Rubicon is de afgelopen jaren sterk gegroeid door het succesvol aantrekken van ervaren en gekwalificeerde Microsoft specialisten. Ook in 2014 zet Rubicon in op verdere..
Logo Rubicon B.V.

Weesp, 20 januari 2014 - Enterprise Management Associates (EMA) heeft NetYCE  benoemd als "Vendor to Watch 2014". EMA "Vendors to Watch"..
Logo NetYCE BV

Carla ten Berge wordt Business Unit Manager Kinderopvang bij Ayton
Moordrecht, 20 januari 2014 Carla ten Berge komt per 1 februari a.s. in dienst van Ayton als Business Unit Manager Kinderopvang. Tot die tijd is Ten Berge..
Logo Ayton

Multinationals kiezen voor Talon RemoteFAST™ als architectuur voor intensieve file-sharing en samenwerking
Mount Laurel, N.J- Januari 2014 – Talon (www.talonstorage.com), de toonaangevende leverancier van Microsoft ‘File-Aware’ applicatie acceleratie en..
Logo BizzComm B.V.

“Focus op kwaliteit en efficiency; Ayton begrijpt en biedt wat daarvoor nodig is”
Moordrecht/Leiden, 20 januari 2014 De Leidse maatschappelijke opvangorganisatie De Binnenvest heeft gekozen voor Ayton om het roosterproces te automatiseren met de..
Logo Ayton

Gent, 20 januari 2014 - In tijden waar de crisis de kop opsteekt en spaarboekjes amper nog iets opbrengen, richten velen zich tot de meer volatiele beleggingen zoals..
Logo Combell Group NV

Zelf boeken maken populair onder jongeren
Amsterdam, 20 januari 2014 - Bijna dertig procent van de Nederlanders heeft de wens om ooit nog eens een eigen boek te maken. Bijna een kwart heeft dit als goede..
Logo Blurb

Cofely en Emerald Kalama hebben een contract getekend voor de nieuwbouw van een opslagsysteem voor benzoëzuur op de Botlek-locatie van Emerald Kalama. Binnen het..
Logo Cofely Nederland NV

G Data InternetSecurity 2014 als één van de weinige pakketten "zijn geld waard"
De Consumentenbond geeft niet alleen het blad de Consumentengids uit, maar ook de Digitaalgids. Hierin wordt veel geschreven over internet en technologie. Ook publiceert..
Logo G Data Security

Breukelen, 20 januari 2014 – Met de lancering van Xerox SMART Centre (Sales, Marketing, Analysis, Research en Training) hebben channelpartners nu toegang tot..
Logo Xerox

18 procent van de klanten van Kaspersky wereldwijd gebruikt Windows XP; Kaspersky Lab wijst op de veiligheidsbedreigingen die met het einde van Windows XP gepaard gaan
Kaspersky Lab wil zijn klanten geruststellen dat, hoewel Microsoft het besturingssysteem Windows XP SP3 vanaf april 2014 niet langer zal ondersteunen, de..
Logo Kaspersky Lab

Arthur Nederlof, CEO VANAD Group, neemt taken bij ENOVATION over
VANAD Group maakt bekend dat Jean Nederlof, voorheen CEO van ENOVATION, is toegetreden tot de directie van het bedrijf. Hij is daar verantwoordelijk voor overnames en..
Logo VANAD

Almere, 20 januari 2014 – Voiceworks organiseerde op donderdag 16 januari voor het eerst zijn Partner Awards Event en deelde tien Partner Awards uit aan zijn..
Logo Voiceworks B.V.

Caché doorbreek barrières bij het vastleggen en analyseren van Big Data
CAMBRIDGE, Mass., januari  2014 — InterSystems, wereldwijd leverancier van geavanceerde software technologie voor baanbrekende toepassingen, is door Gartner..
Logo InterSystems Nederland

Amsterdam, 20 januari – De GT14 Handy GOT is een handbediende HMI en de directe opvolger van de GT11 Handy GOT van Mitsubishi Electric. Deze HMI beschikt over een..
Logo Koning & Hartman

Amsterdam, 20 januari 2014 – Online retailers zijn nog te weinig bedreven in het gebruik van big data om hun bedrijfsresultaten te verbeteren. Gegevens van klanten..
Logo DDMCA

Nieuwe apps en samenwerkingen leiden tot verbeterde winkelervaring en ketenoptimalisatie
’s-Hertogenbosch, 20 januari 2014 SAP schiet met drie nieuwe initiatieven de mode-industrie te hulp. De apps SAP Shopper Experience en SAP Retail Store Ops..
Logo SAP

Lelystad, 20 januari 2014 – Makelaars van VastgoedPRO zijn standaard aangesloten bij De Geschillencommissie. Hun klanten konden daardoor al langere tijd klachten..
Logo VastgoedPRO

Amsterdam, 16 januari 2014 – Yardi Systems, de toonaangevende ontwikkelaar van software-oplossingen voor vastgoedinvesteerders en voor asset- en property..
Logo Yardi Systems BV