Herken zakelijke websitebezoekerswww.LVTPR.comwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl
2507 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (206 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Archetype Agency BV

Schneider Electric brengt gecertificeerde microdatacenters voor industriële omgevingen

  • Voldoet aan Industrie 4.0 vereisten
  • Ontworpen voor industrieel gebruik
  • Bespaar tot 40 procent op engineering kosten
  • Breng systemen 20 procent sneller op de markt
Schneider Electric, de leider in digitale transformatie van energiebeheer en automatisering, kondigt de uitbreiding aan van zijn IP- en NEMA-gecertificeerde EcoStruxure™ Micro Data Center R-series voor een veeleisend binnenklimaat. De nieuwe microdatacenters bieden een snelle en eenvoudige manier om edge computing-infrastructuur te implementeren en te beheren in zware industriële omgevingen. De zes nieuwe modellen zijn vanaf december verkrijgbaar in de maten 16U, 24U en 42U in de Verenigde Staten en Canada. Ze zullen begin volgend jaar in Europa verkrijgbaar zijn.

Nu industriële operators Industry 4.0-technologieën inzetten om de productiviteit en veiligheid te verhogen, worden microdatacenters essentieel voor de afstemming van IT en OT om IIoT-toepassingen mogelijk te maken. Hierdoor worden IT-systemen in fabrieken betrouwbaarder.

"Geavanceerde automatiseringstechnologieën brengen aanzienlijke kostenbesparingen, veiligheids- en productiviteitsvoordelen met zich mee. Om de vruchten hiervan te plukken, moet de IT dichter bij machines worden geplaatst in ruimtes die daar niet voor gebouwd zijn”, aldus Jean-Baptiste Plagne, Vice President Offer Management, Rack & Edge Systems bij Schneider Electric. “Om de betrouwbaarheid van IT-netwerken op de fabrieksvloer te garanderen, introduceren we het nieuwe IP- en NEMA-gecertificeerde R-serie EcoStruxure Micro Data Center: een oplossing die eenvoudig in te zetten en te beheren is voor IT- en industriële kanalen en voor eindgebruikers zoals fabrikanten en distributeurs."

EcoStruxure Micro Data Center-oplossingen verlagen de kosten en brengen industriële systemen sneller op de markt
EcoStruxure Micro Data Center-oplossingen zijn gepreconfigureerde, gesloten racksystemen die voeding, koeling, beveiliging en beheer bevatten. Ze besparen tot 40 procent op engineering kosten, versnellen de implementatie van systemen met 20 procent en verlagen de onderhoudskosten met 7 procent. Microdatacenters profiteren van bestaande infrastructuur en kunnen mogelijk de kapitaaluitgaven met 42 procent verlagen ten opzichte van traditionele bouw. De nieuwe R-serie versterkt deze voordelen en helpt klanten problemen voor te zijn, het is namelijk:
  • Ontworpen om veeleisende binnenklimaten en applicaties aan te kunnen. Industriële edge-omgevingen kunnen een uitdaging zijn door veel stof, vocht en grote temperatuurschommelingen.
  • Op afstand te beheren met het software- en servicesportfolio van Schneider Electric wanneer er weinig tot geen IT-personeel op locatie is. EcoStruxure IT is een open, vendor neutraal platform dat gebruikers de mogelijkheden en flexibiliteit biedt om kritieke infrastructuur zelf te beheren, of uit te besteden aan een partner of aan de servicetechnici van Schneider Electric.
  • Uitgerust met beveiligingsfuncties waardoor deze op onbeveiligde locaties kunnen staan.
  • In staat om je ontwerp in meerdere omgevingen te standaardiseren met een enkele, alles-in-één-oplossing, die gemakkelijker te implementeren en te onderhouden is dan ander soort systemen.
Lees meer over het nieuwe R-Series EcoStruxure Micro Data Center
De nieuwe R-serie is verkrijgbaar via APC Channel Partners en verkoopvertegenwoordigers van Schneider Electric. Bezoek deze pagina voor meer informatie.

Wat is Industrial Edge Computing?
Industriële operators die de voordelen van toegenomen automatisering willen benutten, kunnen niet enkel vertrouwen op cloudtechnologie om de beschikbaarheid en snelheid te bieden die vereist zijn voor kunstmatige intelligentie, machine learning en andere Industry 4.0-technologieën. Lokale edge-datacenters zijn IT-infrastructuurbehuizingen, -ruimtes of -faciliteiten die geografisch zijn verspreid om endpoints op het netwerk mogelijk te maken. In industriële omgevingen, zoals een fabriek of distributiecentrum, wordt deze toepassing "industrial edge computing" genoemd. Analisten hebben vastgesteld dat de edge steeds belangrijker wordt.

Over EcoStruxure
EcoStruxure™ is onze open, interoperabele, IoT-enabled systeemarchitectuur en platform. EcoStruxure levert meer waarde op het gebied van veiligheid, betrouwbaarheid, efficiëntie, duurzaamheid en connectiviteit voor onze klanten. EcoStruxure maakt gebruik van ontwikkelingen op het gebied van IoT, mobiliteit, detectie, cloud, analyse en cyberbeveiliging om innovatie op elk niveau te leveren. Dit omvat Connected Products, Edge Control en Apps, Analytics & Services die worden ondersteund door Customer Lifecycle Software. EcoStruxure™ is geïmplementeerd op bijna 500.000 sites met de steun van meer dan 20.000 ontwikkelaars, 650.000 serviceproviders en partners, 3.000 nutsbedrijven en verbindt meer dan 2 miljoen assets in beheer.

We leveren wereldwijde diensten om aan jouw zakelijke behoeften te voldoen: van advies op het gebied van energie en duurzaamheid tot het optimaliseren van de levenscyclus van je operationele systemen. Als klantgerichte organisatie is Schneider Electric jouw vertrouwde adviseur om de betrouwbaarheid van bedrijfsmiddelen te verhogen, de totale eigendomskosten te verbeteren en de digitale transformatie van je onderneming naar duurzaamheid, efficiëntie en veiligheid te stimuleren.

Over Schneider Electric
Het doel van Schneider Electric is om iedereen in staat te stellen alles uit beschikbare energie en hulpbronnen te halen en zo vooruitgang te boeken en verduurzaming te garanderen. We noemen dit Life Is On.

Onze missie is om jouw digitale partner te zijn voor duurzaamheid en efficiëntie.

We stimuleren digitale transformatie gedurende de gehele levenscyclus door integratie van toonaangevende proces- en energietechnologieën met producten, monitoring, software en services die end-point met de cloud verbinden. Hierdoor is geïntegreerd beheer mogelijk voor woningbouw, gebouwen, datacenters, infrastructuur en industrieën.

Van alle internationale bedrijven zijn wij het meest lokaal actief. We zijn voorstanders van open standaarden en partnerschap in ecosystemen, waarbij de passie voor onze gedeelde waarden, inclusiviteit, elkaar versterken en een betekenisvol doel centraal staan.

https://www.se.com/nl/nl/

Meer informatie:
Laatste van Schneider Electric  
Schneider Electric brengt nieuw onderzoek en IT-innovaties voor duurzame digitalisering

Schneider Electric uitgeroepen tot ‘Best Global Sustainable Supply Chain’-organisatie

Schneider Electric lanceert het eerste alles-in-één vloeistofgekoelde modulaire datacenter
Geplaatst:
Verstreken tijd: 206 dagen
PR contact  

Logo Archetype Agency BV
Schneider Elec.. contact  

Logo Schneider Electric

  +31(0)23 5 124 124
  www.schneider-electric.nl
Schneider Elec.. sociaal  


Schneider Elec.. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Tesorion
Logo iSOC24
Logo NEG-ITSolutions
Logo Maunt
Logo Bergler Flex Solutions
Logo Awareways
Logo EsportsCommunity
Logo FlowWright
Logo bridgX
Logo Leadgate Europe
Logo Avinty (GGZ)
Logo mnemonic cybersecurity
Logo Mavim BV
Logo Dutch IT Cybersecurity Council
Logo Humanwave B.V.
Logo Orange Cyberdefense
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Spryng
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Techone B.V.
Logo True
Logo Cellnex
Logo Frontline Solutions
Logo Young_Coders
Logo CapX Nederland
Logo E-mergo
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Spryng
Logo Schneider Electric
Logo Schneider Electric
Logo GrassGreener Europe
Logo Momentive (voorheen SurveyMonkey)
Logo ChargePoint
Logo Honeypot
Logo Arrow Electronics
Logo Infor
Logo ilionx
Logo Xerox
Logo reichelt elektronik
Logo OutSystems
Logo Moneycomb
Logo Auth0
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91427 persberichten
- 6006 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10450 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
Herken zakelijke websitebezoekerswww.LVTPR.comwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl