatie en efficiëntie binnen hun ondernemingen versterken. We kijken ernaar uit om onze relatie met Talend te verstevigen.”

Het Talend Systems Integrator Partner Program beloont system integrators die zich specialiseren in de producten van Talend met aanvullende verkoop- en marketingdiensten, technische training en ondersteuning, en productlicensies. Via het nieuwe partnerschap biedt Talend aan Sogeti:
  • Training met de optie om in eigen tempo, on-demand en/of publieke trainingklassen te volgen;
  • Go-to-Market Strategie om Sogeti-adviseurs te leren hoe zij Talends producten kunnen verkopen; ook krijgen zij aanvullende verkoop- en marketingkennis;
  • Consulting Services via Live Experts die antwoorden kunnen geven op specifieke productvragen, evenals persoonlijke, 1-op-1 begeleiding;
  • Gezamelijke Opportuniteiten Ontwikkeling en vergaande relaties met kanaalvertegenwoordigers opdat beide bedrijven het maximale kunnen halen uit de samenwerking.

Wie meer wil weten over het portfolio van Talends cloud en big data integratie-oplossingen, of wie wil weten hoe je lid kunt worden van het Talend Systems Integrator Partner Network, kan terecht op www.talend.com of de Talend Partners SI Partner pagina.

Over Sogeti VS
Sogeti VS, een volledige dochteronderneming van Capgemini, is actief in meer dan twintig steden in de VS. Het bedrijfsmodel van Sogeti biedt zijn klanten lokale verantwoordelijkheid en uitgebreide, flexibele toepassingsmogelijkheden. Sogeti is een leider bij het helpen van klanten om praktische IT-oplossingen voor beter
bedrijfsbeheer te ontwikkelen, implementeren en beheren. Met meer dan 45 jaar ervaring biedt Sogeti een uitgebreide reeks aan diensten, waaronder Business Intelligence & Analytics, clouddiensten, digitale transformative, product levenscyclus beheer, software-ontwikkeling & -integratie, en testen. Meer informatie op www.us.sogeti.com

Over Talend
Talends integratie oplossingen laten data-gedreven organisaties toe om meer waarde uit al hun data te halen. Door native ondersteuning aan moderne Big Data platformen haalt Talend de complexiteit uit integratieprojecten, en helpt het IT-afdelingen beter en sneller reageren op de eisen van hun organisatie, en aan voorspelbare kosten. Wereldwijd vertrouwen al meer dan 1.700 Enterprise klanten op de oplossingen en diensten van Talend die gebaseerd zijn op open source technologie. Het hoofdkantoor van Talend (NASDAQ: TLND) is gevestigd in Redwood City, California. Meer informatie op www.talend.com en op twitter @Talend.

Laatste van Talend  
Snellere inzichten in schaalbare data met Talend Fall 2018

Meerderheid bedrijven voldoet niet aan GDPR-eisen

Talend benoemd tot leider in Gartner Magic Quadrant voor Data Integration Tools
Geplaatst:
Verstreken tijd: 4 jaar en 75 dagen
PR contact  

Logo Marcommit
Talend contact  

Logo Talend

  +1 (650) 539 3200
  www.talend.com
Talend sociaal  


Talend tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Distology Nederland B.V.
Logo ID Control
Logo Korton Group
Logo QuandaGo
Logo Relined Fiber Network
Logo Avinty (GGZ)
Logo QuandaGo
Logo iQibt B.V.
Logo Heliview Conferences & Training
Logo Solmate
Logo Distology Nederland B.V.
Logo TRADUS
Logo Coastr
Logo ID Control
Logo QuandaGo
Logo Guardian360 bv
Logo Frontline Solutions
Logo Boys with Brains
Logo Broad Horizon
Logo Unexus B.V.
Logo Boys with Brains
Logo PayIBAN BV
Logo iQibt B.V.
Logo Orange Cyberdefense Netherlands B.V.
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo PlanMen
Logo SCOS Software bv
Logo Spryng
Logo Frontline Solutions
Logo Spryng
Logo myBrand
Logo Arlington Research
Logo Unit4
Logo IFS
Logo CRM Partners
Logo Zyxel
Logo Conclusion
Logo Intel
Logo Solipsis b.v.
Logo SAP Concur
Logo Conclusion Zuyd
Logo NTT Ltd.
Logo Interxion
Logo Shippeo
Logo Valid
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt persberichten platform voor de IT-sector

In de database
- 88822 persberichten
- 5741 bedrijfsprofielen
- 59 PR-bureauprofielen
- 8395 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.EVENTIVE.nlwww.lubbersdejong.nlwww.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nl