www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.LVTPR.com
2501 volgen @ICTberichten
Persberichten van 1 oktober 2014 (6 jaar en 21 dagen geleden)  
Alblasserdam, 1 Oktober 2014 Met een TeraByte per uur (24x7) zijn we sterk gegroeid in de afgelopen 6 maanden, aldus Bertram Rutte, Directeur en oprichter van de..
Logo Dovilo B.V.

Schiphol-Rijk, 1 oktober 2014. ViaCloud BV kondigt vandaag aan dat zij de samenwerking met Thru Inc heeft uitgebreid voor de levering van de Managed File Transfer oplossingen..
Logo ViaCloud BV

Alkmaar, 1 oktober 2014 - GGZ Noord-Holland-Noord zet sinds vandaag de CrisisMonitor van Code24 in om escalaties te voorkomen. Dankzij de CrisisMonitor signaleert GGZ..
Logo Code24 B.V.

CAD & Company introduceert met BLDNG360 een interactieve webomgeving om virtuele gebouwen van alle kanten te bekijken en BIM-modellen te delen. Dit platform geeft inzicht..
Logo CAD & Company

Den Haag, 1 oktober 2014 - Het Dutch Mobile Networking Event (DMNE), het platform dat professionals uit de telecomindustrie samenbrengt, gaat een samenwerking aan met..
Logo Executive-People B.V.

De Tilaa-cloud voldoet aan alle eisen voor kwaliteitsmanagement, informatiebeveiliging èn creditcardbeveiliging
Amsterdam, 1 oktober 2014 – Tilaa B.V., specialist op het gebied van infrastructuurhosting in de cloud, is per 1 oktober officieel gecertificeerd voor ISO 9001 en 27001..
Logo Tilaa B.V.

Nieuwe reeks EncorePro headsets en USB audioprocessors zorgen voor een betere klantervaring
Hoofddorp, 1 oktober 2014 - Plantronics (NYSE: PLT) introduceert een nieuwe reeks headsets voor contactcenters, die het resultaat zijn van de kennis en ervaring van..
Logo Poly

Leverancier van veiligheids- en identificatieoplossingen krijgt Ventana Technology Leadership Award
Laren, 1 oktober 2014 – Stibo Systems, marktleider in multidomein Master Data Management (MDM) oplossingen, kondigt aan dat haar..
Logo Stibo Systems

Beide partijen slaan handen in één voor transparantie in beoordelingen
Maarssen, 1 oktober 2014 – Harvey Nash, internationaal dienstverlener voor Professional Recruitment en Outsourcing, gaat vanaf heden samenwerken met TruQu, online..
Logo Harvey Nash

Slechts zeventien gemeenten scoren een voldoende
Rotterdam, 1 oktober 2014 – Gemeenten lopen flink achter op schema met de inrichting van de digitale informatievoorziening en dienstverlening binnen het sociaal domein...
Logo SIMgroep

Prestatieverbetering van 40 procent verwacht met Infor Sales & Operations Planning
Barneveld, 1 oktober 2014 – Infor, een leverancier van bedrijfssoftware, maakt bekend dat Ferrari zijn relatie met Infor heeft uitgebreid en investeert in Infor Sales..
Logo Infor

Zipwire is het pure cloud contactcenter met eenvoudige setup, enterprise-class support en operationele security voor bedrijven in alle soorten en maten
Amsterdam, 1 oktober 2014 – Een nieuw cloud-gebaseerd platform dat gemak en eenvoud brengt naar klantcontactoperaties van bedrijven en organisaties in alles soorten en..
Logo Aspect Software

Bedrijven vertrouwen meer op gevoel dan op data
AMSTERDAM, 1 oktober 2014 – Er is tegenwoordig zo veel marketingtechnologie dat bedrijven het lastig vinden om hier keuzes in te maken. Dit geldt met name voor..
Logo Teradata Netherlands

Meerssen, 30 september 2014 – Evides Waterbedrijf gaat de functionaliteit voor organisatiebrede samenwerking en kennismanagement koppelen aan document-, content- en..
Logo I.R.I.S.

Helft Nederlandse computergebruikers vraagt Tech Vriend om hulp bij problemen
Kontich, 1 oktober 2014 - We kennen ze allemaal wel: ze helpen je als je computer niet wil starten of als je printer het niet doet en ook bij de aankoop van een nieuwe..
Logo Intel

Veenendaal,1 oktober 2014 – Cegeka Groep heeft de overname van de holdings in BRAIN FORCE SOFTWARE GmbH (Duitsland) en BRAIN FORCE S.P.A. (Italië) (de..
Logo Cegeka

Leverancier van supply chain execution-software versterkt positie op het gebied van multimodale transportmanagementsoftware
Dordrecht, 1 oktober 2014 – Kewill, marktleider in software voor supply chain execution, kondigt vandaag de overname aan van het IBM® Sterling..
Logo Kewill

Exertis GO Connect, distributeur van onder andere audio- en videocommunicatie-apparatuur, netwerk-, security- en cloud-oplossingen, heeft een distributieovereenkomst gesloten..
Logo Exertis

Nieuwe AppExchange-applicaties rekenen af met grote uitdagingen op het gebied van planning, verkoopprognose en optimalisatie van verkoopprocessen
Utrecht - 1 oktober 2014 - Anaplan introduceert drie nieuwe verkoopapplicaties op de Salesforce1 AppExchange: Sales Forecasting, Incentive Compensation Optimization en..
Logo Anaplan

Baarn, 1 oktober 2014 –Tools4ever, de marktleider op het gebied van Identity Governance & Administration (IGA), heeft een overeenkomst afgesloten met..
Logo Tools4ever BV

Hieronder treft u een samenvatting van de verschenen persberichten op dinsdag 30 september van Oracle tijdens Oracle OpenWorld 2014. Oracle zorgt voor update van Oracle..
Logo Oracle Nederland

“Nederland kan de ideale proeftuin en testmarkt voor nieuwe ICT-producten, diensten en toepassingen worden. Door gericht actie te nemen en als overheid, bedrijfsleven,..
Logo NLdigital

Tijdens de eerste Avond van de Digitale Economie in het Louwman Museum in Den Haag heeft Nederland ICT verschillende Awards uitgereikt. Jurriaan van Rijswijk werd uitgeroepen..
Logo NLdigital

Bol.com zet drie trends rondom dieren op een rij
De jaarlijkse verwendag voor onze huisdieren komt er weer aan: Dierendag. In aanloop naar deze dag kopen we traditiegetrouw een extraatje om onze (huis)dieren te verwennen...
Logo Bol.com

Ascom introduceert speciale smartphone voor veeleisende werkomgeving
Ascom Wireless Solutions, een wereldwijde aanbieder van missiekritische communicatie-oplossingen, introduceert de Ascom Myco smartphone. Dit is een nieuwe smartphone die..
Logo Ascom (Nederland) B.V.

Ascom introduceert speciale smartphone voor de gezondheidszorg
Ascom Wireless Solutions, een wereldwijde aanbieder van missiekritische communicatie-oplossingen, introduceert de Ascom Myco smartphone. Dit is een nieuwe smartphone die..
Logo Ascom (Nederland) B.V.

Fotospecialist Albelli is een samenwerking aangegaan met vtwonen. Het interieurtijdschrift presenteert iedere zondag een gelijknamig televisieprogramma waarin een team van..
Logo Albelli

Voorgeïnstalleerde IFS Applications op Oracle Database Appliance kan helpen opstarttijd en -kosten te besparen, waardoor klanten sneller profiteren van de voordelen van IFS Applications
IFS, de wereldwijde leverancier van bedrijfsapplicaties en Platinum level member van het Oracle PartnerNetwork (OPN), introduceert IFS-in-a-Box. Hiermee hebben klanten minder..
Logo IFS

Utrecht, 1 oktober 2014 – Proact, Europa’s grootste storagecentrische datacenterinfrastructuur-integrator en cloud-enabler, lanceert een nieuwe dienst binnen zijn..
Logo PROACT

De 8ste editie van de Henkel Innovation Challenge is van start gegaan
Nieuwegein, 1 oktober 2014  – De registratie voor de achtste ‘Henkel Innovation Challenge’ (HIC) is van start gegaan. Met de slogan ‘Create...
Logo Henkel

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Fullstaq B.V.
Logo inQdo
Logo PanCompany
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo UiPath
Logo Hands On, Information Management BV
Logo QuandaGo
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo SoftApp
Logo Sam Media
Logo Inuits
Logo Xinno
Logo DeSoftware-Vergelijker.nl
Logo ITchannelPRO | Districomm
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Techone B.V.
Logo RoSecure
Logo Medius
Logo Young_Coders
Logo Orange Cyberdefense
Logo PlanMen
Logo Boys with Brains
Logo Medius
Logo Techone B.V.
Logo Yenlo
Logo CloudSuite B.V.
Logo Techone B.V.
Logo CapX Nederland
Logo Arcserve
Logo NLdigital
Logo Luzac
Logo Enable-U
Logo NTT Ltd.
Logo Ivanti
Logo myBrand
Logo Unit4
Logo Nextmoves
Logo Onguard
Logo Red Hat, Inc.
Logo Zoom
Logo Poly
Logo Motiv ICT Security
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 89521 persberichten
- 5806 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 8905 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.LVTPR.com