Platform voor data-integratie helpt contentbeheer te optimaliseren en gebruikersauthenticatie te versterken bij de eerste portal ter wereld voor gezondheidszorginformatie
REDWOOD CITY, Calif./Amsterdam, 18 juli 2016 – Univadis, wereldwijd de eerste informatieportal voor de brede groep van mensen die werkzaam zijn in de..
Logo Talend

Veeam Availability-oplossingen verbeteren beveiliging en verminderen complexiteit dankzij complete integratie met 2016-releases van Windows Server, Hyper-V en bedrijfsapplicaties
Utrecht, 18 juli 2016 – De nieuwe Veeam Availability Suite™ 9.5 die later dit jaar beschikbaar is, integreert volledig met Windows Server 2016 en..
Logo Veeam Software

Nieuw leven voor networking- en serverracks
Met Retrofit Cooling Solutions lanceert Rittal B.V. een Retrofit-service voor bedrijven en organisaties die hun oude networking- en serverracks een nieuw leven willen..
Logo Rittal bv

Automatiseringssoftware maakt een einde aan pijnpunten binnen manufacturing, retail banking en hoger onderwijs
Breukelen, 18 juli 2016 – Xerox introduceert vijftien nieuwe workflow-oplossingen die organisaties in staat stellen processen te automatiseren om wereldwijd zaken..
Logo Xerox

CFO moet verantwoordelijkheid voor digitale transformatie delen met niet-C-level-managers.
IFS, wereldwijd leverancier van enterprise applications, heeft de bevindingen onthuld van een onderzoek onder bijna vijfhonderd senior beslissers in verschillende..
Logo IFS

In nieuwe Research & Developmentcentra in Boston en Boekarest gaan de allergrootste technische talenten werken. Dat toont de vastbeslotenheid van RES om voorop te blijven lopen.
’s HERTOGENBOSCH – 18 juli 2016 – RES, marktleider in het leveren, automatiseren en beveiligen van digitale werkplekken, breidt zijn wereldwijde..
Logo RES

Nistelrode – Met het in dienst nemen van een professionele fulltime vlogger, voegt XRC services een extra functie aan haar bedrijf en extra dienst toe aan het..
Logo XRC services Group

Team van specialisten onderstreept ambitie om één van de meest data gedreven bureaus van de wereld te worden
Eindhoven/Amsterdam, 18 juli 2016 - Het internationale marketingcommunicatiebureau LEWIS introduceert met Observa een analytics-team en -propositie. Een team van..
Logo LEWIS

Rijssen, 18 juli 2016 – De snelheid van een internetverbinding is erg belangrijk, zo blijkt uit onderzoek van Multiscope in opdracht van Reggefiber onder ruim..
Logo Reggefiber

Amersfoort, 18 juli 2016 – Barry Callebaut Group, toonaangevend producent van hoogwaardige chocolade- en cacaoproducten, kiest voor de cloud-based..
Logo Descartes

Dordrecht, 18 juli 2016 - Hankyu Hanshin Express, een Japanse logistiek dienstverlener met een global footprint, heeft de implementatie van Kewill’s freight..
Logo Kewill

Met de eenvoudig aan te schaffen, gevalideerde en op voorhand geoptimaliseerde ‘all-in-one’-oplossing voor naadloze schaalbaarheid – van terabytes..
Logo Commvault Systems International BV