Herken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlContentbureau
2501 volgen @ICTberichten

Room8 communicatie bedrijfsprofiel

Logo Room8 communicatie
Room8 is een allround communicatiebureau waarin PR en marketing samenkomen in advies en content.

Een communicatievraag kan soms PR als antwoord hebben, en soms marketing. Room8 communicatie biedt die ruimte. Content marketing is het antwoord.

Room8 werkt met marketing én PR als de basis. Die twee vakgebieden groeien in de markt steeds verder naar elkaar, maar meestal ligt maar bij een van beide de specialiteit (en de voorkeur). PR-bureaus doen steeds meer marketing ‘erbij’, marketingbureaus nemen iemand aan om persberichten te schrijven en te versturen. Room8 doet dat verfrissend anders. Vanaf dag 1 liggen beide specialisaties ten grondslag aan de organisatie.

Room8, een communicatiebureau dat meedenkt
Room8 is een communicatiebureau in Gorinchem, actief in het hele land en daarbuiten. Het bedrijf staat voor teamwork, samenspel en back-up. Net als een echte roommate. We nemen niet zomaar een overschot aan werk uit handen. Room8 is een communicatiebureau dat meedenkt, het spel speelt en een uitbreiding van het team vormt. Room8 is als een gastvrij hotel. Een plek waar je je thuis voelt en waar mensen blijven terugkomen. Vanwege de goede zorgen en het gewenste effect.

Check in, Stand out!


T : +31 (0)622 84 19 19
E : info@room8.nl
W : 

Volg Room8 communicatie via: facebook | twitter | linkedin
Laatste persberichten  
Bedrijfslocatie + routeplanner  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 
Herken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.LVTPR.com