Ziggo lanceert nieuwe mobiele abonnementen met 4G

  • een zeer aantrekkelijk aanbod met standaard 4G
  • bellen in de EU zonder extra roamingkosten
  • onbeperkt sms-en
  • 50% meer data t.o.v. bestaande abonnementen, tegen dezelfde prijzen
Ziggo lanceert vandaag vier nieuwe SIM Only abonnementen voor mobiele telefonie. Uit onderzoek blijkt dat er behoefte is aan meer data, hogere snelheden, zorgeloos gebruik en de bundel in het buitenland kunnen gebruiken. Alle nieuwe abonnementen hebben standaard 4G, 50% meer data dan de bestaande abonnementen en binnen de EU onbeperkt sms-en naar Nederlandse nummers. Ziggo maakt bellen vanuit de EU naar Nederland eenvoudig: klanten bellen vanuit de bundel, dus zonder extra roamingkosten. Ook gebeld worden valt hieronder.

Ga je over de datalimiet van de bundel dan schakelt de verbinding bij alle abonnementen automatisch terug naar een lagere datasnelheid die wel voldoende hoog is om bijvoorbeeld e-mails te bekijken of te whatsappen. Hier betalen klanten niet extra voor en zij kunnen daardoor zorgeloos mobiel internet gebruiken. In de abonnementen is gebruik van de meer dan twee miljoen Ziggo WifiSpots inbegrepen.

Peter Dorr, Vice President Marketing en Sales zegt: “We willen allemaal snelle, betrouwbare mobiele communicatie in binnen en buitenland met duidelijkheid over de kosten. Kosten mogen natuurlijk geen struikelblok zijn. Daarom komt Ziggo met vier nieuwe sim only abonnementen waarbij alle Ziggo klanten in de EU voordelig mobiel kunnen bellen en sms’en.” Deze nieuwe abonnementen zijn beschikbaar voor klanten die al televisie van Ziggo afnemen, of dat voornemens zijn te doen en tegelijkertijd Mobiel willen bestellen. Ze zijn, net als de bestaande mobiele abonnementen, maandelijks aan te passen en opzegbaar. Meer informatie is te vinden op www.ziggo.nl/mobiel.

Gelijktijdig met deze nieuwe abonnementen voor consumenten heeft Ziggo ook nieuwe abonnementen voor de zakelijke markt gelanceerd.

Overzicht nieuwe abonnementen* Maximaal haalbare snelheid. De werkelijke snelheid is afhankelijk van veel lokale factoren en zal daarom veelal lager liggen. Ziggo geeft de maximumsnelheid weer zodat klanten het netwerk kunnen vergelijken met andere beschikbare netwerken.

Over Ziggo
Ziggo is dé toonaangevende communicatie en entertainment dienstverlener voor consumenten en bedrijven in Nederland.  Ziggo levert ongeveer 9,8 miljoen diensten aan zijn klanten met 4,2 miljoen televisie, 3,1 miljoen internet en 2,6 miljoen vaste telefonie dienstenabonnees Daarnaast levert Ziggo aan 179.000 abonnees mobiele telefoniediensten en hebben klanten beschikking over meer dan 2 miljoen WifiSpots door heel Nederland (cijfers 30.06.2015). De klein- en grootzakelijke markt maakt gebruik van producten zoals datacommunicatie, (mobiele) telefonie, televisiediensten en elektronische betalingsmogelijkheden.

Ziggo is een dochteronderneming van Liberty Global, ’s werelds grootste internationale kabelbedrijf met activiteiten in 14 landen. Consumentenmerken die tot Liberty Global behoren zijn Ziggo, Virgin Media, UPC, Unitymedia,  Telenet en VTR.

Voor meer informatie: www.ziggo.com