www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlContentbureauwww.LVTPR.nl
2496 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (55 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: ItsaRep

Nieuwste NGINX Controller van F5 versnelt ontwikkeling van apps

Eerste grote NGINX-release sinds overname F5 biedt vergroot productiviteit ontwikkelaars

F5 introduceert NGINX Controller 3.0, een cloud-native controller om applicaties te leveren die de agility van bedrijven vergroten, risico’s verminderen en digitale klantervaringen verbeteren. Het is het eerste multi-cloud, self-service platform dat DevOps, NetOps, SecOps en app-ontwikkelaars overbrugt en daardoor de productiviteit en efficiëntie vergroot.

NGINX Controller combineert app-services als load balancing, API management, analytics en service mesh waarbij de applicatie zelf als uitgangspunt dient. Hierdoor wordt het grote aantal verschillende tools in organisaties teruggebracht en daarmee de snelheid van applicatie-ontwikkeling verhoogt. Andere voordelen zijn een betere performance, meer inzicht en een lagere total cost of ownership.

“Dit is de eerste grote productintroductie sinds we samen zijn gegaan met F5; het laat de unieke voordelen zien van de twee bedrijven gecombineerd”, aldus Gus Robertson, SVP en GM van NGINX bij F5. “Controller 3.0 biedt de basis voor een schaalbare self-service voor ontwikkelaars en DevOps. Bedrijven stellen hun apps steeds meer centraal, dus hebben we de gebruikerservaring rond dat uitgangspunt gebouwd. Bovendien kunnen apps van klanten nu worden geconfigureerd via een nieuwe API. Het is een belangrijke stap voor ons.”

Belangrijkste kenmerken
Door de levering van code aan klanten te stroomlijnen, wordt de digitale ervaring verbeterd. NGINX Controller is een cloud-agnostische oplossing zodat klanten makkelijk een consistente set van services over verschillende cloud-omgevingen kunnen uitrollen. Speciaal voor DevOps zijn er integraties met CI/CD tools van onder andere Ansible en Datadog. De ontwikkelaars-portal biedt documentatie voor gepubliceerde API’s, en de ingebouwde certificaat-manager houdt de SSL/TLS certificaten veilig en overzichtelijk bij elkaar.

Met NGINX Controller 3.0 kunnen klanten veel meer zelf regelen zonder dat het ten koste gaat van de benodigde toezicht en het voldoen aan regels. DevOps, NetOps, SecOps en AppDev profiteren van self-service management en monitoring voor eigen apps en aangestuurde workflows waardoor er veel betere samenwerking is. Een intuïtief dashboard geeft realtime, app-centric data weer.

NGINX Controller biedt verder belangrijke analytics en inzichten om applicaties bij te sturen ten gunste van de bedrijfsresultaten. Dit gebeurt niet alleen om de prestaties van de app goed te houden, maar lessen en trends-analyses worden ook meegenomen in nieuwe ontwikkelingscycli. Hierdoor wordt de tijd die nodig is om een app te updaten of security-features toe te voegen aanzienlijk verlaagd.Over F5
F5 (NASDAQ: FFIV) geeft ‘s werelds grootste bedrijven, service providers, overheden en consumentenmerken de gelegenheid om elke app, waar dan ook, veilig aan te bieden aan de gebruikers. F5 levert cloud en security applicatieservices die organisaties in staat stelt een infrastructuur te kiezen die het beste bij hen past, zonder concessies te doen op snelheid en controle. Meer informatie op f5.com. Volg @f5networks op Twitter of bekijk de LinkedIn en Facebook pagina’s voor de laatste ontwikkelingen.

F5, NGINX, Aspen Mesh, Silverline and BIG-IP is a trademark or service mark of F5 Networks, Inc., in the U.S. and other countries. All other product and company names herein may be trademarks of their respective owners.

This press release may contain forward looking statements relating to future events or future financial performance that involve risks and uncertainties. Such statements can be identified by terminology such as "may," "will," "should," "expects," "plans," "anticipates," "believes," "estimates," "predicts," "potential," or "continue," or the negative of such terms or comparable terms. These statements are only predictions and actual results could differ materially from those anticipated in these statements based upon a number of factors including those identified in the company's filings with the SEC.
Tags  
Laatste van F5  
‘Applicatie-economie’ stuwt bedrijven naar tweede fase van digitale transformatie

Nieuwste NGINX Controller van F5 versnelt ontwikkeling van apps

F5 neemt Shape Security over
Geplaatst:
Verstreken tijd: 55 dagen
F5 contact  

Logo F5

  +31(0)20-2014950
  f5.com
F5 sociaal  


F5 tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo SiteLucent B.V.
Logo Alleeninkt.nl
Logo Bergler Software Solutions
Logo Xinno
Logo CPMview
Logo Kantoormeubelencenter.nl
Logo UvA Talen BV
Logo MyCademy
Logo Alleeninkt.nl
Logo PaperDigits
Logo Channext
Logo Botz4U
Logo ReaQta
Logo XIXO
Logo Alcadis
Logo Mansystems Nederland B.V.
Logo Dynatos
Logo Vcare connect
Logo Spryng
Logo Frontline Solutions
Logo Medius
Logo Spryng
Logo Botz4U
Logo Yenlo
Logo PQR B.V.
Logo Frontline Solutions
Logo Keeping
Logo PlanMen
Logo CONTACTCENTER4ALL
Logo Yenlo
Logo Sharp Electronics Nederland
Logo Dutchitchannel.nl
Logo Conclusion
Logo Avit Group
Logo Extreme Networks
Logo Cisco
Logo Ctac N.V.
Logo LogRhythm
Logo Zyxel
Logo Qualys
Logo Descartes
Logo Pegasystems
Logo Stocard
Logo Diamanti
Logo Uniserver
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 88019 persberichten
- 5638 bedrijfsprofielen
- 55 PR-bureauprofielen
- 7683 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nl