PERSBERICHT AANLEVEREN
Log in en upload bericht:

Abonnee? Upload hier gratis.
Waarom via www.persberichten.com?
  • Altijd leesbaar zonder inloggen
  • Opgemaakt inclusief bedrijfslogo, foto's en illustraties
  • Mobielvriendelijke responsive website
  • Koppeling met tags en sociale media
  • Plaatsing binnen 90 minuten
  • Bereik potentiële klanten via website, Google, Twitter en nieuwsbrief
www.marcommit.nlwww.LVTPR.nlwww.EVENTIVE.nlwww.lubbersdejong.nl
2478 volgers blijven op de hoogte!
Marc Stuifzand, Martijn Meekel en Ed Kost slaan de handen in een om software uitgaven te controleren en verlagen en lanceren License-Reporter.
Amstelveen, 27 september 2016 Rondom het beheren van software licenties is er echter een ding waar ze tegenaan lopen. Veel organisaties die een software asset management..
Logo License-Reporter

APELDOORN – ICT-Partners, advies- en implementatiepartner voor werkplek-, datacenter- en cloudintegratie trajecten, is sinds eind september officieel ISO 9001:2015..
Logo ICT-Partners

Directe connectie met toonaangevende cloudproviders via betrouwbare privéglasvezelverbinding, gescheiden van het publieke internet
Maarssen, 27 september 2016 - Eurofiber introduceert vandaag Secure Cloud Connect. Deze nieuwe dienst biedt organisaties een directe, redundante connectie met toonaangevende..
Logo Eurofiber

Blueprint Report van HfS Research plaatst Xerox in de ‘Winner’s Circle’
Breukelen, 27 september 2016 – Analistenbureau HfS Research heeft Xerox geplaatst in de ‘Winner’s Circle’ voor HR-as-a-Service-oplossingen in het..
Logo Xerox

Schiphol-Rijk, 27 September 2016 - IoT is bezig met een opmars en creëert nieuwe kansen voor bedrijven over de hele wereld. Maar hoe pak je die kansen? Op 26 oktober 2016..
Logo Yenlo

Samenwerking met Capgemini-dochter combineert innovatieve integratietechnologie met veelomvattende IT-diensten om bedrijven datagedreven te maken
REDWOOD CITY, Calif. – 27 september 2016 – Talend (NASDAQ: TLND), een vooraanstaand leverancier van cloud- en ..
Logo Talend

Veghel, 27 september 2016 – Leverancier van datacenter infrastructuur Minkels – onderdeel van het beursgenoteerde Legrand (NYSE Euronext Paris: LR) – heeft..
Logo Minkels

Nieuwe storagedienst biedt schaalbare opslagcapaciteit tegen een vast maandelijks bedrag
Previder, leverancier van datacenter-, cloud- en connectiviteitsdiensten heeft een nieuwe dienst ontwikkeld – Storage as a Service (STaaS) vanuit het full SSD storage..
Logo Previder

Amsterdam, 27 september 2016 – Het bieden van flexibiliteit vanuit de organisatie voor een goede balans tussen werk en privé, wordt veruit gezien als de meest..
Logo Computer Futures

Amsterdam, 27 september 2016 - “De aangepaste telecomwet is een goede eerste stap tegen het misbruik door KPN van haar machtspositie als oligopolist en aanmerkelijke..
Logo MTTM.nl

Retailbanken en verzekeraars kunnen moeite hebben te anticiperen op de digitale disruptie tenzij ze meer gedurfde risico´s nemen op het gebied van innovatie
Amsterdam, 27 september 2016 – Risicomijdend gedrag kan financiële dienstverleners ervan weerhouden een omgeving te creëren die ruimte biedt voor innovatie, zo..
Logo Pegasystems

Nederland in top 4 optimistische landen
Amsterdam, 27 september 2016 – Nederlandse werknemers zijn over het algemeen positiever over de toekomst van de economie en de arbeidsmarkt, dan werknemers uit de rest..
Logo PageGroup

Het Zwitserse bankwezen draait door - ook bij een ramp
Computerruimten in het bankwezen moeten 24 uur per dag beschikbaar zijn. Klanten willen altijd toegang tot hun gegevens en services – ook in geval van een ramp. Om de..
Logo Rittal bv

Nieuw internationaal open source event voor experts, gebruikers en geïnteresseerden
Den Haag, 27 september 2016 -  Om te blijven innoveren en om strategisch voordeel binnen hun markt te behalen, maken steeds meer bedrijven gebruik van open source...
Logo EnterpriseDB

Nieuwe functionaliteit in BI Office helpt organisaties die SAP gebruiken betere inzichten te vergaren en de zakelijke resultaten te verbeteren
Amsterdam, 27 september 2016 – Pyramid Analytics, leverancier van een enterprise business intelligence platform, kondigt een nieuwe functionaliteit aan in BI Office die..
Logo Pyramid Analytics

At IFSEC 2016, Nedap and Milestone have announced a strategic partnership. Now, at Security Essen, they’re showing Nedap’s AEOS Access Control platform integration..
Logo Nedap Security Management

SITA’s wereldwijde onderzoek toont ook aan dat luchthavens meer oog hebben voor verdienmodellen rondom mobiele devices
ACI-NA/World Annual Conference, Montreal, 27 september 2016 – Luchthavens wereldwijd geven vooral prioriteit aan passagier- en luchthavenbeveiliging wanneer er..
Logo SITA

De officiële sterftecijfers door verkeersongevallen die de Europese Commissie dit jaar bekendmaakte zijn alarmerend. Voor het eerst in veertien jaar zijn er in 2015 meer..
Logo DEKRA

Adobe levert zijn clouddiensten op Microsoft Azure; Microsoft benoemt Adobe als Preferred Marketing Service voor Dynamics 365 Enterprise
Amsterdam, 26 september 2016 – Adobe (Nasdaq: ADBE) en Microsoft Corp. hebben een strategisch partnerschap aangekondigd, waarmee ze bedrijven helpen met hun..
Logo Adobe Systems Benelux BV

HBM Test and Measurement heeft een nieuwe module aan de QuantumX-lijn toegevoegd. De QuantumX MX460B digitale puls- en frequentieversterker maakt dynamische en betrouwbare..
Logo HBMSelecteer een publicatiedatum:
Calendar
Title and navigation
Title and navigation
<september 2016>
september 2016
madiwodovrzazomadiwodovrzazo
   1256789
12131415161920212223
2627282930     

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight
Recent via formulier

Logo Guardian360 bv
Logo Brainial B.V.
Logo OSN Nederland
Logo SCOS Software bv
Logo BTG
Logo HPS Connectivity Solutions
Logo Medius
Logo Fundaments B.V.
Logo Swipe & Trade
Logo Naris
Logo ICT-Partners
Logo Felton ICT Services
Logo Datacon BV
Logo Ipason-Europe
Logo ConoScenza
Recent door abonnees

Logo Tools4ever BV
Logo Guardian360 bv
Logo HPS Connectivity Solutions
Logo SCOS Software bv
Logo HPS Connectivity Solutions
Logo Postex Nederland B.V.
Logo Medius
Logo E-mergo
Logo Curvature
Logo Frontline
Logo Guardian360 bv
Logo PayIBAN BV
Logo Levelfour Networks
Logo Postex Nederland B.V.
Logo E-mergo
Door PR-bureaus

Logo Schneider Electric
Logo CommScope
Logo Ingenico Group
Logo MarkLogic
Logo ThousandEyes
Logo COOLProfs
Logo Newion Investments
Logo Citrix
Logo Intermax
Logo e-Spirit
Logo NetApp
Logo Thales
Logo Infor
Logo Marcommit
Logo HubSpot

Direct doen
  Plaats een persbericht
  Neem een abonnement
  Neem contact op

Zoek
  Zoek ICT bedrijf
  Zoek ICT PR-bureau

Filter op

www.marcommit.nlContentbureauContentbureauwww.lubbersdejong.nl