Over Combell Group NV  


Met ruim 30.000 klanten in de Benelux is Combell de marktleider in de hostingmarkt voor bedrijven waaronder IT-integratoren en softwareontwikkelaars. Het bedrijf is sinds 1999 uitgegroeid tot de one stop-partner voor de hosting ‘in de cloud’ van breed uiteenlopende IT-infrastructuren, websites en applicaties.

In 2011 behaalde Combell als eerste Belgische hoster het ISO 27001-certificaat. Dit onderschrijft dat Combell informatiebeveiliging op een deugdelijke en controleerbare wijze implementeerde. Eerder behaalde Combell het ISO 9001-certificaat (de internationaal gekende norm voor kwaliteitsbeheer).

Combell specialiseert zich in maatwerkoplossingen voor ondernemingen en biedt tevens de gebruikelijke diensten zoals domeinnaamregistratie, website-hosting en e-maildiensten. De organisatie begeleidt IT-afdelingen bij de hosting van infrastructuren en de installatie en het onderhoud daarvan, de levering van de hard- en software, upgrades en beveiliging. Zo kunnen Combell’s relaties zich concentreren op hun kernactiviteiten in de wetenschap dat het infrastructuurbeheer in de juiste handen is ondergebracht.


T : 0800 - 8 567890
E : info@combellgroup.com
W : 

Combell Group NV op: facebook | twitter | flickr | blog
Laatste persberichten  
 Bekijk alle 43 persberichten van Combell Group NV in hun persberichtenarchief 
Bedrijfslocatie + routeplanner