Samenwerking tussen Metastore en Intuitive resulteert in snel bedrijfsklare en gebruiksvriendelijke dashboards
14 December 2015 –  Metastore Nederland, de distributeur van ECM-oplossingen, en het Britse Intuitive Business Intelligence (www.intuitivebi.com) hebben een..
Logo Metastore Nederland BV

KPN Werkplek, specialist in werkplekoplossingen, heeft besloten om voor haar contactcenter gebruik te maken van de storm Cloud Contact Center oplossing van Content Guru...
Logo Content Guru B.V.

Uit een rapport van de McGill universiteit werd in maart 2015 duidelijk dat er veel fake Facebookaccounts bestaan. Nep likes zijn afkomstig uit zogenaamde lege accounts..
Logo Like4you.nl

Integraal klantbeeld noodzakelijk
Veenendaal, 14 december 2015 – Online marketing services bedrijf DTG heeft met de overstap naar Microsoft Dynamics CRM haar bedrijfstransformatie gefaciliteerd...
Logo HSO

Overname versterkt leiderspositie in next-generation endpoint protection
Oosterhout, 14 december 2015 – Netwerk- en endpoint security specialist Sophos (LSE: SOPH), kondigt vandaag de overname aan van SurfRight, leverancier van..
Logo Sophos Benelux

Traditioneel is december de maand waarin webshops de hoogste omzet in het jaar scoren. E-mailmarketing draagt daar in belangrijke mate aan bij. Er zijn echter regels die..
Logo Optivo

Afvalstromen visueel in beeld gebracht
Schiphol, 14 december 2015 – Ponthus sluit een OEM-overeenkomst met Qlik® (NASDAQ: QLIK), leider in visual analytics, voor integratie van de Qlik technologie in..
Logo Qlik

Veelzijdige gateway voor vaste en mobiele verbindingen ondersteunt organisaties met hun ‘digital business’
Hoofddorp, 14 december 2015 - ZyXEL Communications, leverancier van netwerk- en telecom-oplossingen, introduceert de SBG3600-N Series Multi-WAN Small Business Gateway...
Logo ZyXEL

Utrecht, 14 december 2015 - Netwinst, leverancier van e-commerce- en marketing automation-diensten, gaat een samenwerking aan met communicatiebureau Lubbers De Jong. De..
Logo Netwinst BV

Amsterdam, 14 december 2015 – 2015 was het jaar waarin organisaties hun markt flink hebben opgeschud met een digitale transformatie van hun activiteiten door..
Logo Brocade

Partnerschap vereenvoudigt contactcenter- en Unified Communications-diensten
Hoofddorp, 14 december 2015 – Avaya en Plantronics (NYSE: PLT) kondigen een nieuw samenwerkingsinitiatief aan, om de groeiende behoefte naar eenvoudigere..
Logo Plantronics

Amsterdam, 14 december 2015 – Consumenten beleven e-mailnieuwsbrieven op een computer en heel anders dan op een smartphone. Dit is de belangrijkste conclusie uit..
Logo DDMA

Intelligente stadsbakens wereldprimeur in Eindhoven
Maarssen, 14 december 2015 – CityBeacon en Eurofiber gaan een strategische partnership aan om steden in Nederland te voorzien van stadsbakens,..
Logo Eurofiber

Onderzoek VMware naar digitale vaardigheden in Europa, Midden-Oosten en Afrika
Utrecht, 14 december, 2015 - Onderzoek van VMware, Inc (NYSE: VMW), wereldwijd leider in cloud-infrastructuur en business-mobility, ontkracht de aanname dat de..
Logo VMware

Dordrecht, 14 december 2015 – 2015 is een jaar geweest waarin de logistieke sector is uitgedaagd flexibel te opereren. Online shoppen is populairder dan ooit..
Logo Kewill

Nijmegen/Amsterdam, 14 december 2015 — ICT-dienstverlener Furore maakt in samenwerking met Ciwit voor het Radboudumc een koppeling tussen het EPD van Epic en Castor..
Logo Furore