www.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nlwww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.com
2472 volgers blijven op de hoogte!
Persberichten van 17 februari 2014 (2044 dagen geleden)  

Almere, 17 februari 2014 SAIT bv organiseert samen met fabrikant Huawei informatiesessies om de bekendheid met de Enterprise producten van Huawei te vergroten. Middels het..
Logo SAIT

Focus op NGFW en UTM firewall oplossingen voor midden en hogere segment
Zoetermeer, 17 februari 2014 – Cyberoam, de succesvolle leverancier van Next-Generation en UTM firewall oplossingen heeft NewChannel aangesteld als National Distributor..
Logo NewChannel

Aia Awards uitgereikt voor Bachelor en Master scripties Radboud Universiteit
Nijmegen, 17 februari 2014 - Aia Software heeft op vrijdag 14 februari 2014 opnieuw de jaarlijkse Aia Bachelor en Master Awards uitgereikt. Deze awards zijn voor de meest..
Logo Aia, a Kofax Company

MobileDeviceManagement, apparaatbeveiliging voor bedrijven en ouderlijk toezicht toegevoegd aan het pakket
Badhoevedorp, 17 februari 2014   G Data zal de nieuwste generatie van zijn mobiele beveiligingsoplossingen voor bedrijven en consumenten tonen tijdens het Mobile..
Logo G Data Security

In de steden Enschede, Hengelo en Almelo kunnen KPN klanten vanaf nu gebruikmaken van het supersnelle 4G netwerk. Daarmee horen zij bij een snelgroeiende reeks steden, dorpen..
Logo KPN

Klanten van KPN en Hi kunnen vanaf 17 februari ook in het buitenland gebruikmaken van 4G. De eerste landen waar dit mogelijk is, zijn Frankrijk en Noorwegen. Hier kunnen KPN..
Logo KPN

Het Nederlandse Funatic wint award voor het demonstreren van toegevoegde waarde met slimme, innovatieve oplossingen voor ziekenhuizen als HagaZiekenhuis, Meander MC, Medisch Spectrum Twente, Erasmus MC en straks ook IZIT.
Waddinxveen, 17 februari 2014 - Funatic, gespecialiseerd in het realiseren van kwalitatief hoogwaardige projecten gebaseerd op IBM’s WebSphere Portal-platform, is door..
Logo Funatic b.v.

Account Software, Consolit, Databas, eServiceware en RedAnt bekroond met Visma Partner Awards
Amsterdam, 17 februari 2014 – De Visma Partner Awards werden dit jaar uitgereikt in het Noorse Oslo. Dit gebeurde tijdens een trip met de partners van Visma Software..
Logo Visma

Marktleider Ricoh gaat informatieprocessen golftoernooien optimaliseren
Ricoh Nederland en TIG Sports hebben vandaag een samenwerkingsovereenkomst getekend voor een periode van drie jaar. De komende jaren zal Ricoh tijdens het KLM Open de..
Logo Ricoh Nederland B.V.

UNIT4 Group, the global leader in software that supports business change, has reported its financial results for 2013.  Highlights included: Total revenue..
Logo UNIT4

Sneeuw kan voor een magisch gevoel zorgen. Wegen worden niet meer van perkjes en gras onderscheiden. Bomen en hekken gaan op in de omgeving. Alles ziet er even wit uit...
Logo Albelli

Efficiënte en veilige peer-to-peer chat, spraak- en videocommunicatie met WebRTC
Almere, 17 februari 2014 – Open-Xchange, leverancier van messaging, samenwerking  en kantoorproductiviteit software, en de toonaangevende VoIP provider Voiceworks,..
Logo Voiceworks B.V.

Schiphol, 17 februari 2014 – De helft van de CIO’s is van mening dat het moderniseren van applicaties op het mainframe de bedrijfswaarde aanzienlijk vergroot. 49..
Logo Micro Focus

Dordrecht, 17 februari 2014 – Kewill, de marktleider in multimodale transport-software, heeft haar service-organisatie versterkt met de aanstelling van Gerrit Elissen..
Logo Kewill


Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Data Matters BV
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo Kopano
Logo Jet-Stream
Logo Avinty
Logo Cacholong
Logo Comarch AG
Logo Xinno
Logo Leadgate Europe
Logo NewChannel
Logo Enable-U
Logo Sooda internetbureau
Logo Click&Boat
Logo Portiva
Logo Fairbanks
Logo PQR B.V.
Logo Rittal bv
Logo Spryng
Logo CLOUDOE BV
Logo Belcentrale.nl
Logo Broad Horizon
Logo CloudSuite B.V.
Logo Medius
Logo Postex Nederland B.V.
Logo SCOS Software bv
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Curvature
Logo Mansystems Nederland B.V.
Logo CloudSuite B.V.
Logo Rittal bv
Logo WIBU-SYSTEMS
Logo Interxion
Logo Red Hat, Inc.
Logo AvePoint
Logo Valid
Logo TomTom Telematics
Logo Descartes
Logo SAP
Logo Extreme Networks
Logo Mindbreeze GmbH
Logo Mindbreeze GmbH
Logo Unisys
Logo ZyXEL
Logo NetApp
Logo Visma | Raet
 
www.marcommit.nlwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.com