PERSBERICHT AANLEVEREN
Log in en upload bericht:

Abonnee? Upload hier gratis.
Waarom via www.persberichten.com?
  • Altijd leesbaar zonder inloggen
  • Opgemaakt inclusief bedrijfslogo, foto's en illustraties
  • Mobielvriendelijke responsive website
  • Koppeling met tags en sociale media
  • Plaatsing binnen 90 minuten
  • Bereik potentiële klanten via website, Google, Twitter en nieuwsbrief
www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlContentbureau
Geachte bezoeker, van 17-5-2019 t/m 21-5-2019 zal www.persberichten.com dagelijks minder vaak worden bijgewerkt.
2472 volgers blijven op de hoogte!

Privacy Statement

Algemeen
Dit is de privacy- en cookie policy van Persberichten.com, onderdeel van eenmanszaak JM Internet (gevestigd te Meppel aan de Kuyperstraat 48). JM Internet is de verantwoordelijke voor de verwerking van persoonsgegevens die worden verzameld. Controleer deze privacy verklaring regelmatig op wijzigingen want JM Internet kan deze eenzijdig wijzigen.

Persoonsgegevens die worden verwerkt
Persberichten.com verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf verstrekt. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die worden verwerkt:
  • Geslacht
  • Voor - en achternaam
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • Functie
  • Leeftijd
  • Opleidingsniveau
  • Werkzaamheden
  • ICT betrokkenheid
  • Bedrijfsgegevens (optioneel)
  • Branche (optioneel)
  • Bedrijfsgrootte (optioneel)
  • Overige persoonsgegevens die u actief verstrekt bijvoorbeeld door een profiel op deze websites aan te maken.
Jonger dan 16 jaar?
Als u jonger bent dan 16 jaar mag u slechts persoonsgegevens verstrekken als u daarvoor toestemming hebt gekregen van een van uw ouders of een wettelijk vertegenwoordiger die deze privacy en cookie policy heeft gelezen. Bent u er van overtuigd dat er zonder ouderlijke toestemming persoonlijke gegevens zijn verzameld over een minderjarige, neem dan contact op via privacy@persberichten.com zodat deze informatie kan worden verwijderd.

Doeleinden verwerking
Persberichten.com verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen om:
  • onze diensten te verlenen en om u in staat te stellen volledige inhoud van persberichten te kunnen lezen;
  • een administratie bij te houden van alle bezoekers die een account aanmaken;
  • contact te onderhouden over of in het kader van de websites en onze diensten;
  • op verzoek een nieuwsbrief toe te sturen;
  • fraude en misbruik te voorkomen;
  • gelegenheid te geven om content/reacties te plaatsen;
Hoe lang we persoonsgegevens bewaren
Persberichten.com bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld.

Delen van persoonsgegevens met derden
Persberichten.com geeft of verkoopt uw gegevens niet aan derden en verstrekt deze uitsluitend indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Cookies
Deze website maakt gebruik van permanente cookies. Dit zijn kleine tekstbestanden die automatisch door de internet browser op je computer worden geplaatst. Met behulp van een sessie cookie kan onder meer worden bijgehouden welke webpagina's u bekijkt en welke opties worden gebruikt. Deze gegevens worden gebruikt om de website gebruiksvriendelijker te maken.

Met behulp van een permanente cookie kan de website u bij een volgend bezoek herkennen. Bij het inloggen op uw account maakt u standaard gebruik van de optie om uw sessie-id te bewaren in een permanente cookie.

U kunt uw internet browser zo instellen dat u wordt gewaarschuwd als er een cookie wordt geplaatst. Ook kan je het plaatsen van cookies volledig worden geblokkeerd. U kunt dan mogelijk niet van alle onderdelen van de website gebruik maken.

Google Analytics
Persberichten.com maakt gebruik van Google Analytics, een webanalyse-service die wordt aangeboden door Google Inc. (“Google”). Google Analytics maakt gebruik van cookies om te helpen analyseren hoe gebruikers de www.persberichten.com gebruiken. De door het cookie gegenereerde informatie over uw gebruik van de website (met inbegrip van je IP-adres) wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten.

Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe de website gebruikt wordt, rapporten over de website-activiteit op te stellen en andere diensten aan te bieden met betrekking tot website-activiteit en internetgebruik. Google mag deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Google zal uw IP-adres niet combineren met andere gegevens waarover Google beschikt. Meer informatie vindt u bij Google: https://policies.google.com/privacy?hl=en.

Indexering door zoekmachines
De gegevens die u in uw profiel opneemt, kunnen in beginsel niet door externe websites, zoals zoekmachines, geïndexeerd worden. Overige door uw geplaatste content kan wel worden geïndexeerd door zoekmachines.

Beveiligen
Persberichten.com neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op via info@persberichten.com of het contactformulier.

Gegevens corrigeren of verwijderen
U heeft het recht om uw persoonsgegevens bij ons te laten corrigeren of verwijderen. Geregistreerde gebruikers kunnen dit voor het grootste deel zelf na inloggen via 'mijn registratie --> mijn profiel'. Ook heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Persberichten.com en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u te sturen.

U kunt een verzoek om gegevens te corrigeren of verwijderen, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar joost@persberichten.com.

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek.

Persberichten.com wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens.

Het privacybeleid is voor het laatst gewijzigd op 13 juni 2018
Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight
Recent via formulier

Logo Ipason-Europe
Logo ConoScenza
Logo Jortt BV
Logo Guardian360 bv
Logo IOdis BV
Logo Polypane
Logo PayIBAN BV
Logo Felton ICT Services
Logo Postex Nederland B.V.
Logo Slimdruk B.V.
Logo RawWorks
Logo Qualogy
Logo Broad Horizon
Logo rb2 Nederland
Logo ICTroom
Recent door abonnees

Logo Frontline
Logo Guardian360 bv
Logo PayIBAN BV
Logo Levelfour Networks
Logo Postex Nederland B.V.
Logo E-mergo
Logo Yenlo
Logo E-mergo
Logo Curvature
Logo CC4Skype B.V.
Logo Frontline
Logo Belcentrale.nl
Logo Belcentrale.nl
Logo Spryng
Logo Medius
Door PR-bureaus

Logo Hyarchis
Logo Visma | Raet
Logo ValidSign
Logo Pegasystems
Logo SER Group
Logo Teamleader
Logo KnowBe4
Logo Qlik
Logo Qualys
Logo Quinyx Netherlands
Logo OutSystems
Logo BCT
Logo LogRhythm
Logo Rubrik
Logo Rubrik

Direct doen
  Plaats een persbericht
  Neem een abonnement
  Neem contact op

Zoek
  Zoek ICT bedrijf
  Zoek ICT PR-bureau

Filter op

www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.LVTPR.com