www.marcommit.nlwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.EVENTIVE.nl
2472 volgers blijven op de hoogte!
Persberichten van 17 december 2014 (1739 dagen geleden)  
Evision’s Platform geeft ModusLink klanten de mogelijkheden om hun lead generatie en online marketing activiteiten om te zetten in online sales
Apeldoorn, NL en Waltham, Mass, US - 17 December 2014 – ModusLink Global Soltions Inc. (NASDAQ: MLNK), een wereldwijde aanbieder van omni-channel technologie en..
Logo Evision Europe

Eerste cloud-managed en SDN-enabled netwerkoplossing voor gedistribueerde bedrijven
Na een uitgebreide testfase is de officiële lancering van SDN-oplossing Ocedo vanaf vandaag een feit. Ocedo sluit goed aan op de technologische connectiviteitsevolutie..
Logo Contec

Veenendaal, 17 december 2014 – ION-IP, specialist in het optimaliseren en beveiligen van digitale communicatie- en transactieprocessen, heeft met Cloud Control een..
Logo ION-IP


Jeugdhulporganisatie neemt integraal registratiesysteem in gebruik dat cliënten centraal stelt
Alkmaar, 17 december 2014 - Parlan, organisatie voor Jeugd & Opvoedhulp in Noord-Holland noord, heeft vandaag officieel WinCare in gebruik genomen als centraal..
Logo Winvision

Universal File Sharing voor de Enterprise
Salesforce Files Connect centraliseert het delen van bestanden, zodat gebruikers vanuit één gebruikersinterface bestanden kunnen zoeken, vinden en delen,..
Logo Salesforce.com

Cashr app synchroniseert voortdurend bestellingen op verschillende mobile devices
Breukelen, 17 december 2014 – Proeflokaal Maallust, onderdeel van bierbrouwerij Maallust, maakt sinds kort gebruik van het ..
Logo Reeleezee

Amsterdam, 17 december 2014 – Willem Evertse (32) is aangesteld als consultant bij ICT-dienstverlener Incentro. Hij is een welkome aanvulling op het team van..
Logo Incentro

Oosterhout, 17 december 2014 – Sophos heeft de Security Threat Trends 2015 gepubliceerd. In dit rapport worden de grootste opkomende veiligheidsrisico’s..
Logo Sophos Benelux

Utrecht, 17 december 2014 – Corné Hoogendoorn (28) is per 1 december 2014 aangesteld als Mendix consultant bij ITvisors. Corné is een..
Logo ITvisors

Amsterdam, 17 december 2014 – Iedere mkb-ondernemer die gaat importeren, krijgt met regels, procedures en risico’s te maken. De voordelen kunnen echter groot zijn,..
Logo Ebury Nederland

Portfolio-integratie krijgt verder vorm met UC-diensten voor klanten op MiVoice MX-ONE platform
Utrecht, 17 december 2014 - Mitel (Nasdaq:MITL) (TSX:MNW), leverancier van bedrijfscommunicatie-oplossingen, breidt zijn aanbod uit met nieuwe diensten op..
Logo Mitel

Amsterdam, 17 december 2014 – Retail Event Nederland, de vakbeurs voor het fysieke retailkanaal, verschuift naar 2016. Het vakevenement, dat gepland stond voor 25..
Logo Retail Event Nederland B.V.

World Information Architecture Day voor het eerst in Nederland
Enschede, 17 december 2014 - World Information Architecture Day wordt voor de eerste keer in Nederland gehouden. Op 21 februari 2015 volgen vele duizenden..
Logo TRIMM Multimedia B.V.

MMPCS en Re-Vision maken het de klant makkelijk in nieuw concept Colruyt Group
Amsterdam, 17 december 2014. MMPCS en Re-Vision hebben succesvol ‘social shopping’ via tablet, mobiel en self-payment geïmplementeerd bij CRU, het nieuwe..
Logo Re-Vision BV

De energievoorziening was een veelbesproken onderwerp in 2014 en deze trend zet zich ook komend jaar voort. Vooral hernieuwbare energie krijgt wereldwijd steeds meer..
Logo LG Electronics

Het seizoen 2014 van de MotoGP™ was voor Bridgestone het dertiende seizoen in de hoogste klasse van de motorsport en zijn zevende seizoen als officiële..
Logo Bridgestone Nederland B.V.

’s-Hertogenbosch, 17 december 2014 – Wat gaat het komende jaar ons brengen op technologiegebied? Bob Janssen, oprichter en CTO van RES Software,..
Logo RES

Reykjavik University gaat de studentenadministratie verbeteren met software van UNIT4. De uitbreiding van de ERP-oplossing UNIT4 Agresso met het..
Logo UNIT4

Dordrecht, 17 december 2014 – In 2014 zijn er veel ontwikkelingen geweest die invloed hebben gehad op de logistieke sector. Denk hierbij aan cloud computing, Internet of..
Logo Kewill

~ GFI biedt organisaties een centrale archiveringsoplossing voor oude e-mails, agenda-items en bestanden ~
Amsterdam, 17 december 2014 – GFI Software™ heeft GFI Archiver 2015 aangekondigd. GFI Archiver is een nieuwe versie en gebaseerd op de functionaliteit van GFI..
Logo GFI Software

Bol.com ziet verkoop kunstkerstbomen verdubbelen
Nog nooit zijn er zoveel kunstkerstbomen online aangeschaft als dit jaar. Bol.com zag het aantal verkopen verdubbelen ten opzichte van vorig jaar. Terwijl normaal zo’n..
Logo Bol.com

Vooral jongeren Skypen en Whatsappen tijdens de feestdagen
Een groot deel van de Nederlanders geeft vrienden en familie die ver weg wonen liever een digitale kerstgroet dan een kerstkaart per post. Vooral een WhatsAppje sturen, een..
Logo Reggefiber

Papendrecht, 17 december 2014 – Serviceprovider proserve, onderdeel van de IT-Ernity Groep, lanceert VEEAM Cloud Connect. proserve is een van de..
Logo Proserve

Tijdens de nationale staking gisteren in België zijn er maar liefst 20 procent meer ritten aangeboden vanuit Nederland naar België via ride sharing..


Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Data Matters BV
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo Kopano
Logo Jet-Stream
Logo Avinty
Logo Cacholong
Logo Comarch AG
Logo Xinno
Logo Leadgate Europe
Logo NewChannel
Logo Enable-U
Logo Sooda internetbureau
Logo Click&Boat
Logo Portiva
Logo Fairbanks
Logo PQR B.V.
Logo Rittal bv
Logo Spryng
Logo CLOUDOE BV
Logo Belcentrale.nl
Logo Broad Horizon
Logo CloudSuite B.V.
Logo Medius
Logo Postex Nederland B.V.
Logo SCOS Software bv
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Curvature
Logo Mansystems Nederland B.V.
Logo CloudSuite B.V.
Logo Rittal bv
Logo WIBU-SYSTEMS
Logo Interxion
Logo Red Hat, Inc.
Logo AvePoint
Logo Valid
Logo TomTom Telematics
Logo Descartes
Logo SAP
Logo Extreme Networks
Logo Mindbreeze GmbH
Logo Mindbreeze GmbH
Logo Unisys
Logo ZyXEL
Logo NetApp
Logo Visma | Raet
 
www.marcommit.nlwww.LVTPR.nlwww.lubbersdejong.nlContentbureau