Contentbureauwww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comwww.marcommit.nl
2489 volgers blijven op de hoogte!
Persberichten van 29 maart 2012 (2893 dagen geleden)  
Winkel verzilvert alle nominaties voor publieksprijzen
Utrecht, 29 maart 2012 - Bol.com heeft vanavond vier Thuiswinkel Awards gewonnen. Consumenten zorgden ervoor dat de winkel meerdere keren in de prijzen viel. Tijdens de 11e..
Logo Bol.com

Amsterdam, 29 maart 2012 - VakantieVeilingen.nl is vanavond tijdens het Thuiswinkel Awards Gala door het Nederlands publiek verkozen tot de meest populaire webshop in de..
Logo VakantieVeilingen.nl

Steeds meer mensen bezoeken de site van de gemeente Soest via een mobiele telefoon. Om deze bezoekers tegemoet te komen, is er nu een speciale mobiele website. Via..
Logo Involvit

Ict-specialist KMC Solutions heeft onlangs 3 nieuwe specialismen aan haar dienstverlening toegevoegd. Om haar klanten optimaal te ontzorgen, biedt KMC Solutions hen vanuit..
Logo KMC Solutions

Aankondiging Bolster Teamrace Knockout 14 april a.s.
Sinds het IOC bekend heeft gemaakt dat het catamaranzeilen opnieuw een Olympische discipline wordt, is deze spectaculaire sport weer helemaal hot. En aangezien de wereldtop..
Logo Bolster Group BV

Sliedrecht | 29 maart 2012
SIDN (Stichting Internet Domeinregistratie Nederland) is verantwoordelijk voor de administratie en het beheer van alle .nl-domeinen. Alles bij elkaar heeft SIDN ongeveer..
Logo SecureLink Nederland B.V.

Cloud-gebaseerde e-mailservice verslaat vele andere leveranciers in publieksstemming
Lisse, 29-3-2012, TBLine, de Mimecast Certified Partner voor Nederland, maakt bekend dat Mimecast® - marktleider met haar op cloud technologie gebaseerde oplossing voor..
Logo TBLine

Topkortingscodes heeft er namelijk voor gezorgd dat kortingen van zeer uiteenlopende bedrijven in een handig overzicht zijn te vinden waardoor er enorm veel geld bespaard..
Logo TopKortingsCodes

Beste persrelatie, Verizon neemt aanstaande zaterdag 31 maart deel aan Earth Hour om wereldwijd aandacht te vragen voor duurzaam ondernemen. Samen met miljoenen anderen..
Logo Verizon Nederland

´Het netwerk is de computer´
Amsterdam, 29 maart 2012 – Quanza Engineering introduceert de Arista Application Switch, de eerste in een categorie nieuwe switches die applicaties binnen het netwerk zelf..
Logo Quanza Engineering BV

Onderzoek Trinicom: stand van zaken klantenservice in Nederland
Nederlanders geven de klantenservice van bedrijven gemiddeld een voldoende (een 6,0) als rapportcijfer. Dat blijkt uit het jaarlijkse klantenserviceonderzoek van Trinicom*,..
Logo Trinicom

Meerssen, 29 maart 2012 – Mimecast heeft zijn beveiligingsmaatregelen openbaar gemaakt. De leverancier van een cloud gebaseerde e-mailoplossing geeft hiermee een reactie op de..
Logo I.R.I.S.

Uithoorn, Nederland, 29 maart – National Communications Services, Inc. (NCS), een Amerikaans informatie-, technologie- en telecommunicatieservice bedrijf dat vanuit de staat..
Logo StartReady BV

FC Barcelona brengt Facebook-fans dichter bij de club met op de persoon toegesneden diensten, engagement en e-commerce
Bunnik, 29 maart 2012 – MicroStrategy, wereldwijd aanbieder van business intelligence, kondigt vandaag aan dat FC Barcelona zijn FCB Alert heeft gelanceerd. Deze..
Logo MicroStrategy

Den Haag, 29 maart 2012 — De raad van bestuur en de raad van advies van Software AG adviseren een dividendverhoging van zeven procent naar €0,46 per aandeel (in het fiscale..
Logo Software AG Nederland BV

Headset ‘klikt’ met elke tas, kledingstuk of riem en schakelt eenvoudig tussen muziek en telefoongesprekken
Delft, 28 maart 2012 – Jabra brengt de CLIPPER deze lente uit in vier nieuwe frisse kleuren. De CLIPPER is een compacte Bluetooth stereo headset waarmee je eenvoudig kunt..
Logo Jabra

Nijmegen, 29 maart 2012
In meer dan één derde van de gevallen pakt de vrouw de koffer van haar man in. Dit is gebleken uit een online enquête onder 338 bezoekers van de website Reisgraag.nl. Uit het..

Hoofddorp, 29 maart 2012 – QlikTech (NASDAQ: QLIK), specialist in Business Discovery, user-driven Business Intelligence (BI), kondigt aan dat Formido Bouwmarkten BV het..
Logo Qlik

Softwareonderneming Total Specific Solutions presenteert goede jaarresultaten
Utrecht, 29 maart 2012 - De Nederlandse IT-markt staat onder zware druk. Niet alleen door het gure economische klimaat, maar ook door een aantal marktveranderingen. De markt..
Logo Total Specific Solutions B.V.

‘Open Video Communications’-oplossing biedt bedrijven en overheidsinstellingen videocommunicatie buiten kantoormuren
AMSTERDAM – De toenemende populariteit van innovatieve ICT-oplossingen resulteert in een groeiende vraag vanuit het bedrijfsleven naar geavanceerde communicatiemogelijkheden..
Logo Verizon Nederland

Red Hat Enterprise Linux en Zarafa’s Open Messaging Platform verbeteren beschikbaarheid, betrouwbaarheid en schaalbaarheid
Amersfoort, 29 maart 2012 – Red Hat, Inc. (NYSE: RHT), leverancier van opensourceoplossingen, en Zarafa, een Europees softwarebedrijf op het gebied van open source groupware..
Logo Red Hat, Inc.

NAARDEN, 29 maart 2012 – Onderzoekers van Lexmark, leverancier van printoplossingen, zijn samen met de politie een magazijn in Turkije binnengevallen om valse..
Logo Lexmark International

SD Worx, internationale aanbieder van payroll- en HR-diensten, zet de belangrijkste wetswijzigingen op HR-gebied voor 2012 op een rij. De belangrijkste oorzaak van deze..
Logo SD Worx

NSK, een wereldwijde producent op het gebied van lagers, lineair techniek en stuurinrichting-systemen voor de Automotiv-industrie en een groot aantal andere sectoren in de..
Logo Kewill

Nieuw programma maakt performance-platform mogelijk, biedt trainingen en incentives ter ondersteuning van verdere ontwikkeling partners
Riverbed, de IT-performance company, heeft onlangs haar nieuwe wereldwijde Riverbed Partner Netwerk (RPN)-programma geïntroduceerd. Het nieuwe programma is ontwikkeld om de..
Logo Riverbed

Omzet vierde kwartaal $297 miljoen, 21 procent meer dan het voorgaande jaar; omzet boekjaar 2012 $1,13 miljard, 25 procent meer dan het voorgaande jaar GAAP winst..
Logo Red Hat, Inc.

Heerhugowaard, 29 maart 2012 – ICT-dienstverlener ilionx is overgestapt op het het cloud-platform van Uniserver, koploper in Nederland op het gebied van Cloud Hosting..
Logo Uniserver

hybris, aanbieder van multichannel-commerce en communicatiesoftware, kondigt de live-gang aan van www.scott-sports.com. Dit is de nieuwe website van de leverancier van..
Logo SAP Hybris

MEDION LIFETAB tablet pc met 10-inch scherm, 32 GB geheugen, 3G-netwerk; MEDION biedt over enkele maanden gratis update naar Android 4.0
Panningen, 29 maart 2012 – MEDION levert 31 maart aanstaande LIFETAB MD 99000-tablet weer aan ALDI-filialen. Het bedrijf combineert in deze tablet de allernieuwste technologie..
Logo Medion

Nieuwe cloud-oplossing maakt veilig en eenvoudig delen van bestanden via ieder device mogelijk
Zoetermeer, 29 maart 2012 - Proact, Europa’s grootste onafhankelijke storage integrator, lanceert Probox. Deze nieuwe oplossing voor het delen van content in de cloud biedt de..
Logo PROACT


Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Remain Software
Logo Synobsys
Logo Trade Cover Exchange
Logo Tilaa B.V.
Logo Fundaments B.V.
Logo Shift Office Support
Logo FLS Nederland B.V.
Logo LinQhost
Logo CommITment BV
Logo ICT-Partners
Logo SoftApp-distribution
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Alcadis
Logo KeenSystems
Logo CONTACTCENTER4ALL
Logo PQR B.V.
Logo Frontline Solutions
Logo Keeping
Logo PlanMen
Logo CONTACTCENTER4ALL
Logo Yenlo
Logo Spryng
Logo Belcentrale.nl
Logo Art Of Automation
Logo HPS Connectivity Solutions
Logo SCOS Software bv
Logo Belcentrale.nl
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Yenlo
Logo tradeinterop
Logo XpertHR
Logo PEAK-IT
Logo Ivanti
Logo Banking Circle
Logo Ultimaker
Logo NTT Ltd.
Logo Protime BV
Logo Workiva
Logo Infor
Logo DATPROF
Logo Datto
Logo Cisco
Logo Workfront
Logo Lubbers De Jong
Logo WIBU-SYSTEMS
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 87821 persberichten
- 5618 bedrijfsprofielen
- 56 PR-bureauprofielen
- 7522 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
Contentbureauwww.lubbersdejong.nlwww.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nl