www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlContentbureauwww.marcommit.nl
2481 volgers blijven op de hoogte!

ValueBlue bedrijfsprofiel

Logo ValueBlue
ValueBlue heeft BlueDolphin ontwikkeld, het SaaS-samenwerkingsplatform dat het digitale landschap en de bedrijfsprocessen van organisaties in kaart brengt.
BlueDolphin brengt alle data over de bedrijfsprocessen en het IT-landschap bij elkaar en vertaalt deze naar stuur- en verbeterinformatie, door middel van duidelijke visualisaties en rapportages. BlueDolphin werkt simpel, zodat alle medewerkers van de organisatie het kunnen gebruiken als middel voor doelgerichte samenwerking en om inzichten te delen. Zo wordt de organisatie effectiever en kan op kosten worden bespaard.

Het bedrijf is in 2011 opgericht en er zijn momenteel 40 medewerkers in Nederland werkzaam. BlueDolphin wordt nationaal en internationaal gebruikt door zo’n 100 organisaties, waaronder een groot aantal Nederlandse gemeenten, het Prinses Maxima Centrum, het Rijksmuseum, de Erasmus Universiteit, Heijmans, Boskalis en NIBC. Internationaal wordt BlueDolphin gebruikt door onder meer FIS Global en Superior Tank.


T : +31 (0) 30 7508 954
E : info@valueblue.nl
W : 

Volg ValueBlue op: facebook | twitter | linkedin
Laatste persberichten  
19 nov 2019 VALUEBLUE OPGENOMEN IN GARTNERS MAGIC QUADRANT

17 sep 2019 Utrechtse ValueBlue opent kantoor in New York

16 jul 2019 Lely kiest BlueDolphin voor innovatie van de bedrijfsvoering
Bedrijfslocatie  
Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 
www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comwww.marcommit.nl