www.marcommit.nlwww.LVTPR.nlwww.lubbersdejong.nlwww.EVENTIVE.nl
2476 volgers blijven op de hoogte!
De Huurwoordenaar bedrijfsprofiel  
Logo De Huurwoordenaar
Marketingcommunicatie-afdelingen, contentmarketeers en (online) bureaus vinden in De Huurwoordenaar een betrokken partner, die snel schakelt, altijd direct beschikbaar is en werk levert van hoge kwaliteit. 

Bij De Huurwoordenaar zijn er altijd minimaal twee copywriters ingewerkt op een organisatie of project. Er is altijd minimaal een ingewerkte copywriter beschikbaar. 

Op afroep schrijven wij o.a: mailings, nieuwsberichten, nieuwsbrieven, (SEO-) content voor websites, persberichten, blogs, brochures, artikelen, verslagen, video-scripts en campagnematerialen. We denken graag mee over vorm, inhoud en tekst- en beeldverhouding. En we maken onze tekst graag gereed voor distributie in verschillende kanalen. Zo gewenst inspireren we u graag met onze creatieve ideeën. 

Onze schrijfstijl is ontvangergericht, prikkelend en enthousiasmerend. We gaan uit van de informatiebehoefte van uw doelgroepen en stemmen daar de boodschap op af. Uiteraard sturen we hierbij scherp op conversie. We schrijven op taalniveau B1 (eenvoudig Nederlands).

Bij De Huurwoordenaar voegen we ons graag in elke teamsamenstelling. We werken graag constructief samen met marcom-professionals, strategen, beeldmakers en online specialisten. 

Op dit moment telt De Huurwoordenaar 5 medewerkers en 2 geassocieerden.

Diensten: 
  • Copywriting / tekstschrijven en proeflezen
  • Actueel houden website en online kanalen
  • Schrijftraining & coaching
  • Schrijven van bids en aanbestedingen
De Huurwoordenaar maakt uw copy kleiner!


T : 026 737 00 53
E : info@huurwoordenaar.nl
W : 

Volg De Huurwoordenaar op: facebook | twitter | linkedin
Laatste persberichten  
DatumTitelBedrijfsnaamHelaas, uw huidige filter heeft geen resultaten opgeleverd.Bedrijfslocatie + routeplanner  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 
www.marcommit.nlContentbureauwww.lubbersdejong.nlwww.EVENTIVE.nl