www.LVTPR.comHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl
2501 volgen @ICTberichten

TOL Marketing & Communicatie Advies bedrijfsprofiel

Logo TOL Marketing & Communicatie Advies
In een wereld van infostress wordt het marketing- communicatieproces omgedraaid. De ontvanger is aan de macht gekomen door Internet. Dus de klant centraal stellen, denken vanuit de klant en niet in eerste instantie vanuit middelen maar vanuit oplossingen en resultaat.

TOL Marketing & Communicatie Advies wil hier een bijdrage aan leveren. Door inspiratie, denkkracht en daadkracht in marketingcommunicatie klanten bij overheid en bedrijfsleven te helpen bij hun missie. Hen een plaats en gezicht in hun markt geven. Zodat zij zich kunnen concentreren op hun core business en kernkwaliteiten.

Zodanig dat hun klanten en relaties zich persoonlijk en relevant voelen aangesproken en er iets positiefs gebeurt. Met passie, resultaatgerichtheid en betrokkenheid. De kracht van Rob Tol is de optelsom van netwerken, bruggenbouwen, kennisdeling, lef en organisatievermogen.


T : 010-2025225
F : 010-2025314
E : info@tolmc.nl
W : 

Volg TOL Marketing & Communicatie Advies via: twitter | linkedin
Laatste persberichten  
Bedrijfslocatie + routeplanner  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 
www.LVTPR.comHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl