www.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nl
2507 volgen @ICTberichten

Kewill bedrijfsprofiel

Logo Kewill
Kewill is een leverancier van technologische oplossingen waarmee zowel logistieke dienstverleners als verladers in staat zijn om hun goederen nationaal en internationaal te distribueren. De toepassingen van Kewill stellen bedrijven in staat hun lokale, internationale of wereldwijde transport en logistieke operaties te verbeteren en te integreren met andere ketenpartners. Kewill levert standaard softwaresystemen voor transport en warehousing, freight forwarding, douane en compliance, parcel shipping en B2B integratie. Gebruikers van de software kunnen bouwen op de rijke functionaliteiten en uitvoerige branchekennis voor verbetering van hun processen en informatievoorziening. Dit levert organisaties een beter resultaat, meer winstgevendheid, kostenbesparingen en meer tevreden klanten op.

Kewill is opgericht in 1972. Tot onze klanten in de Benelux behoren onder andere: Bakker Logistiek, C. van Heezik B.V., CTS Group, Goes Transport, Jan de Rijk Logistics, Janssen Logistics, Loendersloot Internationale Expeditie B.V., NSK Europe, Rabelink, Raben, Seacon, Van Maanen B.V., VAT Logistics, Visbeen & Zn. B.V. en Vos Logistics.


Contact
+31 (0)78 6 12 37 44
+31 (0)78 6 12 12 66
infonl@kewill.com

Volg Kewill via: twitter | blog
Laatste persberichten  
Hankyu Hanshin Express implementeert Kewill Global Forwarding in België en Nederland

Kewill versterkt management met vier nieuwe aanstellingen

Vijf manieren om grip te houden op de supply chain
 Kewill persberichtenarchief (91 berichten)
Bedrijfslocatie  
Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 
www.marcommit.nlContentbureauHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nl